Head je napisao/la:Da se razumijemo, nije nikakva provokacija al me zanima sta bi sa lovom od Mersina?
Ovdje se pisalo da je UEFA presudila u vasu korist i dala datum do kad ovi moraju uplatiti lovu inace ce im uzimati bodove kao sto su Slaviji i Borcu. A nigdje nisam procit'o da ste dobili lovu ni da su Mersinu uzeti bodovi.
Koliko se sjećam i koliko sam upućen, Disciplinska komisija UEFE oduzima te bodove, ali tek nakon sastanka koji bi se trebao održati nekad sad. Presuđeno je u korist Željezničara, Mersin više nema pravo žalbe, tako da je to samo pitanje vremena.
Što se ovoga u vezi stadiona tiče, ne mogu da shvatim jednu stvar. Ako već hoćeš da muljaš i da budeš na vlasti, onda budi malo pragmatičan i uradi sve da ostaneš duže na vlasti, a to je mogao uraditi time da je dozvolio izgradnju stadiona i zasluge pripisao sebi.
U njegovoj općini ima dosta grupa glasača (penzioneri, RVI, nezaposleni...) i jedino što ih veže je Željo. Ja bih prvi glasao za njega, iako sam dosad poništavao listiće.
Ako već nećeš pomagati, onda nemoj odmagati.
Ne znam, ali nešto se mora uraditi povodom ovoga jer kao što neko reče, ovo je zločin.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...