FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

HORDAS_1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HORDAS_1987 » 22 mar 2010, 22:07

andora-SARAJEVO 0-2
SARAJEVO-andora 3-0
SARAJEVO-rapid 1-0
rapid-SARAJEVO 2-0
genk-SARAJEVO 1-2
SARAJEVO-genk 0-1
SARAJEVO-dinamo kijev 0-1
dinamo kijev-SARAJEVO 3-1
SARAJEVO-basel 1-2
basel-SARAJEVO 6-0
SARAJEVO-spartak 1-0
spartak-SARAJEVO 1-1
helsinborg-SARAJEVO 2-1
SARAJEVO-helsinborg 2-1
cluj-SARAJEVO 2-1
SARAJEVO-cluj 1-1
OVO JE SAMO OD 2003 PA NA OVAMO :D 8-) ;)
SVI KO JEDAN NAVIJAMO! NEMA VELIKE NI MALE UTAKMICE!HZ87 BASCARSIJA...

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 22 mar 2010, 22:13

HORDAS_1987 je napisao/la:andora-SARAJEVO 0-2
SARAJEVO-andora 3-0
SARAJEVO-rapid 1-0
rapid-SARAJEVO 2-0
genk-SARAJEVO 1-2
SARAJEVO-genk 0-1
SARAJEVO-dinamo kijev 0-1
dinamo kijev-SARAJEVO 3-1
SARAJEVO-basel 1-2
basel-SARAJEVO 6-0
SARAJEVO-spartak 1-0
spartak-SARAJEVO 1-1
helsinborg-SARAJEVO 2-1
SARAJEVO-helsinborg 2-1
cluj-SARAJEVO 2-1
SARAJEVO-cluj 1-1
OVO JE SAMO OD 2003 PA NA OVAMO :D 8-) ;)

valjda od 2006 ;) i revanš tekmu sa dinamom smo izgubili 3:0 a ne 3:1 i još si zaboravio napisati rezultate sa maltežanima, tamo je bilo 6:0 a na koševu 3:1
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 22 mar 2010, 22:16

ahmiiic je napisao/la:
formance je napisao/la:@ ahmiiic

Nemoj kupovati te majice sa nekih drugih stranica osim sa Fksinfa. Svaka budala može postaviti da prodaje majicu, a te pare idu toj osobi koja prodaje, a ne direktno Fksinfu. ;)
al procitah na forumu fks info gdje jedan glavni tam kaze da se moze i tu kupit pa zato pitam..inace nemam prilike kupit ni DVD ni majcu..a ljudima sam slao par puta mailove al nikad da odgovore..volio bi pomoc kolkotolko, al kad mi nemogu ni odgovorit sta tu ja onda mogu
Može se kupiti, ali nisam siguran idu li te pare isključivo Fksinfu ili osobi koja prodaje. Što se tiče DVD-ova pošalji nekom administratoru pm, pa vidi tako ili slobodno pitaj na nekoj temi, sigurno će ti neko odgovoriti ! ;)
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

HORDAS_1987
Kontakt:

Post Postao/la HORDAS_1987 » 22 mar 2010, 22:23

valjda od 2006 ;) i revanš tekmu sa dinamom smo izgubili 3:0 a ne 3:1 i još si zaboravio napisati rezultate sa maltežanima, tamo je bilo 6:0 a na koševu 3:1
Ma brate ja ovo na foru ma od 2003 :D :D ja unistismo MARSAKLOKS HAHHA 9-1 znaci 18 UTAKMICA OD 2003 PA VAMO STRASNO ;) 8-)
SVI KO JEDAN NAVIJAMO! NEMA VELIKE NI MALE UTAKMICE!HZ87 BASCARSIJA...

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 23 mar 2010, 00:17

@ahmiiic prijetelju,jedini pravi rekviziti (majice,duxerice,jakne,salovi,kacketi i sve ostalo) od cije prodaje imaju korist (kupovina pirotehnike,gostovanja,zastave,transparenti i sve oko organizacije) navijaci Sarajeva tj. Hz su artikli koji se mogu kupiti u prostorijama UNFKS i BP'46,na Ciglanama,kao i preko stranice tj. foruma fksinfo.

