Ok, hvala.Potrazicu.tanzla je napisao/la:Potraži u antikvarnicama. Preporučujem onu preko puta onog parka kod Sirana. Onaj niz gdje je Mash. Ako tamo nema, sumnjam da igdje ima.Butmiran je napisao/la:Zna li iko gdje ima kupiti knjigu "Dan poslije Ruzvelta"?Inace, pisao ju je bivsi americki vojnik koji je radio u ozloglasenoj Arei 51.
Književnost
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Književnost
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
pozzz,treba mi pomoc oko knjige dr.EMIRA SOLAKOVICA "KAKO OSTATI MLAD".zanima me gdje je mogu kupit???????
Ne znam gdje možeš kupiti knjigu, ali znam da mlad ostati ne možeš nikakozenicanin je napisao/la:pozzz,treba mi pomoc oko knjige dr.EMIRA SOLAKOVICA "KAKO OSTATI MLAD".zanima me gdje je mogu kupit???????

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
odlicnan materijal za citanje brate! slicno govori i david duke, al' njega mrze u americi jer je covjek ex-KKK i uvijek na strani palestinaca..Neutral je napisao/la:http://www.galaksija.com/cofsadrzaj.htm
Dr. Albert D. Pastore-Čudnije od Fantazije
Hehe, slučajno sam naišao na nju, te hajde da podjelim sa ostalim. Imaš li knjigu od toga Davida, pa da i to pomalo čitam. Meni se sve čita pred ispite, samo ne da učim za ispite 

evo mu stranice brate, zika clanak njegov pod nazivom "Israeli Terrorism and Sept. 11"Neutral je napisao/la:Hehe, slučajno sam naišao na nju, te hajde da podjelim sa ostalim. Imaš li knjigu od toga Davida, pa da i to pomalo čitam. Meni se sve čita pred ispite, samo ne da učim za ispite

http://www.davidduke.com/
Okej, hvala ti.
Malo gledao i čitam komentare, odmah neki pišu koliko su mu Arapi platili. Jao naivnih ljudi

Malo gledao i čitam komentare, odmah neki pišu koliko su mu Arapi platili. Jao naivnih ljudi

ma tipicno ameri, ko god govori i donosi cinjenice protiv njihovog iskvarenog javnog drustva i zionisma koji vlada u njemu odmah je potplacen od strane arapaNeutral je napisao/la:Okej, hvala ti.![]()

Evo pregledao sam jedan klip od njega. Dosta mudro rečeno. Davno sam rekao da su ovi cionistički Izrael ovo radi stoljećima već. Samo ljudi napadju, ma ti to samo umišljaš, kakve urote, ima ih ali nije to tako sve crno. Heh, malo morgen nije. Sve je tako jednostavno da jednostavnije ne može. No hajmo mi u kafanu na Mile Kitića
Nema šejtana u kafani, jer je tamo svoj posao odradio, i ode negdje drugo

nakon agresorske napadi na gazu prosle godine, on je jedini smio u americi stavljati video-a gdje je prikazivao sta se sve radilo na obicnog narodu tamo od strane zidovski agresora, ovi ostali koji su naravno u dzepu zionista nisu smjeli pisnuti, pogotovo onaj pogani FOX News. al nek ide to njima na dusu, barem je duke imao muda objaviti istinuNeutral je napisao/la:Evo pregledao sam jedan klip od njega. Dosta mudro rečeno. Davno sam rekao da su ovi cionistički Izrael ovo radi stoljećima već. Samo ljudi napadju, ma ti to samo umišljaš, kakve urote, ima ih ali nije to tako sve crno. Heh, malo morgen nije. Sve je tako jednostavno da jednostavnije ne može. No hajmo mi u kafanu na Mile Kitića![]()

- reds_forever
- Kontakt:
sad ce sajam 

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Jesi vidio u onoj knjizi od onoga Pasquala ili kako li je već, ko drži medije u šacisteve-o je napisao/la:nakon agresorske napadi na gazu prosle godine, on je jedini smio u americi stavljati video-a gdje je prikazivao sta se sve radilo na obicnog narodu tamo od strane zidovski agresora, ovi ostali koji su naravno u dzepu zionista nisu smjeli pisnuti, pogotovo onaj pogani FOX News. al nek ide to njima na dusu, barem je duke imao muda objaviti istinuNeutral je napisao/la:Evo pregledao sam jedan klip od njega. Dosta mudro rečeno. Davno sam rekao da su ovi cionistički Izrael ovo radi stoljećima već. Samo ljudi napadju, ma ti to samo umišljaš, kakve urote, ima ih ali nije to tako sve crno. Heh, malo morgen nije. Sve je tako jednostavno da jednostavnije ne može. No hajmo mi u kafanu na Mile Kitića![]()

