Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Koga nakon Sušića?
Vaha ispade veliki šupak, gotova stvar. Bem ti ego i karakter . Nek mu je sve naj , al nek ne pametuje više o Bh fudbalu. Nadam se da će ga novinari i javnost od sada jednostavno kulturno ignorisati.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja kazem kako stvari stoje, meni sva tri kandidata nisu po mom ukusu, ali gdje su ostali kandidati?amorovski je napisao/la:Kakvi Osim i Hadzibegic.. Sta vam je bolan?? Ne znam na sta ce tek repka licit ako nam selektor bude jedan od ove dvojice
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Vaha odbio, Bajevic odbio, stranac nece biti, Prosinecki trener Azerbejdzana, tu je ostala odabrana raja Hadzibegic, Bazdarevic, Osim, Rajevac (prijedlog RS). Barbarez nije aplicirao za selektora, niti ga je ko predlozio, dakle to je to sto se tice kandidata.
- sanelmasetic
- Kontakt:
Sad kad nas je Vahid odbio , mislim da je od ponudjenih Rajevac najbolja opcija ...
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
arius je napisao/la:VAHID
vahid Halilhodžić, neizmjerljiva legenda,
rodio se u poznatom stočarskom kraju
u Jablanici
Kada je došao u Mostar
Asim Kamačo mu je postavljao štapove
i učio ga da pravilno hoda.
Vaha, ti si u Veležu bio idol
i mi ti se klanjamo
Zato Vahide, kada ti je
račun u kafiću 8 KM
reci konobaru u redu je
a ne da uzimaš kusur
da platiš parking u Jablanici
Svjetka i panslavenska rock zvjezda Meho Dzeger

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Kako Magath lijeci povrede

I ovo mi je jako...

Dobro bi se uklopio kod nas, kod nas je ova alternativna medicina uvijek bila popularna. Umjesto doktora angazovati travara i dovesti neku nanu da salijeva stravu igracima.It goes back to last season when Brede Hangeland, then the Fulham captain, was diagnosed with a slight thigh injury and the club’s doctor, Stephen Lewis, with more than a decade of working in elite sport, put together a recovery programme to try to get him fit for the weekend. Except Magath thought he knew better. There was another way to treat the problem, he said. So he sent the kit-man to the Tesco in New Malden, a short drive along the A3 from Fulham’s training ground, to buy a large block of cheese.
Hangeland was then told to perch on the end of a massage table and spend the afternoon in that position with a slab of cheese carefully positioned on the sore spot.

I ovo mi je jako...
One story has emerged of Magath calling players into his office and then just staring at them for two or three minutes without saying a word.
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 29 nov 2014, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
Zato sto je Amar vec godinama trener a Sergej bi, kao i mnogi drugi, da se uci na nasoj reprezentaciji.gost je napisao/la:Što Amar, a ne Sergej Barbarez. Ili ne mora Sergej, eto nek bude Zlatan Bajramović.SamoZeljo je napisao/la:Vaha je bio duzan uraditi nesto za svoju reprezentaciju. Nije to uradio i kraj price.
Nece ostati zapamcen kao veliki trener, mislim u BiH. Tanakovic kao igrac i Vaha kao trener je za mene od danas jedno te isto. Odbio si nas i VOZDRA VAHA!
Idemo dalje. Ako se vec misli dovoditi neki mladi trener koji nema internacionalnu trenersku karijeru, onda neka to bude Amar Osim a ne tamo neki pocetnik iz Hrvatske ili bilo koje druge drzave.
Zasto mislis da bi Sergej bio bolji? Ili Zlatan? Zato sto je bio bolji igrac? Ili?

