FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SarajevoLive
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SarajevoLive » 01 dec 2014, 16:21

bojamora je napisao/la:
Njegova je kuča odmah do pomočnog stadiona, a da bi uklonio poslovne prostore isred svoje tri kuče koje se tu nalaze pomjerio je saobračajnicu protuzakonito tik do stadiona iako su dvije dodatne trake mogle iči prema Miljacki. Sada če cesta iči bukvalno uz samu tribinu i to če nam biti dodatni problem. A njegove če kuče izači na cestu i tu če biti sagrađena pumpa i Amko komerc čiji je suvlasnik. Zbog svega toga mu i smeta projekat izgradnje stadiona i davanje pomočnog terena jer bi to ugrozilo njegove lopovske poslovne planove.
I konačno da neko od nas napiše pravu istinu,nakon niza godina.Aferim haveru! :clap:

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 01 dec 2014, 16:27

Head je napisao/la:Da se razumijemo, nije nikakva provokacija al me zanima sta bi sa lovom od Mersina?
Ovdje se pisalo da je UEFA presudila u vasu korist i dala datum do kad ovi moraju uplatiti lovu inace ce im uzimati bodove kao sto su Slaviji i Borcu. A nigdje nisam procit'o da ste dobili lovu ni da su Mersinu uzeti bodovi.
Koliko se sjećam i koliko sam upućen, Disciplinska komisija UEFE oduzima te bodove, ali tek nakon sastanka koji bi se trebao održati nekad sad. Presuđeno je u korist Željezničara, Mersin više nema pravo žalbe, tako da je to samo pitanje vremena.

Što se ovoga u vezi stadiona tiče, ne mogu da shvatim jednu stvar. Ako već hoćeš da muljaš i da budeš na vlasti, onda budi malo pragmatičan i uradi sve da ostaneš duže na vlasti, a to je mogao uraditi time da je dozvolio izgradnju stadiona i zasluge pripisao sebi.
U njegovoj općini ima dosta grupa glasača (penzioneri, RVI, nezaposleni...) i jedino što ih veže je Željo. Ja bih prvi glasao za njega, iako sam dosad poništavao listiće.
Ako već nećeš pomagati, onda nemoj odmagati.

Ne znam, ali nešto se mora uraditi povodom ovoga jer kao što neko reče, ovo je zločin.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 01 dec 2014, 16:31

pile87 je napisao/la:Mislim da je bitno i napomenuti da bi od ovih zadnjih para mogli dobiti nesto nazad. Naime nisam primjetio da se to igdje spominje.Znaci jednu presudu ne znam tacno prema kojoj banci smo izgubili jer se niko nije pojavio na sudu i ako smo bili na korak da dobijemo parnicu.Sada je pokrenuta zalba i opet postoje dobre sanse da dobijemo te pare nazad. Ne znam tacnu cifru ali radi se o par stotina hiljada KM.
Spor je s BH Bankom...

Ako koldžo do sljedećih izbora ostane na čelu Opštine, daBogda za hljeba nem'o ko god da glasa za njega, fuj šta (u)radi :puke:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 01 dec 2014, 16:37

slika

Sve isto je, ali ništa isto nije! :mrgreen:

Šalu na stranu, sretno konama u borbi sa ovom mafijom mada su ovi gubari iz sda toliko žilavi da bi mes'čini i atomsku preživjeli, zajedno sa žoharima! :puke:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 dec 2014, 16:40

anonimni je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Mislim da je bitno i napomenuti da bi od ovih zadnjih para mogli dobiti nesto nazad. Naime nisam primjetio da se to igdje spominje.Znaci jednu presudu ne znam tacno prema kojoj banci smo izgubili jer se niko nije pojavio na sudu i ako smo bili na korak da dobijemo parnicu.Sada je pokrenuta zalba i opet postoje dobre sanse da dobijemo te pare nazad. Ne znam tacnu cifru ali radi se o par stotina hiljada KM.
Spor je s BH Bankom...

