A šta fali mom Bakiru...calcio je napisao/la:Treba li pisati da je Pape podjelio jos jednu pljusku? Vahide idi ti medju profesionalce tamo u Ruandu, a mi cemo vec naci nekoga![]()
Narod je rekao svoje, zelimo Amara.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
A šta fali mom Bakiru...calcio je napisao/la:Treba li pisati da je Pape podjelio jos jednu pljusku? Vahide idi ti medju profesionalce tamo u Ruandu, a mi cemo vec naci nekoga![]()
A zašto bi nam bio dužan ikakvo objašnjenje?legenda reala je napisao/la:Vahide **** te usta, dokle ćeš lagati ovaj narod, fino reci malo mi para i gotovo
Ne, nego onaj Amar koji je maloljetnog Dzeku prekomandovao u prvi tim Zelje i tako mu otvorio vrata za uspjesnu karijeru.gost je napisao/la:Amar, jel to onaj što je poručivao da Džeko treba da ide u Sunderland ili Hull.....SamoZeljo je napisao/la:
Zato sto je Amar vec godinama trener a Sergej bi, kao i mnogi drugi, da se uci na nasoj reprezentaciji.
Zasto mislis da bi Sergej bio bolji? Ili Zlatan? Zato sto je bio bolji igrac? Ili?![]()
Bazdarevic bi mozda bio jos bolje rjesenje ali kazem, ako ce biti neko od ovih bez puno ili nikako internacionalne karijere, onda Amar Osim.
Na ljudima u savezu je da odluce. U svakom slucaju necu nekog novog Papeta, znaci, nekog kome je repka opcija samo zato sto ga niko drugi nece ili sto imamo najbolju generaciju igraca pa im se svima otvorilo dupe.
I šta kažeš, nećeš novog papeta odnosno nekog ko će doći da trenira ovdje samo što ga drugi niko neće....pa jes u oravu, za Amara su uvijek otvorene opcije da preuzme Drinu, Čelik ili čak Olimpic.....
Jedan cup zlata,za maminog sina, iz Turske.Trigger je napisao/la:A šta fali mom Bakiru...calcio je napisao/la:Treba li pisati da je Pape podjelio jos jednu pljusku? Vahide idi ti medju profesionalce tamo u Ruandu, a mi cemo vec naci nekoga![]()
Baš tako !BozePetra je napisao/la:A zašto bi nam bio dužan ikakvo objašnjenje?legenda reala je napisao/la:Vahide **** te usta, dokle ćeš lagati ovaj narod, fino reci malo mi para i gotovo
Rajevac je bio odbrambeni igrac, te kao trener preferira taktiku sit and wait, odnosno odbrambena formacija (4-5-1 i kontra napad). Malo su ga kritikovali ponekad za previse defanzivnu igru, ali mislim da bi nama lezala najvise ova formacija, ionako osim Dzeke nismo bas jaki sa CF pozicijom.Goalgetter je napisao/la:Zna li neko vise o ovom Rajevcu? Kakav je trener, kakav stil igre preferira, kakav mu je pristup tekmama i slicno. Znam za njegov uspjeh sa Ganom na SP, ali vise ne.
Šta kažeš, Amar zaslužan za Edinovu karijeruSamoZeljo je napisao/la: Ne, nego onaj Amar koji je maloljetnog Dzeku prekomandovao u prvi tim Zelje i tako mu otvorio vrata za uspjesnu karijeru.
Zasto bi npr. neki Barbarez ili Bajramovic bili ispred Amara? To si lijepo zaobisao pljuvanjem po Amaru. Sta su oni uradili kao treneri pa da budu ispred??
NISTA! Nisu i ne mogu biti ispred Amara.
Ja sam bio za Vahu jer je strucnjak ali covjek hoce da na punom tabutu para umre. OK, ima pravo na to.
Pljujes Amara kako bi neko drugi ostao na povrsini. To je jadno.
Pozz.
Consigliere je napisao/la:Neki dan....
Vahid: Ja nisam kandidat, ne zanima me, davno sam to rekao i tako ostaje.
Javnost: Joj, Vaha, car, kralj, novi trener 100%. Sad je prilika, sad il nikad, dos'o u Sarajevo, rek'o nekom da bi mogao preuzeti repku... On je nas ponos.
Danas
Vahid: Ljudi, nije problem, popicemo kafu, al ja necu da budem selektor u ovakvoj situaciji.
