2014/2015 NBA Sezona

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Epidaurus
Kontakt:

Re: 2014/2015 NBA Sezona

Post Postao/la Epidaurus » 30 nov 2014, 23:40

SaltCityAttack je napisao/la:Bullsi kad su kompletni ovako i kad igraju ozbiljnu odbranu malo ko ce ih moci dobiti u playoffu osim Spursa koji imaju izradjen sistem
Svaka od top 5 ekipa zapada (Spurs, Oklahoma, GSW, Memphis, Clippersi) bi vas bez ikakvih problema uzeli u potencijalnom NBA finalu.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 nov 2014, 23:41

Kawhi je napisao/la:Nisam nikad mislio da ću ovo reći,ali žao mi je Jenningsa zbog toga s kim igra :rol:
SaltCityAttack je napisao/la:Bullsi kad su kompletni ovako i kad igraju ozbiljnu odbranu malo ko ce ih moci dobiti u playoffu osim Spursa koji imaju izradjen sistem
Ko i prethodnih godina.
kako predhodnih kodina kad smo mi to bili favoriti protiv nekog eto recimo protiv Miamia ?..niti smo bili niti je to iko govorio ne znam o cemu ti pricas ..ovo je skroz sad druga ekipa sa Gasolom i sa ovakvim Butlerom koji igra all star sezonu za sad ..sad imas tri cetri covjeka koji mogu pogodit tu ebenu trojku kat treba ..ofanzivno smo jaci duplo nego ranije ..defanzivno nesto slabije igramo mozda zato sto se rpevise trosimo ofanzivno, ali ne sumnjam da ce se to popraviti ..uglavnom malo ko osim Spursa ce nas moci proci u seriji ..mad apo meni su Cavsi favoriti broj 1 na istoku, ali tesko ce biti igrrati sa Bullsima sigurno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 nov 2014, 23:41

Fazon je u tome sto Bullsi nece biti kompletni..

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 30 nov 2014, 23:42

Ne mogu vjerovati da Datome ne dobija minutazu u ovim Pistonsima. Onakva igracina da propada :nene: .
Don't believe the hype.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 nov 2014, 23:44

Epidaurus je napisao/la:
Svaka od top 5 ekipa zapada (Spurs, Oklahoma, GSW, Memphis, Clippersi) bi vas bez ikakvih problema uzeli u potencijalnom NBA finalu.

p bolji je Houston od pola tih sto ssi nabrojao sad ..cuj Clippersi bii nas uzeli ahahaha pa gdje njih uvrsti majketi ?..ja jedino tu vidim Spurse i nista vise ..mozda i Memphis zbog njihove odbrane
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 30 nov 2014, 23:46

akisarajevo92 je napisao/la:Ne mogu vjerovati da Datome ne dobija minutazu u ovim Pistonsima. Onakva igracina da propada :nene: .
Povrijedjen je...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 nov 2014, 23:48

Toronto moze uzeti Chicago itekako.. :D

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 30 nov 2014, 23:49

Epidaurus je napisao/la:
I Portland i Dallas bi ih uzeli.
tuzlak1987 je napisao/la:Toronto moze uzeti Chicago itekako.. :D
Washington,Cleveland i Miami također.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 30 nov 2014, 23:51

Čekaj to vi bolji od GSW, OKC i Clippersa ? :rol: Pa Salt dragi nemoj nerealan bit, OKC ne igra ništa lošiju odbranu od vas a uz to sve imaju Westbrooka i Duranta koji su za klasu bolji napadači od svih igrača koje vi imate osim Rosea (od njega je samo Durant bolji za klasu), GSW isto vrhunsku odbranu igra a uz to sve imaju dva snajpera Curryja i Thompsona koji pogode tricu kad požele plus još Iguodalu, Livingstona, Barnesa, Draymonda, Boguta i Leea. Clippersi kad dođu na svoje će opet bit top 3 napad lige i top 10 odbrana lige a Memphis sa ovakvim Gasolom može svakog živog u ligi pobijedit. Houston je prva ekipa do ovih nabrojanih, ne vjerujem da će ove godine bit u borbi za finale NBA, druga runda vrlo vjerovatno plafon.

