Nazalost, od ovih ostalih niko mi ne ulijeva neko povjerenje pa cak ni Rajevac koji je bolji trener od ostalih, stranac nece biti, savez se oglasio po tom pitanju i rekao da im je to zadnja opcija.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Hebo Vahu nije Vaha Mostar. Nemoj tako pisati o ljudima iz Mostara nije fer. Imas kod starog mosta crnobijele razglednice sa slikama Mostara iz prethodnog rata. Kupi jednu i pogledaj na sta je grad slicio. Valjda zato sto su ga Jugoslaveni branili. Ne treba ti care ovo.Cartman je napisao/la:Jugosloveni zadrti, posebna rasa. Na zalost ih ima najvise u Mostaru.tuzlak1987 je napisao/la:Morate shvatiti da Vaha od 1992 i od kada je ranjen nema drzave.. Kao i Bajevic. Nece oni nikad prihvatiti da preuzmu BiHJasne su mi bile neke stvari kada mu je brat umro, ali necu sad o tome.
Magath je naravno najvece ime ovdje, ali u zadnje vrijeme ima vrlo lose rezultate. U Fulhamu je bio totalni cirkus i izgledalo mi je da je izgubio zelju za nogometom. Isto tako je u njega glavna taktika nabit kondiciju igracima do maksimuma, a za to nema vremena u reprezentaciji. Ne znam, mislim da smo nayebali kako god, ali da cemo vjerovatno dobit pozitivnu reakciju u pocetku svakako jer Safet je repku doveo do pakla i svaka promjena ce biti pozitivna.
Fudo je napisao/la:Nemoras misliti i nisisamo_lijevo je napisao/la:nemam taj luksuz kao vi patriote da mogu suditi ljudima na osnovu novinskih clanaka.Nije mi 15 godina pa da mislim da sam pokupio svu pamet ovoga svijeta i na kraju mi ne pada na pamet reci covjeku koji je toliko toga prezivio da je izdajnik.ajde sam popusti me.Fudo je napisao/la: Opet nisi dao odgovor, pa sta je??
ps. evo sad je i komunista,ne valja kako je brata ukopao.Ma odlicno,samo nastavite... Sta je to vise prezivjeo od nas ostalih, od Dzeka npr koji je cijeli rat u bih proveo?? Sto je preuzimo Dinamo ako je toliko stvari prezivjeo??? Ja nekazem da je ovaj clanak istinit ali ukoliko nehtjene da preuzme repku i ode npr u egipat ili negdje drugo u rok 6 mjeseci jeste izdajica ili **** pa kako hoces
Već sam o tome pisao na Papetovoj temi, definitivno si u pravu i slažem se u svemu što si napisao. Međutim, mogao je Vaha pokušati, imao je win win situaciju, nikad niko nije imao veću podršku, imperativ rezultata nije bio pred njim, sve bi se svakako svalilo na Sušića, dakle nije mogao ništa izgubiti, a podršku navijača bi teško izgubio u ovom ciklusu.Head je napisao/la:Sto bi covjeka bolila glava od nas, pokvarenog naroda kad moze biti gospodin vani, uz vecu platu i manji pritisak.
Koga ? Savez misliš ? Pa treba, ali brate si ga lipi zbog Vahe ti nije Savez nimalo kriv.zizu1991 je napisao/la:Opet ih treba rusit' 'ebem li im familiju!
Ima i toga, a sad kad nesto razmislis Susicu treba orden dati, on je uspio ovako labilnu reprezentaciju koja je zaceta na losim temeljima drzati pod kontrolom 4-5 godina bez nekih afera, gdje smo se isprofilisali u najbolje reprezentacije svijeta.Virtu4l je napisao/la:Već sam o tome pisao na Papetovoj temi, definitivno si u pravu i slažem se u svemu što si napisao. Međutim, mogao je Vaha pokušati, imao je win win situaciju, nikad niko nije imao veću podršku, imperativ rezultata nije bio pred njim, sve bi se svakako svalilo na Sušića, dakle nije mogao ništa izgubiti, a podršku navijača bi teško izgubio u ovom ciklusu.Head je napisao/la:Sto bi covjeka bolila glava od nas, pokvarenog naroda kad moze biti gospodin vani, uz vecu platu i manji pritisak.
