Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

BozePetra
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la BozePetra » 02 dec 2014, 09:52

Ništa od Magatha, Santinija i tako to, Savez nema para, sve su skršili, a i ono malo što je ostalo moraju dat Sušiću.
#Salihović

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 02 dec 2014, 09:55

Upravo smo imali velikog Bosnjaka i legendu, pa nesto ne bi kako treba. Ne zaboravite Pasalica, Usanovica , sve pravovijerni :roll:
S druge strane, Baka i Ciro su od g...., bar djelimicno, uspjeli anpraviti pitu. Bez veze je ta nacionalisticka prica.

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la Goalgetter » 02 dec 2014, 09:57

Head je napisao/la:Vi stvarno zivite u iluzijama da cemo dobiti stranog trenera. Pa znaci da Mourinho aplicira ne bi pros'o jer je stranac. :D
Tu si u pravu jer vjerujem da bi neki od ovih nasih kandidata i za staru platu od 5000KM mjesecno radili :rol:

Nece ni Zak za male pare doci stoga mislim i ja da su sanse minimalne.

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 02 dec 2014, 10:02

Goalgetter je napisao/la: I ja sad bas citam to. Sve u stilu 'ta ce nam taj cetnik :rol:

S druge strane tu je Commie :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 02 dec 2014, 10:14

Goalgetter je napisao/la:
Head je napisao/la:Vi stvarno zivite u iluzijama da cemo dobiti stranog trenera. Pa znaci da Mourinho aplicira ne bi pros'o jer je stranac. :D
Tu si u pravu jer vjerujem da bi neki od ovih nasih kandidata i za staru platu od 5000KM mjesecno radili :rol:

Nece ni Zak za male pare doci stoga mislim i ja da su sanse minimalne.

Baki je dovoljno 5000KM. On ce to pokusati uduplati u kladioni. :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 02 dec 2014, 10:29

Taman kada pomislimo da smo vidjeli sve gluposti i bezobrazluke čelnika NSBiH ,oni nas ponovo iznenade...ali moramo priznati ,ovaj put nas i šokiraju!!!Danas je nastupio prvo ŠOK,NEVJERICA, a poslije BIJES... Vijest koju su objavili svi sportski portali i novine ,natjerala nas je na reakciju -"OKUKA KANDIDAT ZA SELEKTORA", "OBJAVLJENI PREGOVORI SA OKUKOM"!!!! Je li to onaj isti Okuka koji je drugovao sa Arkanom? Je li to isti onaj Okuka koji je slavio (NE)djela svog idola zločinca Arkana??? Sada će mnogi reći da je to politika, a ovo sportski "poligon",ali kako mi da objasnimo majkama Srebrenice da je ovo sport ,kako objasniti navijačima naših Ljiljana da je to prošlost ,a ovo sada sport??!!!

Reći ćemo vam mi,NIKAKO!!!! Ovaj vaš potez je veliki, najveci ŠAMAR do sada, a već smo vam ranije rekli da "udarce" vise nećemo primati š uteći!!! Tjerate nas na rat,tjerate nas da se iz finih momaka pretvatamo u huligane ,ali vi znate, a mi vam opet ponavljamo,naša država jedna i jedina ,je iznad svih vas i mi ćemo je braniti do posljednjeg daha...

I još nešto,nemojte ni pomišljati da iz ovog pisma izvučete da mi ne želimo selektora srpske nacijonalnosti,jer poznato je da mi nemamo ništa ni protiv Srba, Hrvata ni ostalih, ali imamo i imat ćemo protiv svih koji su slavili silovanje ,ubijanje,mučenje naših majki,djece,očeva!!!! I zato kažemo DOSTA!!!!

Vaše vrijeme ističe ,a dok se objavi ovo pismo možda će i isteči... Znat ćete to uskoro vi neljudi i koristoljubci NSBiH!!!!!

Nezadovoljni navijači,
Vitler Ultras
1946

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 02 dec 2014, 10:48

Ima li iko tamo u Srbiji da nema ama baš nikakve veze sa Arkanom?

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 02 dec 2014, 10:56

Nemojte pretvarati fine momke u huligane :rol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 dec 2014, 11:01

Ovaj Okuka je isti ona lutka Chuckie horror filma :rol:

Ammare
Kontakt:

Post Postao/la Ammare » 02 dec 2014, 11:09

Goalgetter je napisao/la:Ovaj Okuka je isti ona lutka Chuckie horror filma :rol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Allez

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 02 dec 2014, 11:15

Zasto niko nije iz NS kontaktirao ovoga?
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 02 dec 2014, 11:49

Kao iskusan nogometaš, Okuka se nije ustručavao krenuti u trenerske vode. Tijekom karijere imao je uspona i padova, ali najviše ga je zaboljelo kad ga je Arkan smjenio s trenerske pozicije Obilića uoči utakimice 1. pretkola Lige prvaka koju je Obilić na kraju od Bayerna izgubio 4:0.
"Predsjednik me smjenio uočio tako važnog susreta jer nisam htio postupiti protiv vizija moje struke. Tražio je da u igru uvedem neke igrače i ja sam mu se usprotivio. To je bilo protiv mog razmišljanja. Jednostavno je bio takav, iako moram priznati da me to jako zaboljelo. Kao predsjednik je bio na visini svog zadatka, ali dalje od toga ne bih išao. S njegovom ženom Cecom Veličković sam i dalje u jako prisnim odnosima." - priznao je Okuka.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 dec 2014, 11:51

