Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Hajd sad Fribourg-Rapperswil još jedan i da Monako ostane Z1!!!sudac92 je napisao/la:Hajd Fribourg jos 2 gola i da Monako ovako ostane!
5 poena je dao Sehovic, fulio 3-4 trice.. Ovaj Marinovic mora uzimati odgovornost, samo asistiraCarli je napisao/la:Koliko je uhljup od Sehovica dao koseva? Igrao sam manje.
Sa mooooog!
Nemoj produzetakachoseNz je napisao/la:5 poena je dao Sehovic, fulio 3-4 trice.. Ovaj Marinovic mora uzimati odgovornost, samo asistiraCarli je napisao/la:Koliko je uhljup od Sehovica dao koseva? Igrao sam manje.
Sa mooooog!Najbolje da budu produzeci
![]()
evo ih zgmiky, i ja sam ovo očekivao ali nisam ispratio, nažalostzgmiky je napisao/la:Gledao sam danas da odigram ove belgijance prelaz 2/1 i nisam pa probati na pobjedu domacina na susretu Waasland-Mouscroen 0-1 HT
Ocito je da suraduju i mislim da ce domacin okrenuti
taman kad je dobro krenuo u utakmicu onaj mu razbije glavi,samo da što duže bude neizvjesno i trebao bi on to proćichoseNz je napisao/la:5 poena je dao Sehovic, fulio 3-4 trice.. Ovaj Marinovic mora uzimati odgovornost, samo asistiraCarli je napisao/la:Koliko je uhljup od Sehovica dao koseva? Igrao sam manje.
![]()
Nadamo se, ja ne znam covjeka koji ga danas nije igrao..jozinho je napisao/la:taman kad je dobro krenuo u utakmicu onaj mu razbije glavi,samo da što duže bude neizvjesno i trebao bi on to proćichoseNz je napisao/la:5 poena je dao Sehovic, fulio 3-4 trice.. Ovaj Marinovic mora uzimati odgovornost, samo asistiraCarli je napisao/la:Koliko je uhljup od Sehovica dao koseva? Igrao sam manje.
![]()
i mene redovno zovne pradjed iz tađikistanamostar_mo je napisao/la:Alkmaar vodi 0-1 ..hm ...penal u 39.minuti ..
danas se slučajno nađem u nekom društvu kladioničara i ovaj jedan govori da je imao poziv iz Holandije te da je namještena utakmica iz 2 u X.
kako nisam kladioničar nisam ništa ni uplatio no ako bude x na kraju osjeci cu sebi muda ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.