Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
anell je napisao/la:Sušića

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Samo Amar Osim.
-
- Kontakt:
Pa nebitno jesu li oni imali kompletan tim eto neka je bio to njihov najbolji tim i mi ih dobili nebitno oni su u losoj formi i najbitnije od svega ova utakmica im je bila vazna ko i lanjski snijeg...kad je bilo bitno Klopp je rutinski otresao strucnjaka...rambo16 je napisao/la:Ma jasta.
Mi smo ih kompletni sa 3.golmanom i 3.napadacem dobili. Njih su povrede syebale.
A koliko bi Klopp uradio sa Kronkeom u zadnjih 10 godina,to je vec posebna prica.
Posto je ocigledno da ga je stigao danak prodaje dobrih igraca,bas me zanima sta bi uradio pod Kronkeovom palicom?
Povuces paralelu i ende.
Nadam se da ga u skorijoj buducnosti necu vidjet na kormilu kluba
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Kakvi su omjeri voajer.klopp vs mourinho.prije ce umrijeti voajer nego pobijediti neku portugalcevu ekipu 

Evo Henry kaze da bi se volio vratiti u Arsenal jer je to njegov klub i da pokusa pomoci u osvajanju Lige Prvaka.
Kaze da jos nije odlucio sta ce raditi u buducnosti ali da je definitivno sigurno da ce ostati u fudbalu. Da li kao direktor, savjetnik ili trener, to jos ne zna.
P.S. Navodo je Liverpool zainteresovan za Kloppa.
Kaze da jos nije odlucio sta ce raditi u buducnosti ali da je definitivno sigurno da ce ostati u fudbalu. Da li kao direktor, savjetnik ili trener, to jos ne zna.
P.S. Navodo je Liverpool zainteresovan za Kloppa.
Šta je ovo? Izgleda da je Wenger već poćeo gurati Dannya na krilo, i što nisu Gibbs i Ox u prvoj a u sjajnoj su formiMartinez, Chambers, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Flamini, Ramsey, Welbeck, Alexis, Cazorla, Giroud
Subs: Macey, Gibbs, Bellerin, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Campbell, Podolski

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Jbga sledi nam novi talas taktickih zamisli naseg velikog strucnjaka. Inace ovo bi se lagano moglo pretovoriti na terenu u 4-4-2.
Ali koji je Monreal autoritet... HAHAHAHA...
Ali koji je Monreal autoritet... HAHAHAHA...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
...Mislim da od pojacanja u defanzivnoj liniji slabo mozemo ocekivati nesto specijalno...
...iznenadice nas matori kao prije kad samo ocekivali neko pojacanje a dodje ti panjina Pascal Cygan (nadam se da sam ispravno napisao iako nije ni bitno...)...
...over&out...
...iznenadice nas matori kao prije kad samo ocekivali neko pojacanje a dodje ti panjina Pascal Cygan (nadam se da sam ispravno napisao iako nije ni bitno...)...
...over&out...
Dosta su se istrošili protiv dormunda,vjerojatno imaju rizik od povrede pa ga wenger ne želi povećat.
nek odmara Gibbsa, trebao je i Sančeza sa oxom.
Ovo će biti više 4:4:2
Ovo će biti više 4:4:2
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Mislim da bi onda bilo bolje da ih je odmarao u LP, svakako ćemo završiti drugi... Ovdje su nam potrebni bodovi.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Neka dovede Cabaya bicemo jaci bar 25%.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
pa nije nam baš svejedno za LP, da smo ne do Bog izgubili , Anderlecht bi tražio prolaz teoretski u zadnjem koluanell je napisao/la:Mislim da bi onda bilo bolje da ih je odmarao u LP, svakako ćemo završiti drugi... Ovdje su nam potrebni bodovi.

A svejedno Sančez igra lijevo pa će dosta pomagati Monrealu.
Kako god meni je drago što Gibbs odmara jer je momak već duže vrijeme bez povrede, a svi znamo da je klasa i da ga treba čuvat
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Mogli smo vala uzeti bod iz dvije utakmice sa igračima iz U19topnik1 je napisao/la:pa nije nam baš svejedno za LP, da smo ne do Bog izgubili , Anderlecht bi tražio prolaz teoretski u zadnjem koluanell je napisao/la:Mislim da bi onda bilo bolje da ih je odmarao u LP, svakako ćemo završiti drugi... Ovdje su nam potrebni bodovi..
A svejedno Sančez igra lijevo pa će dosta pomagati Monrealu.
Kako god meni je drago što Gibbs odmara jer je momak već duže vrijeme bez povrede, a svi znamo da je klasa i da ga treba čuvat
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Londonarsenal
- Kontakt:
Ko izvodi penale kada ne igra Arteta ? Je li to Cazorla ? Zna li neko ? 

Mislim da je GiroudLondonarsenal je napisao/la:Ko izvodi penale kada ne igra Arteta ? Je li to Cazorla ? Zna li neko ?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ozil pa Giroud.
Ne znam sad kad je Sančez tu
Ne znam sad kad je Sančez tu
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
Uopste me ne bi iznenadilo da je strucnjak zakljucio da je Monreal svojim maestralnim partijama na stoperskoj poziciji zasluzio da bude prvi lijevi bek, ima ekspert uvijek nos za prepoznati u krampi nekoj potencijal koji samo on vidi. Naravno povratkom francuske gol masine Welbeck bi mogao da dobije novu poziciju. Siguran sam da i Sanchez ima novi zadatak na terenu a to je da igra sa panjem Monrealam i da sa aut linije gadja francuski hrast loptama u sesnestercu...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Pa pljuvali smo svi kako ne mijenja nista u timu i sad kad promijeni ne valja. Ne mogu isti igraci igrati citavu polu sezonu. Moraju nekad Ox i Gibbs odmoriti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.