lozis li lozismahalac je napisao/la:Dolaze nam dva pojacanja, bili su izuzetno jaki a i sada su.
S njima cemo s ovim nasima, (siroki igokea)... obrisati pod.
Samo nekima treba reci zbogom kao da je to veci problem.

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
lozis li lozismahalac je napisao/la:Dolaze nam dva pojacanja, bili su izuzetno jaki a i sada su.
Možda bi ti i vjerovao da ti nije taj nick, ovako.....mahalac je napisao/la:Dolaze nam dva pojacanja, bili su izuzetno jaki a i sada su.
Ikonic ima klub,Krka! tako da on sigurno nece doci... Zna li iko imena tih imaginarnih pojacanja?amerosm je napisao/la:Evo ja cu pokustai da pogodim jednog. Jedan je mozda Goran Ikonic, kako sam ja upratio nema trenutno kluba ili je meni nesta promaklo, a za drugog stvarno ne znam ko bi mogao biti.k_c je napisao/la:pa ti su za mustuluka covjece! hajmo imena:)?mahalac je napisao/la:Dolaze nam dva pojacanja, bili su izuzetno jaki a i sada su.
kobe je napisao/la:1.Zimić
2.Ikonić
Da vas ne drži mahala u neizvjesnosti.
Hvala na exluzivnim informacijama!kobe je napisao/la:1.Zimić
2.Ikonić
Da vas ne drži mahala u neizvjesnosti.
Clarence-a je znala krenut' trica k'o luda ... cini mi se da je par puta znao zabit' i po 30 koseva ... nek sad da pola i mirna (KK) Bosna ...Janez je napisao/la:Prije par strana sam vec rekao ko su nam moguca pojacanja,ali slabo ko cita
A to su: Damjanovic i Clarence Gilbert
neno#4 je napisao/la:lozis li lozismahalac je napisao/la:Dolaze nam dva pojacanja, bili su izuzetno jaki a i sada su.
Samo nekima treba reci zbogom kao da je to veci problem.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bio bi dobro pojačanjeJanez je napisao/la:Prije par strana sam vec rekao ko su nam moguca pojacanja,ali slabo ko cita
A to su: Damjanovic i Clarence Gilbert
pa nece se ni Široki pojačavat..došao Longin umjesto Ružića i to je to...k_c je napisao/la:Najnovije informacije pokazuju da ipak niko osim Zimica nece doci,nasi jednostavno niti znaju niti zele pojacati ekipu ozbiljnim igracima i krenuti u lov na titulu,sve su prilike da se nasa uprava u startu predala,nista cudno za vanzemaljce na celu bivseg evropskog prvaka..
evo Kevin iz Sirokog kaze da nema potrebe da se Bosna pojacava,i moli Boga da se to desi,jer je i sam svjestan da bi se prosetali ligom i nikad lakse uzeli titulu..kakvih li samo licemjera u ovom malom hercegovackom zaseoku..muamer_15 je napisao/la:zna li neko da li bi nam mogao ikonic doci kao pojacanje za ligu 6 ili koja su moguca pojacanja?
jao seljaka,kevin je rekao da se siroki nece pojacavat a ne da se vi ne trebate..pa normalno da se trebate pojacat kad pod brisu sa vama.. p.s. zaseok vas derek_c je napisao/la:evo Kevin iz Sirokog kaze da nema potrebe da se Bosna pojacava,i moli Boga da se to desi,jer je i sam svjestan da bi se prosetali ligom i nikad lakse uzeli titulu..kakvih li samo licemjera u ovom malom hercegovackom zaseoku..muamer_15 je napisao/la:zna li neko da li bi nam mogao ikonic doci kao pojacanje za ligu 6 ili koja su moguca pojacanja?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.