Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
A to ostali nisu ranjavani, pretrpjeli svakakve strahote u ratu, pa se danas ponosno smatraju Bosnjakom/Bosancem? Iskreno, to po meni opravdanje nije.tuzlak1987 je napisao/la:Morate shvatiti da Vaha od 1992 i od kada je ranjen nema drzave.. Kao i Bajevic. Nece oni nikad prihvatiti da preuzmu BiH
Jugosloveni zadrti, posebna rasa. Na zalost ih ima najvise u Mostaru.tuzlak1987 je napisao/la:Morate shvatiti da Vaha od 1992 i od kada je ranjen nema drzave.. Kao i Bajevic. Nece oni nikad prihvatiti da preuzmu BiH
nemam taj luksuz kao vi patriote da mogu suditi ljudima na osnovu novinskih clanaka.Nije mi 15 godina pa da mislim da sam pokupio svu pamet ovoga svijeta i na kraju mi ne pada na pamet reci covjeku koji je toliko toga prezivio da je izdajnik.ajde sam popusti me.Fudo je napisao/la: Opet nisi dao odgovor, pa sta je??
Vaha je sam sebe ranio, gledao sam jedan intervju kad je o tome pricao..Goalgetter je napisao/la:A to ostali nisu ranjavani, pretrpjeli svakakve strahote u ratu, pa se danas ponosno smatraju Bosnjakom/Bosancem? Iskreno, to po meni opravdanje nije.tuzlak1987 je napisao/la:Morate shvatiti da Vaha od 1992 i od kada je ranjen nema drzave.. Kao i Bajevic. Nece oni nikad prihvatiti da preuzmu BiH
Nema opravdanja. Sad su svi uslovi bili ispunjeni, mi bez selektora, on bez kluba, niko mu ne bi prigovorio da ne ode na EP, sve bi se pripisalo Safetu, dakle imao je čistu situaciju. Godinama pričam šta je njemu važno i ovaj put mi je veoma žao što sam bio u pravu.Goalgetter je napisao/la:A to ostali nisu ranjavani, pretrpjeli svakakve strahote u ratu, pa se danas ponosno smatraju Bosnjakom/Bosancem? Iskreno, to po meni opravdanje nije.
Neka preuzme Donju Mahalu, yebala ga ona.mostar_mo je napisao/la:evo Vahe uzivo iz Mostara![]()
https://www.facebook.com/video.php?v=15 ... =2&theater
Ranio sam sebe u guz. Mene bi bilo sramota i reći da sam ranjen na taj način.Goalgetter je napisao/la:A to ostali nisu ranjavani, pretrpjeli svakakve strahote u ratu, pa se danas ponosno smatraju Bosnjakom/Bosancem? Iskreno, to po meni opravdanje nije.tuzlak1987 je napisao/la:Morate shvatiti da Vaha od 1992 i od kada je ranjen nema drzave.. Kao i Bajevic. Nece oni nikad prihvatiti da preuzmu BiH
Vaha se sam ranio, cini mi se skorpionom , u guzicu !Željooooo je napisao/la:Vaha je sam sebe ranio, gledao sam jedan intervju kad je o tome pricao..Goalgetter je napisao/la:A to ostali nisu ranjavani, pretrpjeli svakakve strahote u ratu, pa se danas ponosno smatraju Bosnjakom/Bosancem? Iskreno, to po meni opravdanje nije.tuzlak1987 je napisao/la:Morate shvatiti da Vaha od 1992 i od kada je ranjen nema drzave.. Kao i Bajevic. Nece oni nikad prihvatiti da preuzmu BiH
U pravu si za sve strance, osim za Magatha. On nije bilo koji stranac nego trener koji dobro poznaje naše igrače. Uostalom, javna je tajna da su ga neki od njih nagovorili da se prijavi...SjeverniVjetar je napisao/la:Ne valja stranac ljudi.
Dok on skonta gdje je dosao, dok poveze odnose, situciju...prodje godina.
Nemoras misliti i nisisamo_lijevo je napisao/la:nemam taj luksuz kao vi patriote da mogu suditi ljudima na osnovu novinskih clanaka.Nije mi 15 godina pa da mislim da sam pokupio svu pamet ovoga svijeta i na kraju mi ne pada na pamet reci covjeku koji je toliko toga prezivio da je izdajnik.ajde sam popusti me.Fudo je napisao/la: Opet nisi dao odgovor, pa sta je??
ps. evo sad je i komunista,ne valja kako je brata ukopao.Ma odlicno,samo nastavite.