Ako imas nekoga u Sarajevu onda bi vrlo lako mogao organizovati tako nesto,a vjerujem da bi se moglo nesto organizovati ako bi na temi "marketing" kontaktirao nekoga od zaduzenih ljudi za marketing.

Svi drugi artikli,bilo da su na bilo kojoj drugoj stranici na webu,ili u bilo kojoj drugoj prodavnici ili bilo gdje drugo NEMAJU NIKAKVE VEZE SA Hz i navijacima Sarajeva ;)

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 23 mar 2010, 13:24

Evo opet udri po Sarajevu,mora se igrati utakmica ja licno nebi nikad dole otisao jer zna se da nam gine jedno 2-3 povrede!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 23 mar 2010, 13:53

Tema je FK Sarajevo,nikad_izvini nije ovo rajvosa-x forum!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

alibi

Post Postao/la alibi » 23 mar 2010, 14:58

no limit je napisao/la:Evo opet udri po Sarajevu,mora se igrati utakmica ja licno nebi nikad dole otisao jer zna se da nam gine jedno 2-3 povrede!
Sutra bi trebali da ubace veci broj rezervista i juniora,pa nek dijeca odigraju ovu utakmicu.Ni u kom slucaju ne treba prvotimce voditi gore jer ovo vise ne vodi nicemu.Lagano odraditi utakmicu bez nekog rezultatskog opterecenja.Ionako imamo dosta suspendovanih igraca pa i ove druge ne treba izlagati riziku.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 23 mar 2010, 15:28

Uplate za put u Tuzlu mozete izvrsiti veceras u prostorijama udruzenja ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 23 mar 2010, 16:24

Cudo nema ovog HARRYIJA na nasoj temi,mozda covjek za promjenu ode do Tusnja,nemogu da vjerujem koliko nam se divi ahahha

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 mar 2010, 16:28

no limit je napisao/la:Cudo nema ovog HARRYIJA na nasoj temi,mozda covjek za promjenu ode do Tusnja,nemogu da vjerujem koliko nam se divi ahahha
Evo me,nisam bio tu,morao malo npolje,nemogu skupljat prasinu ko ti na sebi,i ne brini se oticu ja na tekmu,a kome da se divim,navijacima sarajeva koji stalno prave nerede,uprava koja na plac sve hoce,ma daj molim te,opusten budi,sigurno si jedan od starih forumasa,pa te banovali,i napravio novi nick ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 23 mar 2010, 16:29

no limit je napisao/la:Cudo nema ovog HARRYIJA na nasoj temi,mozda covjek za promjenu ode do Tusnja,nemogu da vjerujem koliko nam se divi ahahha
Ama brate je**t ih, ne znam koji ih k**** uopce spominjes.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 mar 2010, 16:30

Igramo bez Ihtaijarevića, Maksumića, Škore i Avdića...tesko je nesto ocekivat....nezz koji q uopste idemo..ovo je zalosno sta nam rade...

al opet..HORDE DOLAZE :arrow: :arrow:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 23 mar 2010, 16:30

Iz Tuzle je doslo obavjestenje da privatna auta i kombiji NECE BITI PUSTENI! Obrazlozenje je da nema dovoljno parking mjesta da mogu primiti samo 150 navijaca odnosno 3 autobusa. Svi znamo da je to supljak da jednostavno ne zele da prime vise navijaca i to im prolazi. Ovo samo kod nas ima,zabranjuju da nas dodje vise od 150 e jesmo sila kad nas dodje vise nego domacina! Sto se tebe haty tice normala da se divis HZ jer nikad nam necete biti ni do koljena!