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 30 nov 2014, 23:53

Sabinho je napisao/la:
jose je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Mislio sam da se Atlanta syebala kad je Smith otisao medjutim samo su profitirali. Kakav tref. :arrow:
Josh je dobar, kakvi su ostali.
Ja ne znam je li do mene, ali skoro svaki put kad on vodi loptu, meni se čini da je "dupla"!?
:lol: :lol: Prava bruka od ekipe ali po meni se on istice jbg. I Monroe se syebo do bola
Joshu falio 1 skok za triple-double.
Meni su veća prevara Drummond i Monroe. Odradili jednu sezonu dobro i to je to.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 nov 2014, 23:59

Kawhi je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:
I Portland i Dallas bi ih uzeli.
tuzlak1987 je napisao/la:Toronto moze uzeti Chicago itekako.. :D
Washington,Cleveland i Miami također.

to sto te vi nabrojali ja cisot sumnjam da smo mi uopste playooff ekipa ... super svi ce nas dobit pocinjem sumnjat odnosno mislim da cemo tesko do playoffa ove godine ... zavrsena prica i gora sam ja budala sto vas citam uopste
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 01 dec 2014, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 01 dec 2014, 00:02

Epidaurus je napisao/la:Čekaj to vi bolji od GSW, OKC i Clippersa ? :rol: Pa Salt dragi nemoj nerealan bit, OKC ne igra ništa lošiju odbranu od vas a uz to sve imaju Westbrooka i Duranta koji su za klasu bolji napadači od svih igrača koje vi imate osim Rosea (od njega je samo Durant bolji za klasu), GSW isto vrhunsku odbranu igra a uz to sve imaju dva snajpera Curryja i Thompsona koji pogode tricu kad požele plus još Iguodalu, Livingstona, Barnesa, Draymonda, Boguta i Leea. Clippersi kad dođu na svoje će opet bit top 3 napad lige i top 10 odbrana lige a Memphis sa ovakvim Gasolom može svakog živog u ligi pobijedit. Houston je prva ekipa do ovih nabrojanih, ne vjerujem da će ove godine bit u borbi za finale NBA, druga runda vrlo vjerovatno plafon.
Mi ako odradimo trade za PF ili PG u razini od 7-10 miliona

dovidjena prijatno.

ma samo nam dajte Gorana i Mirzu Teletovica

I adios

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 01 dec 2014, 00:04

SaltCityAttack je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:Nisam nikad mislio da ću ovo reći,ali žao mi je Jenningsa zbog toga s kim igra :rol:
Ko i prethodnih godina.
kako predhodnih kodina kad smo mi to bili favoriti protiv nekog eto recimo protiv Miamia ?..niti smo bili niti je to iko govorio ne znam o cemu ti pricas ..ovo je skroz sad druga ekipa sa Gasolom i sa ovakvim Butlerom koji igra all star sezonu za sad ..sad imas tri cetri covjeka koji mogu pogodit tu ebenu trojku kat treba ..ofanzivno smo jaci duplo nego ranije ..defanzivno nesto slabije igramo mozda zato sto se rpevise trosimo ofanzivno, ali ne sumnjam da ce se to popraviti ..uglavnom malo ko osim Spursa ce nas moci proci u seriji ..mad apo meni su Cavsi favoriti broj 1 na istoku, ali tesko ce biti igrrati sa Bullsima sigurno
Polahko, do play offa će da se povrijede barem dva igrača. :mrgreen:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 dec 2014, 00:05

Po meni ekipe koje na istoku trenutno mogu igrati sa Chicagom su Toronto i Washington. Mislim da Chicago moze lakse odraditi sada Heat bez Jamesa. A za Cleveland ostaje da se vidi kako ce nastaviti sezonu.. E sad svaka ekipa koja se nadje u finalu gubi od ove sa zapada logicno :D

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 01 dec 2014, 00:06

SaltCityAttack je napisao/la: to sto te vi nabrojali ja cisot sumnjam da smo mi uopste playooff ekipa ... super svi ce nas dobit pocinjem sumnjat odnosno mislim da cemo tesko do playoffa ove godine ... zavrsena prica i gora sam ja budala sto vas citam uopste
Jeste playoff ekipa,ali često igranje protiv slabih ekipa(istok)i to što Thibs maksimalno koristi najbolje igrače vam stvaraju sliku contendera od Bullsa,a stvarnost nije takva.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 01 dec 2014, 00:36

Salt samo kuliraj, naaravno da su ti dream timovi sa zapada jaci od nas. :urnebes:

Jos se spominje Toronto, Wizardsi, Miami hahahhahah... Bullsi kompletni ce izbacit sve te ekipe.