Head je napisao/la:
Taman kada pomislimo da smo vidjeli sve gluposti i bezobrazluke čelnika NSBiH ,oni nas ponovo iznenade...ali moramo priznati ,ovaj put nas i šokiraju!!!Danas je nastupio prvo ŠOK,NEVJERICA, a poslije BIJES... Vijest koju su objavili svi sportski portali i novine ,natjerala nas je na reakciju -"OKUKA KANDIDAT ZA SELEKTORA", "OBJAVLJENI PREGOVORI SA OKUKOM"!!!! Je li to onaj isti Okuka koji je drugovao sa Arkanom? Je li to isti onaj Okuka koji je slavio (NE)djela svog idola zločinca Arkana??? Sada će mnogi reći da je to politika, a ovo sportski "poligon",ali kako mi da objasnimo majkama Srebrenice da je ovo sport ,kako objasniti navijačima naših Ljiljana da je to prošlost ,a ovo sada sport??!!!

Reći ćemo vam mi,NIKAKO!!!! Ovaj vaš potez je veliki, najveci ŠAMAR do sada, a već smo vam ranije rekli da "udarce" vise nećemo primati š uteći!!! Tjerate nas na rat,tjerate nas da se iz finih momaka pretvatamo u huligane ,ali vi znate, a mi vam opet ponavljamo,naša država jedna i jedina ,je iznad svih vas i mi ćemo je braniti do posljednjeg daha...

I još nešto,nemojte ni pomišljati da iz ovog pisma izvučete da mi ne želimo selektora srpske nacijonalnosti,jer poznato je da mi nemamo ništa ni protiv Srba, Hrvata ni ostalih, ali imamo i imat ćemo protiv svih koji su slavili silovanje ,ubijanje,mučenje naših majki,djece,očeva!!!! I zato kažemo DOSTA!!!!

Vaše vrijeme ističe ,a dok se objavi ovo pismo možda će i isteči... Znat ćete to uskoro vi neljudi i koristoljubci NSBiH!!!!!

Nezadovoljni navijači,
Vitler Ultras
daj link!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 02 dec 2014, 12:46

Ipak, on je u ovom trenutku nerealna opcija jer, iz razgovora s njegovim predstavnicima, može se zaključiti da njega u ovom trenutku najviše zanimaju novci. Niti u jednom trenutku nismo pitani za stanje u reprezentaciji za ambijent u kojem bi se radilo. Cijelo vrijeme razgovori se svode na samo naše obaveze, a nije nam predložen neki plan kako bi se ostvarili ciljevi, tako da je Magathov dolazak u ovom trenutku doista nerealna opcija”, kazao je Ljubojević.
Eto vam Magath, ebo vas Magath, isto vam je i sa svakim drugim strancem. Ljudi maštaju da oni žele doći ovdje iz sportskih i humantiranih razloga, da vode reprezentaciju kako bi se promovisali i činili dobro djelo. Kyrko!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 dec 2014, 12:55

Sheyi je napisao/la:
Kao iskusan nogometaš, Okuka se nije ustručavao krenuti u trenerske vode. Tijekom karijere imao je uspona i padova, ali najviše ga je zaboljelo kad ga je Arkan smjenio s trenerske pozicije Obilića uoči utakimice 1. pretkola Lige prvaka koju je Obilić na kraju od Bayerna izgubio 4:0.
"Predsjednik me smjenio uočio tako važnog susreta jer nisam htio postupiti protiv vizija moje struke. Tražio je da u igru uvedem neke igrače i ja sam mu se usprotivio. To je bilo protiv mog razmišljanja. Jednostavno je bio takav, iako moram priznati da me to jako zaboljelo. Kao predsjednik je bio na visini svog zadatka, ali dalje od toga ne bih išao. S njegovom ženom Cecom Veličković sam i dalje u jako prisnim odnosima." - priznao je Okuka.
Nedavno sam našao podatak da je Okuka bio posljednji sportski direktor Veleža kada je Vaha bio posljednji trener Veleža u SFRJ, pri čemu je taj isti Okuka navodno kada se zaratilo, sa sobom u Beograd odnio bogatu arhivu Veleža.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 02 dec 2014, 13:55

Avaz
Luis Fernandez, Oleksandar Zavarov i Vlatko Glavaš. Ovo su tri nova pretendenta na poziciju selektora nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine. Njihove zvanične kandidature danas su dočle na adresu NSBiH.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 02 dec 2014, 13:57

:lolno: :lolno: :lolno:

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 02 dec 2014, 14:06

glavaša u stručni štab

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 dec 2014, 14:16

Gospodin Glavas je tu da bi se slozio sa vasom konstantacijom :)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 dec 2014, 14:19

Hadzibegic, Bazdarevic, Osim, Rajevac
:hmmmmm:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: zikerrz21 i 32 gosta.