OKK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Gifron
Kontakt:

Re: OKK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Gifron » 02 dec 2014, 00:07

tuzlak1987 je napisao/la:U PO ce ova ekipa kao sto je i prosle godine bila haha.. A vi se nadajte.

Trebas 12 igraca u poluamaterskoj konkurenciji da ti uzmu prvo mjesto i pune dvoranu te donose prihode ali ne njima je bolje pola dvorane popunjeno i nizanje poraza od ekipa koje u kosarci nista ne znace. Mislim ne znaci ni OKK Sloboda, jedno je Dita, ovo je sada ekipa bez historije i trofeja.

Najjace u svemu je sto ljudi koji su profitirali od kradje Dite i omladinskog pogodna sada pricaju o nekom "sistematskom radu" i sigurno i sada hrane se na osnovu toga, a za iskorak nema.. Ili ne smiju
Da malo pratis kosarku i ovu nasu ligu, a ne lupas nebuloze na osnovu "imena" kluba znao bi neke stvari. Prosle godine su samo dvije ekipe isle u playoff, jer su na pola sezone odlucili da promjene sistem. Tako da su igrali Siroki, Igokea ( ABA liga ) i Spars, Mladost ( Liga 12). Sloboda je 2 sedmice prije pocetka takmicenja dobila pozivnicu jer je neko iz Hercegovine odustao, tako da su u 2 sedmice sklopili ekipu eto da se ima za opstanka. Ta ekipa za opstanka je dogurala do 4 mjesta, falilo je igrakog kadra za bolje jer nije bilo finansijske konstrukcije. Ove sezone se ima vise para, a posto 5 ekipa ide u PO nema se potrebe bespotrebno trositi do pred kraj sezone. Onda u playoffu pokusati postici nesto.

Nadam se da si neke stvari svatio, ako te zanimaju finansijske i igrace konstrukcije seljackih i gradskih ekipa, slobodno se javi da ti i to objasnim :wave:
Jedan grad, jedna ljubav!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 dec 2014, 00:09

Dobro Berbini uzivajte u mediokritetstvu..necu se vise javljat da se ne nervirate.

Onaj ko je gledao Slobodu protiv Izraelskih, talijanskih, turskih i grckih ekipa na pocetku stoljeca znati ce da je ovo sada samo bullshit obicni i prodavanje magle, nakon veleizdaje i gasenja ekipe zbog tri miliona koje je Azmir sa Fk vratio za dvije godine.. A vi uzivajte kad pobjede neku seosku ekipu kuci

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 02 dec 2014, 00:11

okk je klub bez istorije,odlucili su se za sistematski rad,mic po mic..koliko para,toliko muzike.
nije ni dita imala,pa je stvorila..da je bogdom i sloboda fk se pokrivala koliko je jorgan dug,nebi doslo dovde..
i glupa vam je prica ali skroz,znali su nas u mejdanu,u po tuzle nabiti i raspala bosna,i umjetni hercegovac i td..
ovaj klub sa odron igracima,u odron ligi,plasirace se u play of,i vjerujem dovesti adekvatna pojacanja,srazmjerno ulogu u istom,a to je aba liga,niko im nemoze zabraniti da pokusaju,i da se nadaju..
ili podrzavas,ili ne,price o onima koji su se uhljebili,udomili u okk,i slicno su glupe i retardirane,
pa nije se 3000 ljudi udomilo bog te vidio :crazy:
isparice,izlapice,vidicemo sledece sezone 100 ljudi,to su samo neki od komentara,a ovaj umjetni klub ima jednu od najvecih posjeta u regionu,jbg uhljebili se ljudi :facepalm:
podrzavam ovakav rad,bez duga,lagano,bez srljanja,pa makar vjecito igrali ovu odron ligu..bolje i to,nego 8 milki duga :!:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 02 dec 2014, 00:14

S tim da umjetni klub ima bolju posjetu od FK
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 02 dec 2014, 00:15

fukara87 je napisao/la:Sloboda Dita je bila dobra dok je glavni sponzor bio Tuzlanska banka i Haro, kakav Selim Beslagic :D , Target jel 5 ove sezone idu u Play off za prvaka uz Igokeu?

