Na pocetku,izvinjavam se na offtopicu,ali vec duzi period pratim ovu temu i imam potrebu da kazem svoje misljenje. MIslim da je ova tema u velikoj vecini postova profulana jer ovo je postalo cisto naklapanje,bubanje i biranje parova nasumicno,posebno ovi prelazi sto mi je najtuznije i najsmjesnije od svega,jer je to cisto poklanjanje para kladionici. Vidim svi cijene ovog zgmikya decka,mislim nemam nista protiv njega ali je smijesno da covjek postavi na desetke nasumicnih parova dnevno bez ikakve analize cisto nagdjanje 7+,odg u 1.p. itd. itd.,imam osjecaj kad bi pratio sve te parove,upao bi u kredite u roku tjedan dana. Zar nije bolje momci da udjem na temu i vidim 3 para koja su izanalizirana i potkrijepljena nekim cinjenicama pa da ih s gustom odigram (kao na temi NBA prijedlozi) nego ovako udjem i stoji 30 prelaza,5-6 parova 7+ od kojih ce 1 proc i svi ce hvalit tog decka iako je to puka sreca.. pa svi mi ljudi znamo da turci,talijani,grci i ovi nasi stele,nema potrebe za isticanjem te cinjenice svaki vikend kad se sastanu Galata,Fener,Besiktas ili netko cetvrti. Hvala na citanju,samo moje misljenje..uzivajte