DukeOfWellington je napisao/la: Ali eto i tome je izgleda došao kraj.

Moderator/ica: rio_Ferdy88
DukeOfWellington je napisao/la: Ali eto i tome je izgleda došao kraj.
Stignem tu i tamo da pogledam Rangerse, ostalo slabo skroz, inače NHL intenzivno pratim tek pred kraj regulara i od play-offa, tj. kad završi skijanje i sve ostalo. Uglavnom ima onaj lik iz Tuzle što prati Rangerse, on to sve fino sumira pa meni ionako ništa ne ostane da napišem.Otelo je napisao/la:Ocekujem da svratis na hokejsku temu da prozboris koju pametnu
Samo što nije druga vožnja, vodi tvoja najnovija ljubimicario_Ferdy88 je napisao/la:
Teško da se zadovoljio drugim mjestom, ali za utjehu mu je to da je Kristoffersen strašno vozio, Hirscher je takođe bio na vrhunskom nivou, ako ovako nastavi mislim da bitka za veliki globus neće biti pretejrano zanimljiva, ne vidim tu nekog potencijalnog dominatora u brzim disciplinama koji bi mogao da parira Hirscherovim rezultatima u tehničkim disciplinama. Pinturault nije danas bio na nivou, Neureuther se popravio u drugoj vožnji. U svakom slučaju slalom bi mogao biti najinteresantnija disciplina i ove sezone.Maestro^^ je napisao/la:Kako je samo odvezao Kristoffersen u drugoj vožnji.![]()
Hirscher se na kraju morao zadovoljiti sa drugim mjestom.
Uzmemo li u obzir da se radi o skijašu koji je ne tako davno razmišljao u kraju karijere, ne mogu a da ne pohvalim njegov povratak u vrh, barem što se tiče njegove omiljene discipline.“Skiing well in Lake Louise was important for me and I came here with a lot of confidence. I did not push too much in the training runs and finished over 1.5 seconds behind but today I held nothing back and I am really happy it paid off,” Feuz said. “The Birds of Prey is a great downhill for me, I was 2nd here already behind Bode Miller three years ago and I am excited I’ll be back here in two months for the World Championships,” he continued.
cetvrteMElloo je napisao/la:Jansrud umal' do trece pobjede
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.