Vidi se Fukara da znas znanje, za Haru i Tuzlansku i ko je hapac. A jeste 5 plus Igokea.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 dec 2014, 00:18

Da ima posjetu jer u ovom gradu niko ne zeli da ode na utakmicu zbog ljubavi prema klubu i smrzne i ukoci se na Tusnju vec svako zeli da bude vidjen i slikan, ode sa curom ili ode prije izlaska. Pola tuzlanskih fufica, sijaset klosara koji nemaju pojma o sportu i kosarci vec dodju da dodju..

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 02 dec 2014, 00:20

tuzlak1987 je napisao/la:Dobro Berbini uzivajte u mediokritetstvu..necu se vise javljat da se ne nervirate.

Onaj ko je gledao Slobodu protiv Izraelskih, talijanskih, turskih i grckih ekipa na pocetku stoljeca znati ce da je ovo sada samo bullshit obicni i prodavanje magle, nakon veleizdaje i gasenja ekipe zbog tri miliona koje je Azmir sa Fk vratio za dvije godine.. A vi uzivajte kad pobjede neku seosku ekipu kuci
Druze niko se ne nervira, samo ti iznosim cinjenice vezane za klub. Znamo svi da ovo nije Dita jer Dite vise NIKAD nece biti. Ja sam gledao sve te utakmice, gledao sam i A2 i A1 ligu, presao preko milion stvari jer jednostavno volim kosarku.

Ovaj klub cu podrzavati dok god uprava bude radila pametno i bez dugovanja, kao sto je radjeno do sada. A ne one greske koje su se pravile sa Ditom kada su i napravljena dugovanja od 4 miliona KM. I Azmir je vratio 3 miliona kroz otpise dugova i sl. stvari, razgovorom sa ljudima, a ne da je on iz svog novcanika krhnuo 3 miliona. To je rekao da je spreman ako dobije garanciju za svoj novac tj. novi statut.
Jedan grad, jedna ljubav!

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 02 dec 2014, 00:21

znaci 3000 klosara narkomana,fufica,i td redovno posjecuje mejdan...a na tusnju sve gospoda,u odjelima,sa tjelohraniteljima,dolaze helikopterom :?:
bravo majstore, :clap:

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 02 dec 2014, 00:22

tuzlak1987 je napisao/la:Dobro Berbini uzivajte u mediokritetstvu..necu se vise javljat da se ne nervirate.

Nemoj vise ba, pokrij se gledali smo protiv tih isti neki i igrali protiv tih klubova, a zahvaljujuci tim sto su pucali ekipu pa davali bruku svega, a neki kada se na gostovanje islo za kifle nismo imali doveli smo se da se Dita ugasi toliko ,a to o Berbinim ne pije vode smori care nemoras podrzavati ali dosadni ste ko proljev :stop:

Joj lika sta prica i ostade ziv , nemoj vise majke ti dobro ti zivinice rece od 5000 postova za godinu dana 4900 gluposti a Suljo I ostali su klosari bravo bravo :clap:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 02 dec 2014, 00:22

Ma slabo ovdje ko zna ko je Haro, toliko se razumiju sto se tice Slobode Dite i kosarke. Ja samo mogu reci da se polako kosarka vraca u grad kojem je Kosarka bila na 1 mjestu poslije rata.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 dec 2014, 00:24

Znas kakva je atmosfera na Tusnju kada se skupi raja i kada se navija, a kakva u Mejdanu kada igra OKK i kada je crnjak navijati jer to je gradska krema, pozorisna atmosfera koja je jos gora ako lose igraju kao npr prosle godine protiv Zrinjskog, Capljine i jos nekih utakmica gdje su porazeni.. To da na Fk ima svega ima ali svi koji dodju nisu tu radi uvjeta vec jer vole..

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 02 dec 2014, 00:30

tuzlak1987 je napisao/la:Znas kakva je atmosfera na Tusnju kada se skupi raja i kada se navija, a kakva u Mejdanu kada igra OKK i kada je crnjak navijati jer to je gradska krema, pozorisna atmosfera koja je jos gora ako lose igraju kao npr prosle godine protiv Zrinjskog, Capljine i jos nekih utakmica gdje su porazeni.. To da na Fk ima svega ima ali svi koji dodju nisu tu radi uvjeta vec jer vole..