Bazdarevic bi mozda bio jos bolje rjesenje ali kazem, ako ce biti neko od ovih bez puno ili nikako internacionalne karijere, onda Amar Osim.
Na ljudima u savezu je da odluce. U svakom slucaju necu nekog novog Papeta, znaci, nekog kome je repka opcija samo zato sto ga niko drugi nece ili sto imamo najbolju generaciju igraca pa im se svima otvorilo dupe.
lijepo napisanokimbo je napisao/la:arius je napisao/la:VAHID
vahid Halilhodžić, neizmjerljiva legenda,
rodio se u poznatom stočarskom kraju
u Jablanici
Kada je došao u Mostar
Asim Kamačo mu je postavljao štapove
i učio ga da pravilno hoda.
Vaha, ti si u Veležu bio idol
i mi ti se klanjamo
Zato Vahide, kada ti je
račun u kafiću 8 KM
reci konobaru u redu je
a ne da uzimaš kusur
da platiš parking u Jablanici
Svjetka i panslavenska rock zvjezda Meho Dzeger

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ja sam odpočetka govorio da je novac problem. Normalno da neće reći da su pare problem, više voli reći da je problem pozivanje igrača, saradnici itd. Baš će mu u Egiptu onako kako on želi, pa tamo će mu predsjednik sastavljat spisak igrača a ne on. Da smo mu mi ponudili 2,2€ mil. objeručke bi prihvatio.
Nisi htio kad nam si najpotrebniji, više nam ne trebaš ! Vodi te tamo sređene Afričke reprezentacije a ja više tebe ne smatram Bosancem !
Nisi htio kad nam si najpotrebniji, više nam ne trebaš ! Vodi te tamo sređene Afričke reprezentacije a ja više tebe ne smatram Bosancem !
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- moustapha
- Kontakt:
Da Vaha kaze otvoreno da je novac njegov najveci motiv puno vise bih ga cijenio nego ovako. Plasira nam neku suplju pricu preko medija.
Ko jednom prekrizi reprezentaciju BiH, onda i njega treba prekriziti. Nema smisla da bude kandidat svaki put kada se treba izabrati novi selektor.
Ko jednom prekrizi reprezentaciju BiH, onda i njega treba prekriziti. Nema smisla da bude kandidat svaki put kada se treba izabrati novi selektor.
#divovi
Re: Odg: Koga nakon Sušića?
Jbg. Od svih njih, najvise bi volio Rajevca. Nema veze sto je bez posla 3 godine. Bazdarevic isto ne radi. Osim godinu, dvije, ne znam tacno jer ne pratim zelju.. Hadzibegic je tanak.. btw nek rade sta hoce, moje je da navijam i boli me qrac viseGoalgetter je napisao/la:Ja kazem kako stvari stoje, meni sva tri kandidata nisu po mom ukusu, ali gdje su ostali kandidati?amorovski je napisao/la:Kakvi Osim i Hadzibegic.. Sta vam je bolan?? Ne znam na sta ce tek repka licit ako nam selektor bude jedan od ove dvojice
Vaha odbio, Bajevic odbio, stranac nece biti, Prosinecki trener Azerbejdzana, tu je ostala odabrana raja Hadzibegic, Bazdarevic, Osim, Rajevac (prijedlog RS). Barbarez nije aplicirao za selektora, niti ga je ko predlozio, dakle to je to sto se tice kandidata.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Unofficialpage je napisao/la:Ja sam odpočetka govorio da je novac problem. Normalno da neće reći da su pare problem, više voli reći da je problem pozivanje igrača, saradnici itd. Baš će mu u Egiptu onako kako on želi, pa tamo će mu predsjednik sastavljat spisak igrača a ne on. Da smo mu mi ponudili 2,2€ mil. objeručke bi prihvatio.