Ovo je zanimljiva tema, no sada odoh lopte igrati ili košarke

nisam, al' mogu zamislit kako to ideNeutral je napisao/la:
Jesi vidio u onoj knjizi od onoga Pasquala ili kako li je već, ko drži medije u šaci![]()
Ovo je zanimljiva tema, no sada odoh lopte igrati ili košarke

Hehe, svi mediji su cionističkoga Izraela kako će ljudi saznati šta se dešava u svijetu, u njih, u velikoj državi ako im mediji šire laže .
Vidi ovo

1917 " DOLAZE HUNI !”

1942 “DOLAZE NACISTI!”

2001 “DOLAZE MUSLIMANI!”
ISTA STARA TAKTIKA ZAPLAŠIVANJA.... DRUGI NEPRIJATELJ
Čudo je knjiga od Pastore-a
@Stevo
Mislio sam na Pastore, napisao Pasquale

Vidi ovo

1917 " DOLAZE HUNI !”

1942 “DOLAZE NACISTI!”

2001 “DOLAZE MUSLIMANI!”
ISTA STARA TAKTIKA ZAPLAŠIVANJA.... DRUGI NEPRIJATELJ

@Stevo

te slike sve govoreNeutral je napisao/la:Hehe, svi mediji su cionističkoga Izraela kako će ljudi saznati šta se dešava u svijetu, u njih, u velikoj državi ako im mediji šire laže .![]()
Vidi ovo
1917 " DOLAZE HUNI !”
1942 “DOLAZE NACISTI!”
2001 “DOLAZE MUSLIMANI!”
ISTA STARA TAKTIKA ZAPLAŠIVANJA.... DRUGI NEPRIJATELJ![]()
@Stevo

Tako ih je malo, a toliki haos u svijetu prave. Nema veze, pravda će kad-tad biti zadovoljena. 

tako je brateNeutral je napisao/la:Tako ih je malo, a toliki haos u svijetu prave. Nema veze, pravda će kad-tad biti zadovoljena.

A jeste zapeli sa Židovima. Ohladite malo.
Ne znam je li netko od vas čitao knjigu; " Tajna doline piramida", autora Emira Imamovića. Knjiga je presmiješna i predobra. Onaj tko voli satiru, sarkazam, ironiju i općenito humoristične romane, sigurno će mu se dopasti ovo interesanto štivo.
Ne znam je li netko od vas čitao knjigu; " Tajna doline piramida", autora Emira Imamovića. Knjiga je presmiješna i predobra. Onaj tko voli satiru, sarkazam, ironiju i općenito humoristične romane, sigurno će mu se dopasti ovo interesanto štivo.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
ja inace ne volim da citam, al evo poceo sam da citam od Hitlera "Mein Kampf", bas me zanima sta je pisao 

"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
evo par djela koje sam procitao u posljednje vrijeme(tacnije dva mjeseca).....
"Mjesec nad Karolinom" - Nora Roberts
"Usijanje" - Sandra Brown
"Svjedok" - Sandra Brown
"Okrutno i neobicno" - Patricia D. Cornwell
"Krađa Isusa" - Dž. R. Lenkford, knjiga na fazon "Da Vincijevog koda"
"Katedrala" - Raymond Carver
"Ostrvo šljiva" - Nelson de Mil
""Lešinar" - Dejvid Morel
"Hram" - Metju Rajli
"Iskonski strah" - Vilijem Dil
skoju god od ovih izaberete necete pogrijesiti...sve su dobre, sa dobrom radnjom sa dobrom pricom.....
"Mjesec nad Karolinom" - Nora Roberts
"Usijanje" - Sandra Brown
"Svjedok" - Sandra Brown
"Okrutno i neobicno" - Patricia D. Cornwell
"Krađa Isusa" - Dž. R. Lenkford, knjiga na fazon "Da Vincijevog koda"
"Katedrala" - Raymond Carver
"Ostrvo šljiva" - Nelson de Mil
""Lešinar" - Dejvid Morel
"Hram" - Metju Rajli
"Iskonski strah" - Vilijem Dil
skoju god od ovih izaberete necete pogrijesiti...sve su dobre, sa dobrom radnjom sa dobrom pricom.....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.