I tome se covjek uredno ogradio cisto radi buducnosti da ga se ne dovodi u vezu sa fks jer mu to lose utice na reputaciju!ceze je napisao/la:Znaš li ti šta znači špekulacija ?lafomamone je napisao/la:Ovaj Bugojanski pavijan tvrdi da je procitao u novinama da ga Sarajevo trazi, kontas KONTAAAAAS!!!ceze je napisao/la:Rijetko glupa rasprava moram priznati, a bilo ih je.
Na vašem podforumu se spominjao, onaj Ajax ga je prizivao, a vi raspravljali treba li ili ne, spominjao se i u Avazovom Sportu u konteksu stvaranja dream teama zajedno sa Misimovićem i Stevanovićem.
Možda Ibraković ne zna da postoji, ali da se spominjao u vezi FK Sarajeva, jeste.
Ja kazem neka mi neko nekada pokaze te novine ili bilo kakvu izjavu bilo koga iz FKS vezano za njega, KONTAAAAS!!!?
znaci da laze ko pas,ili hoce da se uda na silu u bogati klub iz Sarajeva
Negdje neko napisao, novinar ga pitao i ovaj odgovorio.
Kontaš ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Nece covjek jos da okonca karijeru, mlad je sto bi da mu u biografiji pise ime fks pa nije lud jbt.
- champions1921
Ja kitara sto se nakote u sekundi.. Mi imamo jednog @aldina a oni stojednog..
BUDI ŽELJO !!!
- themaniaks
- Kontakt:
Jesu li otisli nasi na odmor i kad pocinju pripreme zna li neko?
Jel moguce ikako da ignorisete ovih par balavaca,kvarite temu?
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Šta je ljudi sa Hodžičem, zna li iko išta.themaniaks je napisao/la:Jesu li otisli nasi na odmor i kad pocinju pripreme zna li neko?
- champions1921
Poceo lagano trenirati.. Vjerovatno ce moci pripreme odraditi 100%.. Sto se tice njegove posudbe u Zelju on blage o tome nema osim ako se sta nije promijenilo u zadnja 2-3 dana..bojamora je napisao/la:Šta je ljudi sa Hodžičem, zna li iko išta.themaniaks je napisao/la:Jesu li otisli nasi na odmor i kad pocinju pripreme zna li neko?
BUDI ŽELJO !!!
Mislim da idu za par dana, tj do 10.ogbojamora je napisao/la:Šta je ljudi sa Hodžičem, zna li iko išta.themaniaks je napisao/la:Jesu li otisli nasi na odmor i kad pocinju pripreme zna li neko?

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Mogu reci da za svakog nije ni tastatura, mozda nije ni za mene, ali pokusavam da se prilagodim trenutnoj situaciji. Meni nikad nece biti jasno ni sa jedne, ni sa druge, ni sa trece strane(ali jb ga to je nas mentalitet) da gledamo u tuđu avliju. Za sve dobronamjerne rasprave sam, ali brate kad tema pođe radi nekih lijevih likov i sl u k.... onda bas pođe. Bude mi u jednu ruku i jasno sto nema vise postova od pojedinih starih forumasa, ocito od padobranaca ne mogu ljudi da dođu do izrazaja.
Koldžo- da sam na njegovom mjestu svaku sliku i svaki suvenir ako ima sa bilo kojim obilježjem Želje bi sklonio, bilo bi me stid pogledati to nakon svega ovog. Nisi dostojan gospodine Koldžo da imaš to kod sebe.
Mislim da je u pravo vrijeme izašla informacija na vidjelo, a vjerujem i vecina forumaša zna o cemu pricam.
Pozdravicu velike prijatelje sa foruma: boccaccio, pile87, super... i ima ih jos da ne nabrajam, ali s ovom trojicom sa vise u kontaktu.
Koldžo- da sam na njegovom mjestu svaku sliku i svaki suvenir ako ima sa bilo kojim obilježjem Želje bi sklonio, bilo bi me stid pogledati to nakon svega ovog. Nisi dostojan gospodine Koldžo da imaš to kod sebe.
Mislim da je u pravo vrijeme izašla informacija na vidjelo, a vjerujem i vecina forumaša zna o cemu pricam.
