TV-all about
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: TV-all about
Ko ima PS3 ili PS4 moze preko NBA Game Time App gledati utakmice. Za vise info ima Google ili PP
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
Stvarno? Auu, extra vijest. Hvala na ovome!mancity je napisao/la:Ko ima PS3 ili PS4 moze preko NBA Game Time App gledati utakmice. Za vise info ima Google ili PP
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Izgleda da je to moguce jos od marta ja sam sad probao i idesajo10 je napisao/la:Stvarno? Auu, extra vijest. Hvala na ovome!mancity je napisao/la:Ko ima PS3 ili PS4 moze preko NBA Game Time App gledati utakmice. Za vise info ima Google ili PP

PS. moras napraviti novi PSN acc. sa Kanadskom adresom.
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
Daj u PP posalji do sitnih detalja objasnjeno,inace imam ps3mancity je napisao/la:Ko ima PS3 ili PS4 moze preko NBA Game Time App gledati utakmice. Za vise info ima Google ili PP
Telemach vs moja tv?
Imam moju tv, što se tiče neta dobar jer, kanala super (samo u jednu sobu može), telefon (samo bh telekom).
Kakav je telemach? Kako sam čitao ponuda im je 130 kanala, telefon prema svim mrežama, te internet (50KM mislim mjesečno).
Ako ima korisnika telemacha, volio bi čuti njihovo mišljenje.
http://www.telemach.ba/PAKETI/2192/TRIO ... av_start=0
Moja tv, net i telefon trenutno plaćam 50KM.
Imam moju tv, što se tiče neta dobar jer, kanala super (samo u jednu sobu može), telefon (samo bh telekom).
Kakav je telemach? Kako sam čitao ponuda im je 130 kanala, telefon prema svim mrežama, te internet (50KM mislim mjesečno).
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ja net (60/2,5 brzina) , tv (hbo,11 hd kanala i jos 150 ja msm) i telefon placam 69 km plus nekih 10ak km sto potrosim telefona i to zbog mobilne mreze).
i mene isto interesuje dokle se došlo ocel do nove godine ?Saurman je napisao/la:Šta bi sa onom fuzijom Telemach-HS. ?

Arsenal All The Way !
pa isto sto i ostalim kablovskim operaterima koje je Telemach otkupioSaurman je napisao/la:Šta bi sa onom fuzijom Telemach-HS. ?
ceka se i dalje odluka konkurentskog vijeca

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ja sam davno otkačio sve što ima veze sa telecomom, iz principa, a i jer su bezobrazni i naravno, preskupi za ono što daju (ne idu prvi i ne daju više).Neutral je napisao/la:Telemach vs moja tv?

Telemach svakako, imam net, kablovsku i telefon i sve je tu oko pedesetak maraka.
30 Mbitni download.
Znalo je biti problema, prvenstveno kada im se negdje presječe optika i slično, ali ok, viša sila, ostalo je sve ok.
Ako je zatrebalo uvijek su relativno brzo (dan, dva) slali servisera na kućnu adresu, tako da, ako mene pitaš kao starog korisnika telecom usluga koji je prešao na Telemach, samo naprijed.
Jedino što vas može zadržati tamo su Arene, ali svakako je SK neizmjerno bolji, mislim, realno, Primera, EPL, Formula 1, NBA, Tenis matersi i GS-ovi itd itd.
Možda manja zamjerka na resivere na digitalnoj koji su spori za moj ukus (prebacivanje kanala i to), ali dobro, napredovat će vjerovatno kao što su i kod rutera koje su promijenili i koji su dosta kvalitetniji.
Dodatni kanali se plaćaju, SK 4 i 5, HBO-ovi i slično, mislim oko 8KM.
A ima i opcija HD paketa kanala.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Hvala, telefon je tu ogromna prednost, te televizija. Bh telekom može u samo jednoj sobi, kao da je srednji vijek.
Preći ću i ja na telemach, bh telekoma treba biti stid za ovu ponudu. Naplatili mi cijeli mjesec dana kada sam tek priključio sve (28-og priključio, kraj mjeseca, a račun za cijeli),
Preći ću i ja na telemach, bh telekoma treba biti stid za ovu ponudu. Naplatili mi cijeli mjesec dana kada sam tek priključio sve (28-og priključio, kraj mjeseca, a račun za cijeli),

Zali se. Meni jednom net nije radio pola mjeseca, nazvao i umanjili naredni racun za pola.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Davno je to bilo, ma smeće su u usporedbi sa ponudom od telemacha.
Evo da pitam ovdje..Na crt tv-u kanali poput discovery, travel, universal , national g. su imali prevod. Na lcd mi toga nema. Jel se to moze kako nastimat?
??marcelo12 je napisao/la:Evo da pitam ovdje..Na crt tv-u kanali poput discovery, travel, universal , national g. su imali prevod. Na lcd mi toga nema. Jel se to moze kako nastimat?
imas dugme na daljinskom za titlove ,vidi nadji gdje je ,moraju se na lcdu ukljuciti titlovi naknadnomarcelo12 je napisao/la:Evo da pitam ovdje..Na crt tv-u kanali poput discovery, travel, universal , national g. su imali prevod. Na lcd mi toga nema. Jel se to moze kako nastimat?
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Re: Odg: TV-all about
E hvala, našao sambarca_87 je napisao/la:imas dugme na daljinskom za titlove ,vidi nadji gdje je ,moraju se na lcdu ukljuciti titlovi naknadnomarcelo12 je napisao/la:Evo da pitam ovdje..Na crt tv-u kanali poput discovery, travel, universal , national g. su imali prevod. Na lcd mi toga nema. Jel se to moze kako nastimat?
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Zna li ko kakvog Bajica iz Sarajeva,prodaje satalitsku opremu i to,rece mi jaran za njega a ne mogu nikako da ga nadjem na netu. 

- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Poz, da li ko od vas ima resiver alma2110 full hd i moze li se na njega spojt cs da radi normalno?
ja kako znam na svaku almu moze cs laganojuanitomaravillaa je napisao/la:Poz, da li ko od vas ima resiver alma2110 full hd i moze li se na njega spojt cs da radi normalno?
jos nije jeftin taj reciver oko 150 KM ,mora moc
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!