Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

Kaunas
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la Kaunas » 29 nov 2014, 13:29

Vaha je u Mostaru, Hercegovci nagovorite ga da nas uzme :!: :!:

slika
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 nov 2014, 13:30

Morate shvatiti da Vaha od 1992 i od kada je ranjen nema drzave.. Kao i Bajevic. Nece oni nikad prihvatiti da preuzmu BiH

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 29 nov 2014, 13:31

Šuknu nam ga ovaj Mostarac fino.

Fuj. :puke:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 29 nov 2014, 13:31

Jedan Magath hoće koji veće ime od Vahe a ovaj se naš pravi pametan i neće. Kao on najaveći gospodin, sve mora biti po PS. Baš su O. Bjelokosti i Alžir sređena država, tu ne moraš polagati račune, tu ne moraš ispoštovati neki zadatak... To su priče za malu djecu, sve su pare, da su mu ponudili 1-2 miliona 100% bi prihvatio, uopšte ga ne bi zanimali ovi problemi. Nisi htio kad si nam najpotrebniji bio, više nam ne trebaš! Sretno da ti bude, ali više se ne stavljaj u kontekstu repke BiH!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 29 nov 2014, 13:32

Kad sve saberes,pamtan je..Sta ja imam radit s nekim koga mi nude ,kad mogu birat..Ovi iz RS svugdje se trpaju a.nista ne nude..pocnite lobirat da vasa djeca igraju za BiH..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 nov 2014, 13:33

tuzlak1987 je napisao/la:Morate shvatiti da Vaha od 1992 i od kada je ranjen nema drzave.. Kao i Bajevic. Nece oni nikad prihvatiti da preuzmu BiH
A to ostali nisu ranjavani, pretrpjeli svakakve strahote u ratu, pa se danas ponosno smatraju Bosnjakom/Bosancem? Iskreno, to po meni opravdanje nije.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 nov 2014, 13:33

tuzlak1987 je napisao/la:Morate shvatiti da Vaha od 1992 i od kada je ranjen nema drzave.. Kao i Bajevic. Nece oni nikad prihvatiti da preuzmu BiH
Jugosloveni zadrti, posebna rasa. Na zalost ih ima najvise u Mostaru. :puke: Jasne su mi bile neke stvari kada mu je brat umro, ali necu sad o tome.

Magath je naravno najvece ime ovdje, ali u zadnje vrijeme ima vrlo lose rezultate. U Fulhamu je bio totalni cirkus i izgledalo mi je da je izgubio zelju za nogometom. Isto tako je u njega glavna taktika nabit kondiciju igracima do maksimuma, a za to nema vremena u reprezentaciji. Ne znam, mislim da smo nayebali kako god, ali da cemo vjerovatno dobit pozitivnu reakciju u pocetku svakako jer Safet je repku doveo do pakla i svaka promjena ce biti pozitivna.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 29 nov 2014, 13:35

Fudo je napisao/la: Opet nisi dao odgovor, pa sta je??
nemam taj luksuz kao vi patriote da mogu suditi ljudima na osnovu novinskih clanaka.Nije mi 15 godina pa da mislim da sam pokupio svu pamet ovoga svijeta i na kraju mi ne pada na pamet reci covjeku koji je toliko toga prezivio da je izdajnik.ajde sam popusti me.

edit: ma nije bitno
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 29 nov 2014, 13:37, ukupno mijenjano 2 puta.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 29 nov 2014, 13:35

Goalgetter je napisao/la:
A to ostali nisu ranjavani, pretrpjeli svakakve strahote u ratu, pa se danas ponosno smatraju Bosnjakom/Bosancem? Iskreno, to po meni opravdanje nije.
Vaha je sam sebe ranio, gledao sam jedan intervju kad je o tome pricao..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 29 nov 2014, 13:36

Ne valja stranac ljudi.
Dok on skonta gdje je dosao, dok poveze odnose, situciju...prodje godina.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 29 nov 2014, 13:36

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 nov 2014, 13:37

Goalgetter je napisao/la:A to ostali nisu ranjavani, pretrpjeli svakakve strahote u ratu, pa se danas ponosno smatraju Bosnjakom/Bosancem? Iskreno, to po meni opravdanje nije.
Nema opravdanja. Sad su svi uslovi bili ispunjeni, mi bez selektora, on bez kluba, niko mu ne bi prigovorio da ne ode na EP, sve bi se pripisalo Safetu, dakle imao je čistu situaciju. Godinama pričam šta je njemu važno i ovaj put mi je veoma žao što sam bio u pravu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 nov 2014, 13:38

mostar_mo je napisao/la:evo Vahe uzivo iz Mostara :D

https://www.facebook.com/video.php?v=15 ... =2&theater
Neka preuzme Donju Mahalu, yebala ga ona.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 nov 2014, 13:38

Ivica Osim od svih ovih radnika najmanje ispao Jugoslaven, u konacnici. Prvo kod agresije u Sarajevu, kasnije nakon rata su ga svojatali mnogi ali je ispao ipak Bosanac i pomogao fudbalu onako bolestan i hvatao se u kostac sa problemima.. Ovi ostali su mogli vise svi

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 29 nov 2014, 13:38

Ranio sam sebe u guz. Mene bi bilo sramota i reći da sam ranjen na taj način. :D

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 29 nov 2014, 13:39

Željooooo je napisao/la:
Vaha je sam sebe ranio, gledao sam jedan intervju kad je o tome pricao..
Vaha se sam ranio, cini mi se skorpionom , u guzicu !
Krenuo da namjesti ili izvadi pistolj i opalio.(tada je shvatio da nema smisla voditi BiH reprezentaciju)

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 29 nov 2014, 13:40

SjeverniVjetar je napisao/la:Ne valja stranac ljudi.
Dok on skonta gdje je dosao, dok poveze odnose, situciju...prodje godina.
U pravu si za sve strance, osim za Magatha. On nije bilo koji stranac nego trener koji dobro poznaje naše igrače. Uostalom, javna je tajna da su ga neki od njih nagovorili da se prijavi...

Magath ili Rajevac - znat ćemo do petka!
#Salihović

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 29 nov 2014, 13:40

samo_lijevo je napisao/la:
Fudo je napisao/la: Opet nisi dao odgovor, pa sta je??
nemam taj luksuz kao vi patriote da mogu suditi ljudima na osnovu novinskih clanaka.Nije mi 15 godina pa da mislim da sam pokupio svu pamet ovoga svijeta i na kraju mi ne pada na pamet reci covjeku koji je toliko toga prezivio da je izdajnik.ajde sam popusti me.

ps. evo sad je i komunista,ne valja kako je brata ukopao.Ma odlicno,samo nastavite. :clap:
Nemoras misliti i nisi :).. Sta je to vise prezivjeo od nas ostalih, od Dzeka npr koji je cijeli rat u bih proveo?? Sto je preuzimo Dinamo ako je toliko stvari prezivjeo??? Ja nekazem da je ovaj clanak istinit ali ukoliko nehtjene da preuzme repku i ode npr u egipat ili negdje drugo u rok 6 mjeseci jeste izdajica ili **** pa kako hoces
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 nov 2014, 13:40

To da rani sam sebe guzicu je fakat u stilu Safeta.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 nov 2014, 13:41

Nije bitno sta i kako.. Od tog dana je covjek vidio da Mostar nije ono sto zeli i sada kao i Bajevic dodje u Mostar samo radi prirode i kafe. TJ Bajevic sadi narandze :D mogli su vise i jedan i drugi..

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, HariTz, Normus90, Proximic i 44 gosta.