Kakav si ti **** biser i Zrinjski i Capljina dobili aplauze kada su dobili OKK Slobodu , smori decko skroz haos :clap:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 dec 2014, 00:34

Pa sta ima veze sto su dobili aplauze kada je atmosfera i podrska bez ikakve organizacije i pozorisna. Sto nije karakteristicno za Tuzlu, kapacitet koji ima Mejdan navijacki se mogao primjetiti sada kada su igrale reprezentacije. I ne znam sto bjezite od toga da je bolje imati navijaca koji poznaje situaciju nego pet fufica na tribinama koje nemaju pojma vec dosle da vide kako izgledaju kosarkasi..ili tonu likova koji dodju prije grada da budu vidjeni, to ako racunate u uspjeh dobro

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 02 dec 2014, 00:34

tuzlak1987 je napisao/la:Znas kakva je atmosfera na Tusnju kada se skupi raja i kada se navija, a kakva u Mejdanu kada igra OKK i kada je crnjak navijati jer to je gradska krema, pozorisna atmosfera koja je jos gora ako lose igraju kao npr prosle godine protiv Zrinjskog, Capljine i jos nekih utakmica gdje su porazeni.. To da na Fk ima svega ima ali svi koji dodju nisu tu radi uvjeta vec jer vole..
ljubav koja je PRAZNU kasu fk kostala preko 20 hiljada..jel pricamo o istoj onoj ljubavi kada se na sjeveru kupe pare za gostovanja,tri cetiri utakmice,pa na isto ode TRI covjeka...ili se skokne do grcke malo..jel pricamo o ljubavi i praznom sjeveru protiv zrinjskog,jel pricamo o tome da nas iole ozbiljna grupa,nadglasa u po tuzle..htjeli mi priznati ili ne..jel pricamo o ljubavi kada u najvecoj utakmici sezone,jedan od najvecih rivala,sarajevo,sa najvecom legendom bih uz sergeja,mehu kodru,doceka 2500 ljudi...ili kada grad od 200 000 ljudi nemoze skupiti 1000 km za semafor...i tako u nedogled...nemoj da se ljutis,postujem te,svega mi,samo ti ukazujem na nisi objektivan..ja tu istu slobodu volim vise nego sebe,volio bi da osvojimo barem jednu titulu,i idemo u lp,makar mi zadnje bilo...ali moramo realno sagledati stvari...poenta je da ljude sa tusnja nisu samo rezultati otjerali,ima toga druze,nakupilo se do guse,i od nas samih

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 dec 2014, 00:39

Pa dobro ja to za baklje ne podrzavam svakako i ne ljutim se normalno, svako ima svoje misljenje. Neko je manje temperamentan, neko vise.. Meni to sto su uradili sa Dite nece nikad dati mira i sa tom pricom nema sanse da stanem jer to je jedan trenutak kada je gradska raja pljunula na sport i sada brane svakom ko razmislja na drugi nacin da prica i da se buni, kao ko si ti nemas pojma, suti ne provaljuj se.. A ustvari su pogazili sve principe, neko ima malo vise ponosa i odredjene principe.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 02 dec 2014, 00:43

tuzlak1987 je napisao/la:Pa dobro ja to za baklje ne podrzavam svakako i ne ljutim se normalno, svako ima svoje misljenje. Neko je manje temperamentan, neko vise.. Meni to sto su uradili sa Dite nece nikad dati mira i sa tom pricom nema sanse da stanem jer to je jedan trenutak kada je gradska raja pljunula na sport i sada brane svakom ko razmislja na drugi nacin da prica i da se buni, kao ko si ti nemas pojma, suti ne provaljuj se.. A ustvari su pogazili sve principe, neko ima malo vise ponosa i odredjene principe.
pa i ja sam navijao za ditu jbt.. :?
wajna naseg centra sulju :) trojke aleksica protiv cibone u aba ligi,naseg terija kastla nikada necu zaboraviti...ali kada smo trebali sutili smo,niko da pisne...pa i za mene je ovo umjetni klub,ali jbg postujem ono sto rade,imaju neki **** plan,cilj,nesto....jbg nemozes reci da nezasluzuju sansu samo zato jer eto mi smo ditina djeca..
neka rade,vrijeme ce pokazati svoje..

