Govori u svoje ime, ko ba hoće Balkansku Ligu! Budimo realni...Mukiol je napisao/la:Normalno da nije fino, i da treba raditi nesto na tome da se ovo suzbije, jer hocemo balkansku ligu, a u domacoj ne mozemo huliganizam da smirimo, angazovati vise policiju i to je jedino rijesenje
Navijaci..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Navijaci..
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
sta peglate likove, stavljaju klipove i slike od navijaca koje nikad neces vidjet,odlicne slike i odlicni klipovi ...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
spartak-dynamo moskva..

jos malo dynamo...

jos malo dynamo...

- rob do bagro
- Kontakt:
Flamengo važi za klub koji ima najviše navijača u Brazilu.Inače, prva generacija navijača “Charanga do Flamengo” datira još iz 1942., što je, vjerovatno, čini i najstarijom navijačkom skupinom na svijetu.
Ipak, uspon najbrojnije skupine u Brazilu kreće 1977., kad se formira “Raca rubro negra”.
Zanimljivo je da ovu navijačku skupinu čine sve rase.Međutim, smatraju se nacionalistima, dok s druge strane postoji još jedna skupina koja bodri Flamengo i zovu se “Jovem Fla”, skupina nastala 1967. i oni promovišu ljevičarske ideje.
Nisu baš u dobrim odnosima, ali bez obzira na to Flamengo ima fantastičnu podršku!
[youtube][/youtube]
Koreo vrh!!!
Ipak, uspon najbrojnije skupine u Brazilu kreće 1977., kad se formira “Raca rubro negra”.
Zanimljivo je da ovu navijačku skupinu čine sve rase.Međutim, smatraju se nacionalistima, dok s druge strane postoji još jedna skupina koja bodri Flamengo i zovu se “Jovem Fla”, skupina nastala 1967. i oni promovišu ljevičarske ideje.
Nisu baš u dobrim odnosima, ali bez obzira na to Flamengo ima fantastičnu podršku!
[youtube][/youtube]
Koreo vrh!!!
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Prvi post je bio "Allez Paris, sad potpis "Forza Bologna", čestitam!
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
[quote="Devil"]
Nije fazon toliko oko osnivanja ,razilka je mala ,nego zbog njihovog prvog predsednika.
Hahaha, jel fakat to im Tuđman bio presjednik???
Jeste brate,to svi znaju ali Grobari to nece da priznaju.
A Krcun?!
Nije fazon toliko oko osnivanja ,razilka je mala ,nego zbog njihovog prvog predsednika.
Hahaha, jel fakat to im Tuđman bio presjednik???
Jeste brate,to svi znaju ali Grobari to nece da priznaju.
A Krcun?!

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- bistrikboy
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.htmlLIvada je napisao/la:
?![]()
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
citao sam malo o ovim momcima, pozitivno su me iznenadili..
united south moskva

united south moskva

Uprkos porazu od Barcelone...odlicno navijanje 
Preporucio bih da pogledate ovo, fkt vrijedi pogledat...mada je prazan stadion(poslije tekme)..al GRMI
Forza VFB
[youtube][/youtube]

Preporucio bih da pogledate ovo, fkt vrijedi pogledat...mada je prazan stadion(poslije tekme)..al GRMI

Forza VFB
[youtube][/youtube]
@Stevo
Haha, ja tamo pišem, a ti upravo vamo postao.
cc_97
Dosta dobar klip, trude se momci. 6000 ih.
Forza VFB, kako odjekuje.
Haha, ja tamo pišem, a ti upravo vamo postao.

cc_97
Dosta dobar klip, trude se momci. 6000 ih.

Forza VFB, kako odjekuje.
- rob do bagro
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
25.000 navijaca na treningu, ovoliki broj ne dodje na neku fudbalsku utakmicu.
25.000 navijaca na treningu, ovoliki broj ne dodje na neku fudbalsku utakmicu.
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
kontam malo da se osvjezi tema s RusimaNeutral je napisao/la:@Stevo
Haha, ja tamo pišem, a ti upravo vamo postao.![]()

Jesu li ono navijači Lokomotive Moskva. Mislim u njih su onakvi zeleni crveni dresovi.
@Rob
Hahah, vole ljudi da plešu
@Rob
Hahah, vole ljudi da plešu

jesu. mnogo respekta imam za navijace spartaka, zenita, cska, al ovi iz united southa su sto se rusije tice bas pravi ultrasi..Neutral je napisao/la:Jesu li ono navijači Lokomotive Moskva. Mislim u njih su onakvi zeleni crveni dresovi.
http://vimeo.com/10174517
Hehe, sjetio sam se slike Emira Spahića u dres Lokomotive, zečeno-crvena kombinacija , pa rekoh da nisu oni, kad tamo jesu.
Lijep klip.
Lijep klip.
Rusi su meni pravo zaimljivi a imaju i ludjacke koreografije.Evo npr jedna Zenitovih sa utakmice protiv Spartaka.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- rob do bagro
- Kontakt:
@Neutral...Ljubav prema klubu=nema granica 
[youtube][/youtube]
Navijaci San Lorenza,ovako oni vole i bodre svoj klub.

[youtube][/youtube]
Navijaci San Lorenza,ovako oni vole i bodre svoj klub.
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.