Pa što onda govoriš da je rat stranaka u pitanju, ne kontam te. Kakve veze ima stranka sa ovim i uostalom koliko znam Greda je bio BPS, a ne SBB. I ne slažem se da nije bitna stvar jer je ovo očit primjer korupcije i ličnih interesa u odnosu na društvene.DukeOfWellington je napisao/la:Kad je mog'o pustit? Nije bilo mjesta u Avazu od vreća za Bakira, pet vreća zauzelo 50 strana.zaboljisportuBiH je napisao/la:Da je Greda to htio stranački, pustio bi ovu priču i prije izbore. Znači bezveze vam je šuplja. Što sad? Vjerovatno jer je Željo mogao ispušiti još neke stvari radi njega da se ranije izašlo sa ovim. Ovako je možda manja šteta za Želju. Jedino logično po meni. Koldžina reakcija? Da Bog da da ga iko išta upita od ovih novinara. Sa Avazovima vjerovatno i ne priča. Tako da reakcije vjerovatno i neće biti ako mi ne odemo tamo i ne napravimo neki protest.
Ovo je za navijače Želje bitna informacija, ali generalno gledano ništa posebno, koga osim nas briga za ovo uopšte. Na ovu priču se ne može dobiti ni 100 golasova, a kamo li izbori.
@benko uradio jeste neke stvari ali to je fakat minorno za sve ove godine. Pa osam godina je on načelnik. Projekat pomoćnog terena (a tja teren nije Željin) je koliko znam i iz sredstava kanotna urađen. Da ne govorim da su sve to do sada bila mala sredstva za omladinski pogon. Pa više je Olimpic od Novog Grada hajrovao nego mi od njega. I ovo za svlačionce je u saradnji sa NSBiH i FIFOM koliko znam. Pa da je to odbio užas bi to bilo jer su mala sredstva u pitanju a blokiraš mnogo veći iznos zbog toga.