Safet Sušić - Pape

Nydalen
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Nydalen » 01 dec 2014, 21:41

Ma smijesni su i oni i njihovo obavjestenje.Pisao sam o tome i prije.Sve sto su rekli je tacno, al mojne mi se hinjaka javljat sa parolom nakon drugog gola.Pisao sam da su trebali to uraditi odma poslije cipra a sto se mene tice ugovor nikad ne bi produzio sa susicem.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 dec 2014, 21:52

Jesu ovi iz BHF-a prepotentni majko draga. :rol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 01 dec 2014, 22:09

JackTheStripper je napisao/la:Zašto je ova tema još uvijek na ovom podforumu?

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 01 dec 2014, 23:09

Goalgetter je napisao/la:
Gospodine Sušiću,

Mi, BHFanaticosi, nismo niti u bilo kojem slučaju možemo biti krivi za vaš odlazak. Krivi ste Vi i isključivo Vi i Vaši rezultati u zadnjih 7 zvaničnih utakmica fudbalske reprezentacije BIH!

Vrijeme je da priznate i prihvatite svoje greške kao i da snosite odgovornosti zbog istih. Vi ste bili kapetan broda kojeg ste uveli u nemirne vode i tako ga direktno doveli na ivicu totalne katastrofe. Gospodine Sušiću, nisu krivi mornari sa tvog broda, nije krivo more.

Argentina, Nigerija, Iran, Kipar, Wels, Belgija, Izrael. 7 utakmica, 4 poraza, 2 remija i jedna pobjeda.

Merci et Au revoir.

Za nastalu situaciju direktno je kriv i IO NFSBIH koji vam je ponudio novi ugovor nakon Brazila i samim tim doveo NFSBIH pred financijski kolaps. Krivi su i oni će odgovarati i snositi posljedice. Nećete biti sami koji će spakovati kofere i napustiti svoju funkciju.

Sretno vam bilo a brod ostavite na miru da ga dovedemo u mirnije vode i napokon zaplovimo prema Francuskoj.
Neka su duse procitale Klix, pa odgovorili Safetu :mrgreen:
Vise su mi se popeli na neku stvar sa njihovim pismima. Ljudi umislili da mogu citavom svijetu nametati svoj nekakav stav.

Neka oni na sve nacine i silu guraju Barbareza vrlog strucnjaka bez minute trenerskog staza.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 dec 2014, 23:15

Emire, opet te pitam, jesi li jos uz Papketa? :kafa:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 01 dec 2014, 23:18

Cartman je napisao/la:Emire, opet te pitam, jesi li jos uz Papketa? :kafa:
Pa nema ga vise.

Imamo sad:

Hadzibegica
Bazdarevica
Osima
Okuku
Stimca
Sliskovica

Ipak cemo sa njima da se kvalifikujemo i pokorimo sve u Francuskoj.

Uglavnom, koji god i od ovih dodje, osim Okuke, imace moju podrsku.
A od svih navedinih sam za Amara Osima.
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 01 dec 2014, 23:21, ukupno mijenjano 2 puta.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 dec 2014, 23:20

Emire, znači opet smo na istim stranama. Valja ponovo šamarati slabašnu opoziciju :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 01 dec 2014, 23:22

Virtu4l je napisao/la:Emire, znači opet smo na istim stranama. Valja ponovo šamarati slabašnu opoziciju :mrgreen:
´ta ce oni :mrgreen:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 02 dec 2014, 00:30

Uzmite sobu pa se šamarajte kol'ko vam volja.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 02 dec 2014, 01:26

mandraX je napisao/la:Uzmite sobu pa se šamarajte kol'ko vam volja.
Spanking :urnebes:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 02 dec 2014, 01:27

BDSM
:urnebes: :urnebes:

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 02 dec 2014, 01:31

emir79 je napisao/la: Vise su mi se popeli na neku stvar sa njihovim pismima. Ljudi umislili da mogu citavom svijetu nametati svoj nekakav stav.

Neka oni na sve nacine i silu guraju Barbareza vrlog strucnjaka bez minute trenerskog staza.
Tvoje je da braniš Papeta,a BHF sigurno da ima pravo da kaze svoj stav i napise pismo... Oni za razliku od tebe i raznoraznih Virtuala,mistera iz Han Pijeska,i trolera tj.ograničenih likova prate ovu repku po cijelom svijetu! Safet bi i sad bio na klupi da se oni nisu oglasili,to i Pape vrlo dobro zna,a oni sto sjede u savezu isto tako znaju da bi u Beču bio vatromet na terenu da ga nisu smijenili... Ista bi bakljada bili k'o u Norveškoj,ako ne i gora!
BHF predstavlja dijasporu,a savez zna koliko su im oni donijeli para do sad,zapitaj se sto svake godine moramo imati teferič negdje u EU,i to lafo domaćini...zato što nabiju karte po 30,40,50 eura,iznajme stadion a dijaspora kupi sve karte ;) Za razliku od BIH gdje ne mogu ubrati ni priblizno love od karata!!!
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 dec 2014, 01:51

Zaboravio si dodati da se kola igraju na poluvremenu i da nam se svijet ujedno smije.... :urnebes:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Aragon
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Aragon » 02 dec 2014, 01:56

rishaaa je napisao/la:
emir79 je napisao/la: Vise su mi se popeli na neku stvar sa njihovim pismima. Ljudi umislili da mogu citavom svijetu nametati svoj nekakav stav.