Ako koldžo do sljedećih izbora ostane na čelu Opštine, daBogda za hljeba nem'o ko god da glasa za njega, fuj šta (u)radi :puke:
Ma nece, pazi nije se potegla ova prica kad je trebala i kad bi mozda imale efekta bas iz razloga da se ne zamjere Koldzi i slicnim njemu.Drugo mislim da je Koldzo ispucao broj mandata.Uostalom jel neko misli da sam Koldzo odlucuje o ovako necem zna se ko stoji iza njega, Koldzo je mozda i htio ali postoje ljudi iznad njega koje on htio ili ne mora slusati e tu treba traziti glavnog krivca za situaciju. Uostalom ovo je dosta stara vijest koja je sticajem oklnosti dosala na vidjelo i nema potrebe o njoj toliko naglabati i nece promjeniti nista. Valjda su ljudi u klubu naucili iz ovoga a vjerujem da jesu ima i drugih stvari koje su aktuelne i mozda realnije od ovoga, bit svega je da se radi i to dobro za razliku od proteklog perioda a dan kada bi Amar mogao sjesti na klupu Zelje vise nije ni tako daleko.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 01 dec 2014, 16:49

Koldzo nece ostati,jer nema vise mandata,znaci,i da hoce neko,nece moci glasati za njega.Ali se zato pojavljuje na listama,na nekoj drugoj poziciji 100%.

Btw.neka se je krenulo odmotavati sa dusmanima kluba :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Bice toga jos abd. ;)

Samo vidim,svi se prave tose,a izgleda da svi ovdje sve znamo sta se desava...

Jadne nase kone,sad sigurno sjede sa digitronima u rukama i kontaju kako je kokuz mogao vratiti dugove i tjese se da to nije tacno :lol: :lol: :lol:

Bice jos sokova po kone u narednim danima ;)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 dec 2014, 16:53

Indirektno se tice i Zelje

Ermin Zec, povremeni bh. reprezentativac koji je u svojoj dosadašnjoj karijeri branio boje Iskre, Šibenika, Genčerbirligija i Rijeke trenutno se nalazi u Sarajevu, gdje svakodnevno trenira pod nadzorom Eldina Jelaškovića.

– Nedavo sam se vratio iz Rijeke. Nisam, više mogao izdržati. Jednostavno, mislio sam da zaslužujem puno bolji tretman – bile su prve riječi Zeca u razgovoru za Avazov Sport.

Iako je trenutno bez kluba to ga uopšte ne brine.

– Svakodnevno me zovu sa raznih strana, tako da imam ponuda iz Turske, Kine, Austrije, Njemačke… Nigdje mi se ne žuri. Prijelazni rok počinje za mjesec dana.

Kaže da nema govora o povratku u bh. Premijer ligu.

– Čitao sam da me želi Sarajevo. Međutim, od toga nema ništa. Ne s finansijskog aspekta, već zbog činjenice što sam navijač Željezničara. Nikada ne bih mogao obući bordo dres – kaže Zec

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 01 dec 2014, 16:55

Super onda ako je ispucao svoje (a kad bolje razmislim i jest, odavno je načelnik :mrgreen: ), samo kako onda kad se u budućnosti aBd bude pokrenulo pitanje stadiona (ako se to desi u ove 2 godine)? Sjećam se ja da se i ovdje pisalo da je koldžo odbio da mijenja plan, no opet to nije bilo javno potvrđeno kao sad i sad je i javnost upoznata s tim, što je dobra stvar čisto da se vidi s kim Gredić i ljudi oko njega imaju posla... Što se mene tiče, Uprava ima punu podršku jer ima rezultate što se stvari van terena tiče, a i ekipa je dobro plasirana, pa nema razloga da nemaju povjerenje navijača, kad se riješi i taj ostatak duga, onda polako treba početi razmišljati o stadionu, sve u svoje vrijeme...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 01 dec 2014, 17:07

SarajlijaTM je napisao/la:Koldzo nece ostati,jer nema vise mandata,znaci,i da hoce neko,nece moci glasati za njega.Ali se zato pojavljuje na listama,na nekoj drugoj poziciji 100%.

Btw.neka se je krenulo odmotavati sa dusmanima kluba :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Bice toga jos abd. ;)

Samo vidim,svi se prave tose,a izgleda da svi ovdje sve znamo sta se desava...