Javnost: Yebemo ti majku izdajnicku, glupane, cigane....
![]()
![]()
Consigliere je napisao/la:Neki dan....
Vahid: Ja nisam kandidat, ne zanima me, davno sam to rekao i tako ostaje.
Javnost: Joj, Vaha, car, kralj, novi trener 100%. Sad je prilika, sad il nikad, dos'o u Sarajevo, rek'o nekom da bi mogao preuzeti repku... On je nas ponos.
Danas
Vahid: Ljudi, nije problem, popicemo kafu, al ja necu da budem selektor u ovakvoj situaciji.
Javnost: Yebemo ti majku izdajnicku, glupane, cigane....
![]()
![]()
Opet bjezis od pitanja, vec treci put mi nisi objasnio cime je Barbarez zasluzio da bude trener osim sto je bio dobar igrac, ako se to uopste treba uzimati u obzir? Isto vazi i za Bajramovica? Velika im Njemacka, pa nek se uce, a kad se nauce, bujrum u BiH u svaka doba, imaju kredita koje su zasluzili kao igraci.gost je napisao/la:Šta kažeš, Amar zaslužan za Edinovu karijeruSamoZeljo je napisao/la: Ne, nego onaj Amar koji je maloljetnog Dzeku prekomandovao u prvi tim Zelje i tako mu otvorio vrata za uspjesnu karijeru.
Zasto bi npr. neki Barbarez ili Bajramovic bili ispred Amara? To si lijepo zaobisao pljuvanjem po Amaru. Sta su oni uradili kao treneri pa da budu ispred??
NISTA! Nisu i ne mogu biti ispred Amara.
Ja sam bio za Vahu jer je strucnjak ali covjek hoce da na punom tabutu para umre. OK, ima pravo na to.
Pljujes Amara kako bi neko drugi ostao na povrsini. To je jadno.
Pozz.![]()
. I šta još kažeš neki Barbarez
![]()
.
A da ne misliš da sam antiželjovac, Mešu bih najradije od ovih što su ostali u igri. Ali Amar koji, kako ono kažu, množi igrače sa nulom![]()
.....mah.....
I onda ti neko kaze nama treba stranac, taman da je sve kako treba Magat NIKAD ne bi izabrao ljude sa nasih prostora jer ih NE ZNA, a pogtovo ne bivise igrace i legende Barbareza, Bajramovica ili bilo koga, pa cak ni Piplicu, Sredojevica, a kamoli Tolica, pa cak i Amara Osima...itd.SjeverniVjetar je napisao/la:Zamislite face Magathu kad mu Begic saopsti da ce mu pomocnici biti ,npr, Nikola Nikic, Tomo Piplica i Braco "rubber head" Hadziosmanovic, a da ce doktor reprezentacije biti neki stomatolog. WAS ?
Trigger je napisao/la:Vokabular na "nivou"kimbo je napisao/la:Vaha ispade veliki šupak, gotova stvar. Bem ti ego i karakter . Nek mu je sve naj , al nek ne pametuje više o Bh fudbalu. Nadam se da će ga novinari i javnost od sada jednostavno kulturno ignorisati.![]()
Ko o čemu – lopovi o poštenju, a ******* o „patriotizmu“.....
Prije 10 godina...
"Nagradu posvećujem svim građanima BiH"
Vahid Halilhodžić, naš nekadašnji proslavljeni fudbaler, a danas (2004.g.) trener Pariz Sen Žermena, u ponedjeljak naveče u Parizu odlikovan je ordenom Legije časti Francuske koji mu je uručio lično predsjdenik Žak Širak.
Halilhodžić je četvrti Bosanac sa priznanjem koje je utemeljio Napoleon Bonaparta.
Pored Halilhodžića, "legionari" iz naše zemlje postali su književnik i nobelovac Ivo Andrić 1937, te 2002. godine Jakob Finci i Jovan Divjak.
"Presretan sam zbog ovog priznanja i mogu reći da mi je jedno od najdražih u životu. Ovo je nagrada za mene, moju porodicu, ali i za cijelu BiH.
Ovu nagradu posvećujem svim Bosancima i Hercegovcima u cijelom svijetu, rekao je Halilhodžić za "Nezavisne novine".
Trenutno korisnika/ca: Arnelv52, bhfanatic14, Semrush [Bot] i 17 gostiju.