Tvoje je da braniš Papeta,a BHF sigurno da ima pravo da kaze svoj stav i napise pismo... Oni za razliku od tebe i raznoraznih Virtuala,mistera iz Han Pijeska,i trolera tj.ograničenih likova prate ovu repku po cijelom svijetu! Safet bi i sad bio na klupi da se oni nisu oglasili,to i Pape vrlo dobro zna,a oni sto sjede u savezu isto tako znaju da bi u Beču bio vatromet na terenu da ga nisu smijenili... Ista bi bakljada bili k'o u Norveškoj,ako ne i gora!
BHF predstavlja dijasporu,a savez zna koliko su im oni donijeli para do sad,zapitaj se sto svake godine moramo imati teferič negdje u EU,i to lafo domaćini...zato što nabiju karte po 30,40,50 eura,iznajme stadion a dijaspora kupi sve karte ;) Za razliku od BIH gdje ne mogu ubrati ni priblizno love od karata!!!
Jadna smo mi onda reprezentacija. Nije ni cudo sto je sve vise raje ravnodusno.
Ako ce par desetina pobjegulja koji jedva nas jezik govore odredjivati sudbinu BH fudbala, onda bolje da i nemamo reprezentaciju nikako.
P.S. I ako nisam iz dijaspore, bio sam na vise gostovanja reprezentacije od 90 posto tih sto se udaraju u dijasporska prsa i sto glume najvece patriote.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 02 dec 2014, 02:04

Sve je to dobro naplaćeno od strane našeg saveza,njima ne bi smetalo ni koridu da naprave na poluvremenu,samo da dignu lovu!!! I Koliko god smetalo lažnim i provokatorskim patriotama na ovom forumu,BHF je jedan od najsvjetlijih primjera na području cijele EX-YU,i tipovi poput Emira mogu samo da kmeče po forumu... Njihova riječ se sluša u N/FS BIH i imaju puno pravo da odyebu sve koji koče repku,to su radili i ranije,tako da to nije ništa novo!

Aragon na toj ravnodušnosti zahvali PAPETU,a ne dijaspori! Takvi k'o ti su ga podržavali dok nismo dotakli dno,srušila se atmosfera u repki,raja izgubila interes,a gdje i nece,rezultati dovoljno govore! Znam da ti se ne sviđa,al' BHF nema tu krivice ni sekunde! Tako da ne piši o onome što nema veze sa životom!
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Aragon
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Aragon » 02 dec 2014, 02:12

Nadji mi jedan post gdje sam ja podrzavao Papeta. Jedino sam nekad znao napisati nesto o tome da ga se ne treba vrijedjati na ljudskoj osnovi.
Vama svi koji o bilo cemu govore mimo onog sto vam se svidja su Papetoljupci. Nije to bas tako ;)
Nije Pape jedini i iskljucivi problem u nasem fudbalu, daleko od toga.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 02 dec 2014, 03:51

Ovi iz BHF da dodaju muziku Zeleta Lipovace, mogu napraviti pjesmu od svakog pisma. Uvijek neka poezija, nesto ko fol duboko. Sve ono sto su napisali su mogli reci u tri recenice, al' hajd', neka ih.....
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 02 dec 2014, 05:01

Nisam dijaspora, cijeli rat sam proveo u Mostaru, i vidio sam puno toga sto nije ugodno oku, i dusi, i dozivio sam puno toga, ali definitivno mogu potvrditi da bi se, da nije dijaspore, navijanje u ovoj zemlji svelo na "nedaj se Bosno", "ovo je Bosna", i "Bosnom behar probeharao" sa mizernim brojem navijaca na gostujucim terenima.

BHF cini veliku vecinu dijaspore, ali zar nam i repke nije takva!?Kojeg je to igraca proizvela nakaradna, korumpirana, i nasteljena BH liga u kojoj se sve zna, i ciji strucni kadar ne zadovoljava kriterije ni amaterske lige!?

Pomirimo se s cinjenicom da igraci koji igraju u BiH reprezentaciji nisu produkt ovog sistema, i ove zemlje!

saransak
Kontakt:

Post Postao/la saransak » 02 dec 2014, 07:57

velež mostar objasnio

ko je to odaslao neku poruku iz BiH za nakaradu na klupi, u savezu? osviještenije i rezolutnije navijače imamo po dijaspori nego ovdje, ovdje se čak i odobrava i brani(samom šutnjom) kriminalni milje oko repke, pa tako sad narod tumači rukovodstvo nsbih kao solidno, a vahu kao izdajicu naroda(primjer)

a ima masa još, nažalost poražavajućih primjera, ne vrijedi pisati jer to zatucanih 80% navijača i simpatizera ovdje ne razumije

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 02 dec 2014, 08:27

Ponos Torina je napisao/la:Zaboravio si dodati da se kola igraju na poluvremenu i da nam se svijet ujedno smije.... :urnebes:

to su čirlidersice :mrgreen:
#Salihović

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 3 gosta.