Shvatam ga, ali nikad više neće imati ovakvu priliku, nikad.
to je laž kakve veze imaju pozivi igraca sa selektorom on sam sebi sastavlja spisak,a sto se tice pomočnika samo bi Srbin bio da izabere od ona 2-3 ponudjena,a ostale bi on sebi sam izabro sta je problem tu ko ga je.beConsigliere je napisao/la:Ne licno ali dovoljno da znam da NOVAC NIJE RAZLOG. Pa, Dinamo je vodio za manje novca nego sto je Susic primao po novom ugovoru. Da je postojalo i 1% volje sa njegove strane da nas vodi lako bi se za pare dogovorili.amorovski je napisao/la:Licno ga poznajes?Consigliere je napisao/la:Ko god misli da nas Vahid nije preuzeo radi novca, taj veze nema o zivotu
![]()
Problem je Savez, nepisana pravila u vezi pomocnika, poziva, igraca... Znamo svi o cemu se tu radi.
Telecem pogledu je se skandiralo do prije par sedmica.Pljuvali su ga oni koji se iole malo razumiju u fudbal a takvih je nekih 1% u drzavi.Tih 1% nije bilo relevantno ni za bilo sta dok Safet svojim neznanjem nije okrenuo i one koji su mu skandirali do neki dan na stadionima gdje god se pojavio.Lik je 5 godina imao podrsku i bio medijski zasticen ko polarni medvjed.Za tih 5 godina su izasla mozda 2 sramezljiva clanka na sportx2 i mozda neki clanak na indexu.Lik je imao apsulutnu podrsku od svih osim od nekolicine ljudi sa foruma.Virtu4l je napisao/la:Već sam o tome pisao na Papetovoj temi, definitivno si u pravu i slažem se u svemu što si napisao. Međutim, mogao je Vaha pokušati, imao je win win situaciju, nikad niko nije imao veću podršku, imperativ rezultata nije bio pred njim, sve bi se svakako svalilo na Sušića, dakle nije mogao ništa izgubiti, a podršku navijača bi teško izgubio u ovom ciklusu.Head je napisao/la:Sto bi covjeka bolila glava od nas, pokvarenog naroda kad moze biti gospodin vani, uz vecu platu i manji pritisak.
Shvatam ga, ali nikad više neće imati ovakvu priliku, nikad.
Ima je tri puta veću platu nego Sušić po novom ugovoru. U Dinamu je bio plaćen 75.000 eura mjesečno, a u Trabzonu 140.000€.Consigliere je napisao/la:Ne licno ali dovoljno da znam da NOVAC NIJE RAZLOG. Pa, Dinamo je vodio za manje novca nego sto je Susic primao po novom ugovoru.
Armala je napisao/la:Vahid Halilhodzic>Lepa Brena ili vam Emir Kusturica
plavipatriota je napisao/la:yebem mu djevojku iz donje mahale![]()
![]()
![]()
Sve je to fino da nije radio sa amaterima crne kože, sumnjivog IQa ili Arapa koji sjekirom gase svjetlo, da ne pričam kakav ga "profesionalizam" očekuje u Egiptu....anonymousHD je napisao/la:Kakav crni novac, novac nije uopšte problem. Vaha ne želi ovaj cirkus od repke da vodi, ne želi da ima posla sa amaterima u savezu, to su razlozi zbog koji čovek ne želi. Vaha je gospodin i ne želi da mu se amateri mešaju u posao, kao što svaki veliki trener želi.
Amar Osim, pomirite se s tim.