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 02 dec 2014, 00:45

tuzlak1987 je napisao/la:Pa dobro ja to za baklje ne podrzavam svakako i ne ljutim se normalno, svako ima svoje misljenje. Neko je manje temperamentan, neko vise.. Meni to sto su uradili sa Dite nece nikad dati mira i sa tom pricom nema sanse da stanem jer to je jedan trenutak kada je gradska raja pljunula na sport i sada brane svakom ko razmislja na drugi nacin da prica i da se buni, kao ko si ti nemas pojma, suti ne provaljuj se.. A ustvari su pogazili sve principe, neko ima malo vise ponosa i odredjene principe.
Sta si ti uradio da se spasi Dita ? Dita je imala 2 igraca pod ugovorom te godine kada je ugasena, svakako bi nas istjerali iz lige, jer niko nije zelio vise da igra . Da se razumijemo **** mi se za ove u upravi. ali kako neko rece dok rade transparentno okay je, Dita je dio zivota moga odrastao slavio najvece pobjede, isao s njima u tri lijepe bio kada sam u Istanbulu dobili Galatu, ali kako nece treeba realan biti .
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 dec 2014, 00:57

Iz svake situacije ima izlaz, a ovi su izabrali takav. Evo npr niko nikad nije napao vladajuce ljude OKK zbog rezultata, zbog toga sto se finansijsko izvjestaji ne prezentuju transparentno jer svako ima svoj dio kolaca. Dom na FK napadaju svi kao osice i traze od Azmira koji je smanjio u pola dug da odgovara za sve i svasta, covjeku koji nije pristao da pogazi principe neke. I takvog covjeka napadaju dok niko ne dira Berbu koji ima klub bez dugova i nije nista bolji rezultatski od FK. Eto to me nervira.. Sta je naredno? Da otjeraju Azmira, uzmu sto se uzeti moze, izbace nas iz lige i ugase u konacnici..

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 02 dec 2014, 01:06

tuzlak1987 je napisao/la:Da ima posjetu jer u ovom gradu niko ne zeli da ode na utakmicu zbog ljubavi prema klubu i smrzne i ukoci se na Tusnju vec svako zeli da bude vidjen i slikan, ode sa curom ili ode prije izlaska. Pola tuzlanskih fufica, sijaset klosara koji nemaju pojma o sportu i kosarci vec dodju da dodju..
Ima nas čaršijske djece odrasle na košu na Slatini
Sereš, očito nisi bio dugo na Slobodinim utakmicama

A gdje su veliki navijači na Solani, pa pola sjevera je tu da bude viđeno il nema ništa drugo u životu, napravi anketu na sjeveru 75% ekipe mlađe od 23-24 godine nije Solanu u životu gledalo ;)
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 02 dec 2014, 01:12, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 02 dec 2014, 01:09

tuzlak1987 je napisao/la:Iz svake situacije ima izlaz, a ovi su izabrali takav. Evo npr niko nikad nije napao vladajuce ljude OKK zbog rezultata, zbog toga sto se finansijsko izvjestaji ne prezentuju transparentno jer svako ima svoj dio kolaca. Dom na FK napadaju svi kao osice i traze od Azmira koji je smanjio u pola dug da odgovara za sve i svasta, covjeku koji nije pristao da pogazi principe neke. I takvog covjeka napadaju dok niko ne dira Berbu koji ima klub bez dugova i nije nista bolji rezultatski od FK. Eto to me nervira.. Sta je naredno? Da otjeraju Azmira, uzmu sto se uzeti moze, izbace nas iz lige i ugase u konacnici..

Stvarno lupas, druze ali evo : 10 dana pred početak prvenstva 2 igraca pod ugovorom i tuzba bruku kasa nula maraka, duguje se i tim igracima. Finansijski izvjestaji su transparenti odes na skupstinu ljudi podnesu sve crno na bijelo, covjek isplacuje plate sve redovno radi i trudi se. Ditu volim ali liku ne mogu zamjeriti nista Berbi, druga je stvar sto FK par krezubih budala koje su djaba ulazile i nista nisu radile zele da oni upravljaju za tudji novac. Ali hajde. Nije ti to Berba kriv, odes na skupstinu OKK i sve imas crno na bijelo ljudi nista ne kriju .
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.