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 23 mar 2010, 16:32

Nemojte mi Haryija to je nas covjek!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 mar 2010, 16:34

no limit je napisao/la:Iz Tuzle je doslo obavjestenje da privatna auta i kombiji NECE BITI PUSTENI! Obrazlozenje je da nema dovoljno parking mjesta da mogu primiti samo 150 navijaca odnosno 3 autobusa. Svi znamo da je to supljak da jednostavno ne zele da prime vise navijaca i to im prolazi. Ovo samo kod nas ima,zabranjuju da nas dodje vise od 150 e jesmo sila kad nas dodje vise nego domacina! Sto se tebe haty tice normala da se divis HZ jer nikad nam necete biti ni do koljena!
Buraz ja sam samo jutros napisao zasto nece doci navijaci Sarajeva,imal tu ista lose ??? nemoramo vam biti do koljena,po belajim itd tu ste NO 1,necu da se preipirem mogu dobit ban djaba.
@butmiran
prvi se pojavis na temi SLobode i provociras,jel to zabranjeno doci na stranicu od FK Sarajevo ???

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 23 mar 2010, 16:35

cena je napisao/la:Nemojte mi Haryija to je nas covjek!!
Ma taj ti nije registrovan ni na forumu Fukara :D Lik kad igra Sloboda dodje prije tekme 30 minuta,onda nekad ostane kuci da pomogne drugu da tepihe ociste,sutra ce mozda da mete oko kuce!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 mar 2010, 16:37

Ooo EVO jos jednog navijaca Slobode od 70 i nesto postova 60 je na temi SLOBODE,vise od mene,covjek voli Slobodu ;) lijepo je vidjet da imamo iz Sarajeva navijaca koji vole Slobode,bravo cena to se cijeni :)
no limit je napisao/la:
Ma taj ti nije registrovan ni na forumu Fukara :D Lik kad igra Sloboda dodje prije tekme 30 minuta,onda nekad ostane kuci da pomogne drugu da tepihe ociste,sutra ce mozda da mete oko kuce!
necemo se vrijedjat jel tako ??? ako hocemo slobodno reci pa cemo dobit ban ? to mozda ti cistis kuci tepihe jer vidim ne izlazis iz kuce :D

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 23 mar 2010, 16:38

harry_90 je napisao/la:
no limit je napisao/la:Iz Tuzle je doslo obavjestenje da privatna auta i kombiji NECE BITI PUSTENI! Obrazlozenje je da nema dovoljno parking mjesta da mogu primiti samo 150 navijaca odnosno 3 autobusa. Svi znamo da je to supljak da jednostavno ne zele da prime vise navijaca i to im prolazi. Ovo samo kod nas ima,zabranjuju da nas dodje vise od 150 e jesmo sila kad nas dodje vise nego domacina! Sto se tebe haty tice normala da se divis HZ jer nikad nam necete biti ni do koljena!
Buraz ja sam samo jutros napisao zasto nece doci navijaci Sarajeva,imal tu ista lose ??? nemoramo vam biti do koljena,po belajim itd tu ste NO 1,necu da se preipirem mogu dobit ban djaba.
@butmiran
prvi se pojavis na temi SLobode i provociras,jel to zabranjeno doci na stranicu od FK Sarajevo ???
Prvo: nigdje nisam rekao da je zabranjeno dolaziti vec sam govorio no limitu.
Drugo: provociram?Gdje to?Ajde nadji mi, molim te.
Trece: sutra pusite.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 23 mar 2010, 16:40

HAHA HARY kako ja ne izlazim iz kuce,jutros prvi post tvoj vidim,dodjem sa faksa a ti i dalje tu covjece izadji malo hahah dodji sebi! Hary na koliko si tekmi Slobode bio jer i ovdje ova raja iz Tuzle znam da ti se smije gdje stignu! Naravno i prvi komentari 30 min prije zavrsetka svake Slobodine tekme Hary napise,bas sam prije pratio dok Sloboda igra lik je uvijek online!
Zadnja izmjena: no limit, dana/u 23 mar 2010, 16:44, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Kaunas i 44 gosta.