FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ne bih se bunio kada bi doveli Otamenida.Ali svi znamo da Barcelona ima zabranu transfera.
Visca el Barça ! Mes que un club !
ma valencija nece prodavat svoje igrace nikom sada kad je dosao lim ,a nije niko lud dat za ovog 50 miliona ,koliko su sitnicarili za mathieuom ovog ne bi isto pustili osim da se istrese 50 miliona kolika je klauzula.DesimaL je napisao/la:Ne bih se bunio kada bi doveli Otamenida.Ali svi znamo da Barcelona ima zabranu transfera.
ma moce se dovest jedan odbrambeni zbog teske povrede vermalena ,postoji pravilo da klub ima pravo da nadje zamjenu za igraca koji je tesko povrijedjen bez standardnog prelaznog roka al mora igrac kojeg dovode biti ili slobodan ili iz iste lige u kojoj se klub takmici

al pitanje je hocel ovi htjeti iskoristiti tu opciju,bili bi ludi da ne iskoriste i da se pojacaju makar za sljedecu sezonu s obzirom da nece moci dovoditi na ljeto igrace
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Za njega nema te sanse. Nema Valencia potrebu sada prodavati svoje igraceDesimaL je napisao/la:Ne bih se bunio kada bi doveli Otamenida.Ali svi znamo da Barcelona ima zabranu transfera.

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Onda moze onaj Moreno iz Espanyola ili Musacchio iz Villarreal 

Em je precjenjen.miki_92 je napisao/la:Otamendi 50 milki![]()
em je zdrav, em je mlad, ne moze nikako biti na Zubijevom spisku
1974---1975---1976---2001---2013---2020
ma nece nikog dovesti sta vam je
4 stopera su vec tu nema potrebe za petim
4 stopera su vec tu nema potrebe za petim
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ako je on precjenjen sta reci tek za Benatiu?Saurman je napisao/la:Em je precjenjen.miki_92 je napisao/la:Otamendi 50 milki![]()
em je zdrav, em je mlad, ne moze nikako biti na Zubijevom spisku

Barci bi dobro "legao" Musacchio. Dobar igrac i kapacitet za veci klub.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Sve i da hocemo dovesti nekoga, svaki Spanski klub je u poziciji da nas ucjenjuje glede tog igraca, tako da (ako) dovodili, sigurno je da cemo preplatiti, ma ko to bio
ja to govorim od ljeta ,da su bogdom pametniji bili pa uzeli njega umjesto debila vermalenaAdi_Zepce je napisao/la:Ako je on precjenjen sta reci tek za Benatiu?Saurman je napisao/la:Em je precjenjen.miki_92 je napisao/la:Otamendi 50 milki![]()
em je zdrav, em je mlad, ne moze nikako biti na Zubijevom spisku.
al sta ces kad ne znaju ,ne treba im uzet za zlo sto su ograniceni
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Benatia je WC igrač Otamendi to nije.I pored svega nije došao za neku astronomsku cifru.Adi_Zepce je napisao/la:Ako je on precjenjen sta reci tek za Benatiu?Saurman je napisao/la:Em je precjenjen.miki_92 je napisao/la:Otamendi 50 milki![]()
em je zdrav, em je mlad, ne moze nikako biti na Zubijevom spisku.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma kakvih 50 miliona za Otamendija koji je samo dobar stoper, nikako svjetska klasa.
- sagitarius
- Kontakt:
A sta je Mathieu? I on je samo stoper pa ste opet 20 mil € dade Barca..Rajaz je napisao/la:Ma kakvih 50 miliona za Otamendija koji je samo dobar stoper, nikako svjetska klasa.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Matju je 30 miliona jeftiniji a bolji za sistem. Uostalom on polako opravdava ulozenosagitarius je napisao/la:A sta je Mathieu? I on je samo stoper pa ste opet 20 mil € dade Barca..Rajaz je napisao/la:Ma kakvih 50 miliona za Otamendija koji je samo dobar stoper, nikako svjetska klasa.
Jbemu mater milu i 2 zadnjaBarça: Bravo, Alves, Pique, Mathieu, Alba, Mascherano, Busquets, Xavi, Neymar, Messi i Suarez

I zasto onda igra Xavi?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ne znam koliko je pametno stavljati Xavija pored trkacki nevjerovatno mocne Valencije, ali ima i Luis nesto u planu, mozda faktor iznenadjenja?
Barça: Bravo - Alves, Pique, Mathieu, Alba - Mascherano, Busquets, Xavi - Neymar, Messi i Suarez.
Klupa: Ter Stegen, Bartra, Adriano, Rakitić, Rafinha, Pedro, Munir.
jao vezne linije....Lucho opet pravi cirkus od sebe i od tima, tacno ide da kiksa veceras
Klupa: Ter Stegen, Bartra, Adriano, Rakitić, Rafinha, Pedro, Munir.

busquets ima kapacitet da bude kreator a i dobar je u defanzivi dok ce mascherano trcati za njega i xavija , moze to upaliti bez problema , ja sam zelio gledati rakitica i mascherana kao zadnje vezne , raketa da bude "kreator iz dubine" , nesto kao sto je to Cesc u Chelsea . Mora se probati , hocu da vidim kako to funkcionira .
Ocekujem da Mascherano izdominira na sredini terena 

Moze se isprobat, ali cemu? On sigurno nece igrat ovako stalno jer bi ga javnost razapela.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
sta ako budu dobro igrali i zapravo dobiju , ne mislim da ce javnost imati ista protiv , naravno uslov je da bude lijepo na oko ..Lillard je napisao/la:Moze se isprobat, ali cemu? On sigurno nece igrat ovako stalno jer bi ga javnost razapela.