Jadne nase kone,sad sigurno sjede sa digitronima u rukama i kontaju kako je kokuz mogao vratiti dugove i tjese se da to nije tacno :lol: :lol: :lol:

Bice jos sokova po kone u narednim danima ;)
Ovo je istina sve da nas pogadja al nema veze :thumbup:
Naredni šok koji moze biti jeste da se Ara vraca i pare od Šehe i Coce

DANDY
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la DANDY » 01 dec 2014, 17:29

CARSON je napisao/la:
Minjore je napisao/la:
champions1921 je napisao/la: Zivimo u jednoj vukojebini punoj indolentnog i nepismenog naroda.. U normalnom svijetu protest je najlogicniji nacin da se izrazi nezadovoljstvo a kod nas je to ofirno..

p.s. Treba nase pitati ko je uopste dozvolio da Koldzo serenda na nasoj proslavi titule i skuplja politicke poene.. Od samog pocetka se znalo da je to obicna ubleha a neki su i ovdje branili tog majmuna i vjerovali njegovoj supljoj.. Taj Koldzin govor je najveca bruka koja se desila u istoriji a da je povezana sa nasim klubom.
Kod nas je bitno sjesti u kombi/autobus, feknuti se raznim hemikalijama i ici od grada do grada i praviti sr.a.nja, a sve ostalo je manje bitno..
Ja se nadam da ce udruzenje navijaca reagovati i da cemo svi ko jedan pred opstinu da mu se sjetimo familije
Koldzo lopove.
Bilo bi dobro kada bi uopste postojalo.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 dec 2014, 17:29

Ovaj Hadzic bi lako mogao ispasti jako zanimljiv igrac ima odlicne fizicke predispozicije za nesto vise a relativno je i mlad.

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 01 dec 2014, 18:11

– Čitao sam da me želi Sarajevo. Međutim, od toga nema ništa. Ne s finansijskog aspekta, već zbog činjenice što sam navijač Željezničara. Nikada ne bih mogao obući bordo dres – kaže Zec
Nigdje nikada niko iz kluba nije pomenuo ovog papka, znaci laz je da je on to negdje procitao ako uopste i zna citati :kafa:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 01 dec 2014, 18:14

lafomamone je napisao/la:
Nigdje nikada niko iz kluba nije pomenuo ovog papka, znaci laz je da je on to negdje procitao ako uopste i zna citati :kafa:
Mogao je procitati ovdje i na ostalim forumima gdje ste ga prizivali i prizeljkivali danima, nemoj samo reci da to nije mogao procitati. :lol:

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 01 dec 2014, 18:29

I tebe handri citanje :kafa:
To sto ga je neko negdje prizeljkivao ili nije, to je irelevantno. Niko iz kluba nikada i nigdje ga nije pomenuo, niti je postojao interes za njim, pogotovo ne sad kada na toj poziciji imamo i bolje od njega :kafa:

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 01 dec 2014, 18:49

lafomamone je napisao/la:I tebe handri citanje :kafa:
To sto ga je neko negdje prizeljkivao ili nije, to je irelevantno. Niko iz kluba nikada i nigdje ga nije pomenuo, niti je postojao interes za njim, pogotovo ne sad kada na toj poziciji imamo i bolje od njega :kafa:
Imamo mi Benku koji je za ovog papka Ronaldo :njanjanja:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 dec 2014, 18:50

Anex je napisao/la:
koga boli ku-rac

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 01 dec 2014, 18:50

Joj sto se ih "papak" upali. Samo je pitanje ko je ovdje papak.

Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 01 dec 2014, 18:53

pile87 je napisao/la:
Anex je napisao/la:
koga boli ku-rac
:urnebes:

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 01 dec 2014, 18:54

Pa vas boli cim ga ovdje pominjete i dovodite u vezu sa nama

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 01 dec 2014, 18:54

A da je potpisao za njih bilo bi da je jednake kvalitete kao Kramaric, da je namjerno otišao iz Rijeke,jer je Sarajevo više para dalo :lol: :lol: Cirkus Koševo :D
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Blackwargreymon, pinki i 13 gostiju.