Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Head je napisao/la:E.R
Eto sletila jeNantess je napisao/la:Trebala bi danas nova lasta da sleti ukoliko bude sve po dogovoru. Igrac iz nase lige je u pitanju. Bum ga vidjeli![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Tražio,ali nije dobioamypitar je napisao/la:Citam na drugom forumu,da ga je Amaw trazio,ali smo bili brzi.![]()
Valjda ga planirali da mijenja Tomića.
Da, i Zrinjski nam je izgleda, i bio jedina konkurencija,mislim finasijska.Ado76 je napisao/la:Tražio,ali nije dobioamypitar je napisao/la:Citam na drugom forumu,da ga je Amaw trazio,ali smo bili brzi.![]()
Valjda ga planirali da mijenja Tomića.također i Zrinski je pregovarao s njim ali što bi Šojić rekao:NEĆE DA MOŽE
![]()
Daj nam onda napisi ,nesto o ovome igracu.aS_Roma je napisao/la:Željo ga je davno prvi pikirao , cak je i razgovarao sa njima, poslje njih Zrinjski ga zelio, na kraju potpisa za nas![]()
Neockivano al fino pojacanje
pošto ne treba vjerovati youtube vise, mada je momak dao 3-4 eurogola ove sezone, gledao sam ja uzivo vise puta, mali je onako jak i po meni "bezobrazan" igrac, voli duel igru i sve to, a to nam je ponekad itekako potrebno, uz to zna cesto davati golove, a igra veznog igraca, mozda je ovo zamjena za nekog Kostica ili Radovca ako nas nasputiamypitar je napisao/la:Daj nam onda napisi ,nesto o ovome igracu.aS_Roma je napisao/la:Željo ga je davno prvi pikirao , cak je i razgovarao sa njima, poslje njih Zrinjski ga zelio, na kraju potpisa za nas![]()
Neockivano al fino pojacanje
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, Google Adsense [Bot], SarajevoAC, ŠTA_JE i 51 gost.