Kad nije sad preuzeo i ne treba nikad.
Na muci se poznaju junaci jarane, shvatam ja da je vuna sada sjesti na najužareniju stolicu u Evropi trenutno po svim aspektima, mnogo toga može poći kako ne treba, kiks se ne smije desiti i veliki je pritisak.
Trebao si Vaha isukati damu i preuzeti stvari svim silama... kad nisi hvala lijepo i ne pojavljuj se više nikad!
Bilo kom kandidatu želim svu moguću sreću svijeta : Amar, Baka, Meša...
Na muci se poznaju junaci jarane, shvatam ja da je vuna sada sjesti na najužareniju stolicu u Evropi trenutno po svim aspektima, mnogo toga može poći kako ne treba, kiks se ne smije desiti i veliki je pritisak.
Trebao si Vaha isukati damu i preuzeti stvari svim silama... kad nisi hvala lijepo i ne pojavljuj se više nikad!
Bilo kom kandidatu želim svu moguću sreću svijeta : Amar, Baka, Meša...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- DragonGirl
- Kontakt:
Pošto nam konkretni razlozi odbijanja nisu, i vjerovatno i neće biti poznati, ovako se može samo nagađati. S jedne strane mi je žao što nas je odbio, a s druge strane ga na neki način pokušavam i razumjeti. Moje mišljenje je da za njega, koliko god se drugačije činilo, ipak nije isto voditi našu reprezentaciju i neku drugu reprezentaciju jer vjerujem da on tu funkciju kod nas ne bi posmatrao isključivo sa poslovnog aspekta i zbog toga mislim da novac uopšte nije bio problem. Kada ti druga država ponudi posao, to je posao i naravno da ćeš gledati da zaradiš što više, ali očigledno mu je stalo da u svojoj zemlji odlučuje sam i da radi onako kako on misli da je najbolje, a ne da neko drugi donosi odluke umjesto njega i da, kada stvari krenu nizbrdo, on jedini bude izvrijeđan i to u svojoj zemlji. A pošto nam je država takva kakva jest, to očigledno još dugo neće biti moguće, da ne spominjem da je evo već sad izvrijeđan jer nije prihvatio poziciju iako nije ništa ni obećao. Zbog toga kažem da ga u neku ruku i razumijem iako me naravno boli to što nas iznova odbija. Ne kažem da je ispravno, ali to je samo neko moje mišljenje. Kako god šta je tu je. Okrenimo se novom najboljem rješenju i to je to.
Još uvijek nije kasno za Ćiru, sigurno bolja opcija od Amara, Mehmeda, Faruka, Šenera...
-
- Kontakt:
kakva borba zeljovaca (osim) protiv ostatka BIH (Felix )
Amar, jel to onaj što je poručivao da Džeko treba da ide u Sunderland ili Hull.....SamoZeljo je napisao/la:
Zato sto je Amar vec godinama trener a Sergej bi, kao i mnogi drugi, da se uci na nasoj reprezentaciji.
Zasto mislis da bi Sergej bio bolji? Ili Zlatan? Zato sto je bio bolji igrac? Ili?![]()
Bazdarevic bi mozda bio jos bolje rjesenje ali kazem, ako ce biti neko od ovih bez puno ili nikako internacionalne karijere, onda Amar Osim.
Na ljudima u savezu je da odluce. U svakom slucaju necu nekog novog Papeta, znaci, nekog kome je repka opcija samo zato sto ga niko drugi nece ili sto imamo najbolju generaciju igraca pa im se svima otvorilo dupe.
I šta kažeš, nećeš novog papeta odnosno nekog ko će doći da trenira ovdje samo što ga drugi niko neće....pa jes u oravu, za Amara su uvijek otvorene opcije da preuzme Drinu, Čelik ili čak Olimpic.....
Ispade da mi vrijedjamo i kad gubimo,i kad dobijamo,i kad je remi,i po danu,i po noci,svaki dan,svake sedmice u godini i tako svake godine.
Kako Kolasinca niko nije pljuvao a dao onako smotan autogo u najvecoj utakmici ikad? Da ne nabrajam dalje,to sto se pljuje po igracima kad se ne zalazu,ili kad Safet stavi tinu u prvu postavu,ne znaci da bi svakog pljuvali.To je jedan od glavnih argumenata sto Vaha nije dosao,pa sam morao odgovorit.
Od preostalih kandidata Rajevac bi bio najbolji izbor,ako ne on onda Bazdarevic.Sa Osimom i Hadzibegicem tonemo jos dublje.
Stranac nece bit,iz saveza su izjavili,a i ne bi nam ni godio.
Kako Kolasinca niko nije pljuvao a dao onako smotan autogo u najvecoj utakmici ikad? Da ne nabrajam dalje,to sto se pljuje po igracima kad se ne zalazu,ili kad Safet stavi tinu u prvu postavu,ne znaci da bi svakog pljuvali.To je jedan od glavnih argumenata sto Vaha nije dosao,pa sam morao odgovorit.
Od preostalih kandidata Rajevac bi bio najbolji izbor,ako ne on onda Bazdarevic.Sa Osimom i Hadzibegicem tonemo jos dublje.
Stranac nece bit,iz saveza su izjavili,a i ne bi nam ni godio.
Nad tobom sunce najljepše sja
- legenda reala
- Kontakt:
Vahide **** te usta, dokle ćeš lagati ovaj narod, fino reci malo mi para i gotovo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Vokabular na "nivou"kimbo je napisao/la:Vaha ispade veliki šupak, gotova stvar. Bem ti ego i karakter . Nek mu je sve naj , al nek ne pametuje više o Bh fudbalu. Nadam se da će ga novinari i javnost od sada jednostavno kulturno ignorisati.

