I ja mislim da je tako... Da mu je ponuđena cifra on bi prihvatio pa bi se oko ostatka kasnije dogovorilo... Price o pomocnicima su za malu djecu. I Africi su mu birali pomoćnike i Turskoj i Dinamu...Unofficialpage je napisao/la:Jedan Magath hoće koji veće ime od Vahe a ovaj se naš pravi pametan i neće. Kao on najaveći gospodin, sve mora biti po PS. Baš su O. Bjelokosti i Alžir sređena država, tu ne moraš polagati račune, tu ne moraš ispoštovati neki zadatak... To su priče za malu djecu, sve su pare, da su mu ponudili 1-2 miliona 100% bi prihvatio, uopšte ga ne bi zanimali ovi problemi. Nisi htio kad si nam najpotrebniji bio, više nam ne trebaš! Sretno da ti bude, ali više se ne stavljaj u kontekstu repke BiH!
Sumnjam da je to a vjerujem da je tako da bi mu savez ponudio da sam sebi bira pomoćnike da je samo to bio razlog, međutim ne vjerujem!!!
Ne treba ga vrijeđati eto ga tamo neka radi sta hoće i gdje hoće mi se sada okrecemo drugim kandidatima!!! Mislim da ne treba previše žuriti sa izborom!!!
Sent from Angelina's bed