Pozdravicu velike prijatelje sa foruma: boccaccio, pile87, super... i ima ih jos da ne nabrajam, ali s ovom trojicom sa vise u kontaktu.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
aleksandar_veliki je napisao/la:
Taj intervju je izmisljen i doista je jedano ko se sve bavi novinarstvom. S momkom sam dobar baš pravo i upravo se sad dopisujemo. Ovo sta rade pojedinci je za povracanje, kako oko nasa dva najveca kluba, tako i oko reprezentacije. Ne mogu ni da shvatim vas koji nasjedate na te price, pa zar prije tri dana nisu napisali Vaha pristao da preuzme repku, pa nakon dva sata Vaha, ipak, ne preuzima repku. Evo danas je naslovnici Hadzija selektor, Barbarez pomocnik i taj izmisljeni interbju Zeca. Strasno...

4.10.2009.
-
- Kontakt:
ovo su sve neke igre, najvaznije je vjerovatno sto Joe Kol nije dovoljno mogao uzeti ali tu je i stranka kojoj pripada, pa boga pitaj sta i ko jos. Jedno je sigurno niko od ovih politicara ne misli ni ni Zelju ni na jednog jedinog obicnog covjeka u ovoj drzavi. Glavno i jedino pitanje sviju njih je " Dje sam ja tu"
Ja licno znam nekolicimu nasih vrlih politicara sa kojima se nekad davno isao da gledam Zelju. Mislite da se i jedan od njih pocesao po guzici zbog Zelje od kako su dosi na neke pozicije. Nema ih ni na tekmama. A da se mogu sta ogrebati od kluba svi bi plave salove nosili i ljeti i zimi.
Ako nam Amar i ostali koji su u klubu sami nesto ne izmisle od ove stoke nit je ko vidio kakog hajra nit ce vidjeti.
Da nam barem ne smetaju, ne moraju pomagat.
Ja licno znam nekolicimu nasih vrlih politicara sa kojima se nekad davno isao da gledam Zelju. Mislite da se i jedan od njih pocesao po guzici zbog Zelje od kako su dosi na neke pozicije. Nema ih ni na tekmama. A da se mogu sta ogrebati od kluba svi bi plave salove nosili i ljeti i zimi.
Ako nam Amar i ostali koji su u klubu sami nesto ne izmisle od ove stoke nit je ko vidio kakog hajra nit ce vidjeti.
- ZELJOx4xlife
- Kontakt:
E to i jeste problem, što smetaju, stopiraju, šupljiraju itd. A bez njihovog pristanka se namoze nista....nažalostKontraNogama je napisao/la:ovo su sve neke igre, najvaznije je vjerovatno sto Joe Kol nije dovoljno mogao uzeti ali tu je i stranka kojoj pripada, pa boga pitaj sta i ko jos. Jedno je sigurno niko od ovih politicara ne misli ni ni Zelju ni na jednog jedinog obicnog covjeka u ovoj drzavi. Glavno i jedino pitanje sviju njih je " Dje sam ja tu"

SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!
Političari generalno su da bog sačuva ali u našem slučaju ne može se generalizirati niti praviti teorije zavjere. Jedini i isključivi krivac za ne ulaganje u Želju i opstruisanje svih radnji oko stadiona je lično Nedžad Koldžo. Saobračajnica južna lognitudinada je kantonalni projekat ali je Koldžo zbog svog lično interesa izdvojio iz opštinskih para 300 000 KM za izradu projekta na dionici od skretanja na zaobilaznicu do Misa i platio njegovom arhitekti i po tome projektu se ruši i ograda i dio tribina na pomočnom travnatom terenu a Željo ne dobija nikakvu nadoknadu. Njegove 3 kuče su jedini razlog zbog kojeg se ne radi ništa u vezi stadiona a Greda više nije mogao da šuti.KontraNogama je napisao/la:ovo su sve neke igre, najvaznije je vjerovatno sto Joe Kol nije dovoljno mogao uzeti ali tu je i stranka kojoj pripada, pa boga pitaj sta i ko jos. Jedno je sigurno niko od ovih politicara ne misli ni ni Zelju ni na jednog jedinog obicnog covjeka u ovoj drzavi. Glavno i jedino pitanje sviju njih je " Dje sam ja tu"
Pitanje jedno,nije nikakava provokacija.
Znam Koldžu još od prvog mandata, imao sam nekih problema oko privatnog zemljista... nebitno.