Ko o čemu – lopovi o poštenju, a ******* o „patriotizmu“.....
Prije 10 godina...
"Nagradu posvećujem svim građanima BiH"
Vahid Halilhodžić, naš nekadašnji proslavljeni fudbaler, a danas (2004.g.) trener Pariz Sen Žermena, u ponedjeljak naveče u Parizu odlikovan je ordenom Legije časti Francuske koji mu je uručio lično predsjdenik Žak Širak.
Halilhodžić je četvrti Bosanac sa priznanjem koje je utemeljio Napoleon Bonaparta.
Pored Halilhodžića, "legionari" iz naše zemlje postali su književnik i nobelovac Ivo Andrić 1937, te 2002. godine Jakob Finci i Jovan Divjak.
"Presretan sam zbog ovog priznanja i mogu reći da mi je jedno od najdražih u životu. Ovo je nagrada za mene, moju porodicu, ali i za cijelu BiH.
Ovu nagradu posvećujem svim Bosancima i Hercegovcima u cijelom svijetu, rekao je Halilhodžić za "Nezavisne novine".
Bosno moja poharana....
[quote="DragonGirl"]Pošto nam konkretni razlozi odbijanja nisu, i vjerovatno i neće biti poznati, ovako se može samo nagađati. S jedne strane mi je žao što nas je odbio, a s druge strane ga na neki način pokušavam i razumjeti. Moje mišljenje je da za njega, koliko god se drugačije činilo, ipak nije isto voditi našu reprezentaciju i neku drugu reprezentaciju jer vjerujem da on tu funkciju kod nas ne bi posmatrao isključivo sa poslovnog aspekta i zbog toga mislim da novac uopšte nije bio problem. Kada ti druga država ponudi posao, to je posao i naravno da ćeš gledati da zaradiš što više, ali očigledno mu je stalo da u svojoj zemlji odlučuje sam i da radi onako kako on misli da je najbolje, a ne da neko drugi donosi odluke umjesto njega i da, kada stvari krenu nizbrdo, on jedini bude izvrijeđan i to u svojoj zemlji. A pošto nam je država takva kakva jest, to očigledno još dugo neće biti moguće, da ne spominjem da je evo već sad izvrijeđan jer nije prihvatio poziciju iako nije ništa ni obećao. Zbog toga kažem da ga u neku ruku i razumijem iako me naravno boli to što nas iznova odbija. Ne kažem da je ispravno, ali to je samo neko moje mišljenje. Kako god šta je tu je. Okrenimo se novom najboljem rješenju i to je to.[/quote
Potpisujem!
Od onog neosnovanog pljuvanja i priče o patriotizmu mi se povraća.
Potpisujem!
Od onog neosnovanog pljuvanja i priče o patriotizmu mi se povraća.
#Salihović