Spursi i Cleveland jedini za koje ne bi rekao da prolazimo, ali se mozemo jako dobro potuci sa njima.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 dec 2014, 00:50

Kawhi je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la: to sto te vi nabrojali ja cisot sumnjam da smo mi uopste playooff ekipa ... super svi ce nas dobit pocinjem sumnjat odnosno mislim da cemo tesko do playoffa ove godine ... zavrsena prica i gora sam ja budala sto vas citam uopste
Jeste playoff ekipa,ali često igranje protiv slabih ekipa(istok)i to što Thibs maksimalno koristi najbolje igrače vam stvaraju sliku contendera od Bullsa,a stvarnost nije takva.

ocigledno ne gledas ove Bullse sad..prvo znas i sam da nas povrede ove godine ubijaju i da moras koristiti ono sto imas...ali uopste Thibs ne radi ono sto je radio nekad..Noah ne igra vise tako dugo cesto je na klupi..PG se rotira imas trojicu Rose ne igra mnogo ..igra sasvim dovoljno da napravi prevagu na terenu sto ce posebno biti vazno za nas kad bude kakvog udvajanja ....ranije su njega tako cuvali jer nismo imali nikog ko moze sta da postigne..sad ipak imamo dva tri covjeka za tako nesto ..znaci jednostavno ovu sezonu uopste ne igramo tako kako ti govoris ..imaj i obzira da evo 5 godina ja ne vjerujem da smo odigrali 20 utakmica sve ukupno kompletni i uvjek smo se krpili zbog toga..na istoku jedino Cavsi i mislim da su glavni favoriti ...ali ja sam dosao do zakljucka citajuci vas na forumu da cemo mi tesko do playoffa ove godine ...to samo na ovom forumu ima i nigdje vise :)...cuj Clippersi oni bi nesto ahahahhaha ...Cippersi kaze da se zagriju uigraju ahahaha..pa ljudi se uigravaju 5 ebenih godina , odnosno vjezbaju zakucavanja , tuce na terenu, i flopiranja i td..cuj oni da se uigraju pa koliko im to treba 5 godina ?
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 dec 2014, 00:52

@jose govorim opcenito. Vcrs sam gledao 15-ak minuta i bio je ledina. Kad god gledam ledina je, prosle i ove sezone, covjek je neku noc promasio 7-8 slobodnih :crazy: Monroe :tokralju: :rol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 dec 2014, 00:54

BIHfan je napisao/la:Salt samo kuliraj, naaravno da su ti dream timovi sa zapada jaci od nas. :urnebes:

Jos se spominje Toronto, Wizardsi, Miami hahahhahah... Bullsi kompletni ce izbacit sve te ekipe.

Spursi i Cleveland jedini za koje ne bi rekao da prolazimo, ali se mozemo jako dobro potuci sa njima.

zato i kazem tesko cemo do playoffa kad sam vidjeo ko je sve favorit protiv nas na ovom forumu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 dec 2014, 01:03

Ja ne bih bio siguran toliko kao vi, prosle godine jeste imali problema sa povredama ali opet ste sa home cout adv ispali od Washingtona 4-1 u seriji..Oni ove godine imaju i Piercea, godinu iskusnije Beala i Walla..

Toronto ove godine isto tako zeli da napravi iskorak i dobro im ide..Cleveland sastavi ekipu koja ima jaka imena ali ce im trebati vremena.

Opet kazem hajd Miami, mislim da ih bez Jamesa prolazite 9 od 10 puta, ali Was i Toronto svakako mogu igrati sa Chicagom i pobjedjivati ga. Pogotovo sta se moze desiti ako Toronto zavrsi sezonu ispred vas, oni su kod kuce dosta jaka ekipa..

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.