Znam kakav je manipulator i sve to, ali mi nije jasno, otkud bas sada da se o ovome priča? Oovo je stvar stara sigurno ima pola godine, niko to pominjao nije iako su svi znali i pricali o tome. Almir Gredić je clan SBBa a koldžo SDA i zna se dobro kako ne miirisu jedni druge, a ovaj clanak izasao u avazu. Čudna koincidencija moram priznati i mislim da je ovo nista drugo do medijski rat SDA-SBB
Znam Koldžu još od prvog mandata, imao sam nekih problema oko privatnog zemljista... nebitno.
Znam kakav je manipulator i sve to, ali mi nije jasno, otkud bas sada da se o ovome priča? Oovo je stvar stara sigurno ima pola godine, niko to pominjao nije iako su svi znali i pricali o tome. Almir Gredić je clan SBBa a koldžo SDA i zna se dobro kako ne miirisu jedni druge, a ovaj clanak izasao u avazu. Čudna koincidencija moram priznati i mislim da je ovo nista drugo do medijski rat SDA-SBB
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Niko ozbiljan ne sumnja da se o tome radi.Benko je napisao/la:Pitanje jedno,nije nikakava provokacija.
Ali, suština je u tome da su se sad (radi političkih igara) saznale neke stvari koje se nas tiču i to se ovdje komentariše. Njihov stranački rat nas se, kao navijača Želje, ne tiče.
ma ovo sam i ja znao cim se desilo... davno je ovo bilo zaato pitam zasto tada se nije reagovalo nego tek sada?DukeOfWellington je napisao/la:Niko ozbiljan ne sumnja da se o tome radi.Benko je napisao/la:Pitanje jedno,nije nikakava provokacija.
Ali, suština je u tome da su se sad (radi političkih igara) saznale neke stvari koje se nas tiču i to se ovdje komentariše. Njihov stranački rat nas se, kao navijača Želje, ne tiče.
a vidjet cemo i reakciju koldže da cujemo i njegovu stranu priče, jedno je sigurno, ko se bode s rogatima neka mu je Bog na pomoći

-
- Kontakt:
Da je Greda to htio stranački, pustio bi ovu priču i prije izbore. Znači bezveze vam je šuplja. Što sad? Vjerovatno jer je Željo mogao ispušiti još neke stvari radi njega da se ranije izašlo sa ovim. Ovako je možda manja šteta za Želju. Jedino logično po meni. Koldžina reakcija? Da Bog da da ga iko išta upita od ovih novinara. Sa Avazovima vjerovatno i ne priča. Tako da reakcije vjerovatno i neće biti ako mi ne odemo tamo i ne napravimo neki protest.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Kad je mog'o pustit? Nije bilo mjesta u Avazu od vreća za Bakira, pet vreća zauzelo 50 strana.zaboljisportuBiH je napisao/la:Da je Greda to htio stranački, pustio bi ovu priču i prije izbore. Znači bezveze vam je šuplja. Što sad? Vjerovatno jer je Željo mogao ispušiti još neke stvari radi njega da se ranije izašlo sa ovim. Ovako je možda manja šteta za Želju. Jedino logično po meni. Koldžina reakcija? Da Bog da da ga iko išta upita od ovih novinara. Sa Avazovima vjerovatno i ne priča. Tako da reakcije vjerovatno i neće biti ako mi ne odemo tamo i ne napravimo neki protest.
Ovo je za navijače Želje bitna informacija, ali generalno gledano ništa posebno, koga osim nas briga za ovo uopšte. Na ovu priču se ne može dobiti ni 100 golasova, a kamo li izbori.
ima i toga, sa koldžom je nedavno potpisan ugovor na 30 000 maraka za svlacionice i istocnu tribinu pa mozda zato nije nista govorio...zaboljisportuBiH je napisao/la:Da je Greda to htio stranački, pustio bi ovu priču i prije izbore. Znači bezveze vam je šuplja. Što sad? Vjerovatno jer je Željo mogao ispušiti još neke stvari radi njega da se ranije izašlo sa ovim. Ovako je možda manja šteta za Želju. Jedino logično po meni.
a pored sve "mrznje" prema koldzi, uradio je on dosta za vas... od pomocnog pa na dalje....
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Lokomotifa, Orvel i 38 gostiju.