Znaci pogodio sam sa JFK-omUrbinato je napisao/la:Mozambik pametan si ko sandala na sjevernom polu.
Mogu samo poruciti nek se yebe svako ko kmeci sto mu drzava nije dala orden ili pohvalnicu.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Znaci pogodio sam sa JFK-omUrbinato je napisao/la:Mozambik pametan si ko sandala na sjevernom polu.
Potpisujem.Mozambik je napisao/la:Mogu samo poruciti nek se yebe svako ko kmeci sto mu drzava nije dala orden ili pohvalnicu.
uf,nemas pojma kako mi je teskoAeGon099 je napisao/la:jedeš se od muke, zar ne ?staragarda je napisao/la:vaha apsolviran sad krenut u potjeru za amavom zvanim slomljena zastavica![]()
...doduse,kakva zemlja takvi i selektori
![]()
...tu jos vidjet da se ugura u strucni stab ova kockasta glava dzurbuzovic il kako se vec zove i onaj nesretnik nikic pa da se makar smijemo od srca
![]()
Majstore, svaka ti cast za ovo! Kao sto je već neko rekao, svaka mu čast za sve što je uradio u karijeri itd, u kontekst sa državom, ali i ovom reprezentacijom ga nikada više ne treba dovoditi! Nije mi samo jasno kako čovjek može odbiti poziv domovine!Mozambik je napisao/la:Mogu samo poruciti nek se yebe svako ko kmeci sto mu drzava nije dala orden ili pohvalnicu.
„Vahid je odmah rekao da ne želi, ali su novinari malo iskrivili priču i rekli da je uzeo dva dana da razmisli. Ne može čovjek, premoren je“, kazao nam je Halilhodžićev brat.
„Iz Alžira se vratio, bio je kući dana i odmah je otišao u Tursku. Kada privatnog života nema džaba ti i pare i slava. I sa Trabzonom je sporazumno raskinuo. Želja mu je bila da se riješi jednog igrača, a u Upravi to nisu htjeli. Ima on još mnogo ponuda. Vjerujte mi da osim naše Vahida trenutno zove još šest reprezentacija“, dodao je Halilhodžić.
Pa dajte vi nekog Tuzlaka,legendu Slobode koji je bolji trener?Ima te li ih uopšte?staragarda je napisao/la:uf,nemas pojma kako mi je teskoAeGon099 je napisao/la:jedeš se od muke, zar ne ?staragarda je napisao/la:vaha apsolviran sad krenut u potjeru za amavom zvanim slomljena zastavica![]()
...doduse,kakva zemlja takvi i selektori
![]()
...tu jos vidjet da se ugura u strucni stab ova kockasta glava dzurbuzovic il kako se vec zove i onaj nesretnik nikic pa da se makar smijemo od srca
![]()
![]()
....samo se jedem od muke dal ce najtrofejniji trener svih trenera sjest na klupu repke....sta ce on reci reprezentativcima prije tekme sa belgijom....recimo...nesto ovako...momci,samo hrabro...sjecam se kako je meni bilo kad smo kupovali tu i tu tekmu...pa domacin nece da proda,pa zapelo oko rezultata
![]()
![]()
![]()
![]()
sad malo ozbiljnije...j e b i se vahide....j e b o te organizovani alzir i velika repka egipta..smradu smrdljivi....pusi ga i ne dolazi vise u BOSNU I HERCEGOCVINU....j e b a l a te i francuska i orden legije stranaca,k u r a c a,palaca
Nego sta je???samo_lijevo je napisao/la:cuj izdajnik.
Potpisujem.pinoglavi je napisao/la:Ne treba pljuvat,al za mene vise ko da nema veze sa Bosnom.Pa yebote sjetim se kolko su svi pratili Alzir na SP i simpatizirali ih zbog njega.Nek ti je sretno u zivotu Vahide.I nek se suzdrzi komentara za nasu reprezentaciju,nek komentarise AKN.
Cuj nema vremena za porodicu,pa vodit reprezentaciju se ubili za provodit vrijeme sa porodicom.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 5 gostiju.