ma u suštini bezveze mi je pricati o bivšim igracima.....sve je vec receno za Fabregasa, bezveze se ponavljamobarca_87 je napisao/la:a na prste jedne ruke mozes izbrojat koliko je puta cesc igrao na mjestu xavijalet3 je napisao/la:udavi brate sa tim kukanjem za Cescom![]()
imao je 3 godine da se nametne, da bar izbaci Xavija iz privih 11 (covjeka od 34 godine), pa ni to nije mogao....a svaku jacu tekmu se redovno gubio na terenu
Rafinha je smiješan igrac, ali eto Lucho ga forsirao da ne bi morao jest svoja ****...on ga je i povukao sa sobom iz Celte
bio je zrtva sistema i forsiranja xavija i inieste,nema mjesta za cesca ,hajd ti na lazne 9ke 10ke i tak to
nije uvezo dvije utakmice na poziciji na kojoj je trebo biti forsiran i kako da koga izbaci iz postave bgt kad nije uopste ni bio konkurencija za tu poziciju
a eto imamo sad raketu i rafinhu madjionicare,boli nas briga ,imace po 15-16 asistenciija ,12-13 golova na kraju sezone
magicni igraci nema sta ,na konju smo

doveden kao veliko pojacanje, nije se uklopio ni kod Pepa, ni kod Tita, ni kod Tate...nemoguce je da se kod tri trenera nije mogao nametnuti u prvih 11 ispred matorog Xavija...uz to bio sporiji od Xavija na terenu, sporiji i brzinom i razmišljanjem kad ima loptu u posjedu....svaku jacu utakmicu je nestajao na terenu (posebno je bio sramotan u onom 7 UP dvomecu protiv Bayerna), skontao na kraju i sam da ga ne ide u Barci, zatražio razvod braka sa njom i vozdra....to je sva prica
Veca je šteta bila prodaja Thiaga, ali eto i ta prica je gotova
Mislim da Barci svakako trebaju brži igraci na sredini terena, jer kako opada motorika Xavija i Iniesti- opada i intenzitet igre...a onda nema ni Messi lopti i pasova da završava, pa se sad mora vracati do centra da on poteže ekipu iz drugog plana i da kreira igru.