Ado je li ti uredjujes statistiku na Areni sa posebnim akcentom na posjed lopte?ado19211 je napisao/la:50% - 54% u korist da ce misimovic doci na kosevo. ne trebaju tu velike mozdane vijuge kao sto bi rekao kanta foruma forever.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Burberry46
- Kontakt:
Kakva je situacija sa Crnovom iz zrinjskog? Do kad ima ugovor? Njega bi volio vidjeti u bordo dresu
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Burberry46 je napisao/la:Kakva je situacija sa Crnovom iz zrinjskog? Do kad ima ugovor? Njega bi volio vidjeti u bordo dresu
Eeee...ovaj je i moj izbor. Bravo tebra

Ne znam jesili citao njegovu izjavu al je rekao da ce sljedece sezone trazit angazman u inostranstvo.Burberry46 je napisao/la:Kakva je situacija sa Crnovom iz zrinjskog? Do kad ima ugovor? Njega bi volio vidjeti u bordo dresu
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
- Burberry46
- Kontakt:
Svaki tako zeli vani, ali neka ga zaganjaju, odlican je igracBuzdovan je napisao/la:Ne znam jesili citao njegovu izjavu al je rekao da ce sljedece sezone trazit angazman u inostranstvo.Burberry46 je napisao/la:Kakva je situacija sa Crnovom iz zrinjskog? Do kad ima ugovor? Njega bi volio vidjeti u bordo dresu
1946
-
- Kontakt:
Ako ne prodje nigdje vani treba ga pokusati dovesti jer momak kao igrac bas vrijedi.
-
- Kontakt:
Iako je fakat moja zelja...msm Crnov....mislim da ce vise paznje biti posveceno igracima iz regiona .Hrvatska i Srbija...i naravno Makedonija. Na proslavi kupa u Elementalu ..Krste mi je prico za nekog Makedonca od 19-20god...kaze...ZViJER
I ja se slazem da je dobar igrac i da treba ga dovesti al bice nam jako tesko to postici. Al treba opet cekat prijelazni rok pa da vidimo sta ce bit. 

kakav ba crnov mozda da za klupe a ovako nema šanse i nece nista od toga bit nije nasoj struci zanimljiv tj kodri
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
VelkoVskifcsforever je napisao/la:Iako je fakat moja zelja...msm Crnov....mislim da ce vise paznje biti posveceno igracima iz regiona .Hrvatska i Srbija...i naravno Makedonija. Na proslavi kupa u Elementalu ..Krste mi je prico za nekog Makedonca od 19-20god...kaze...ZViJER

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
-
- Kontakt:
VelkoVskiAdo76 je napisao/la:fcsforever je napisao/la:Iako je fakat moja zelja...msm Crnov....mislim da ce vise paznje biti posveceno igracima iz regiona .Hrvatska i Srbija...i naravno Makedonija. Na proslavi kupa u Elementalu ..Krste mi je prico za nekog Makedonca od 19-20god...kaze...ZViJER
Jbg puno pive i zaboravis ime. Sjecam se da je spominjao i obestecenje al da me ubijes ne mogu se sjetiti ...koliko mi je reko
- Evolution87
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.com/darko-velk ... ler/191822" onclick="window.open(this.href);return false;
to je taj
to je taj

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
Cuo sam da se opasno prica sa njim i njegovim klubom. Kako je placeno za Krstu tako isto su nasi spremni platiti i za ovog lika. Neke info govore da smo spremni platiti 100 milja eura ali da makedonci traze vise (200). Sad..sta ce biti ne znam. Ali mislim da necemo tolike pare platiti. Misljenja sam da cemo ici do jedno 130 milja eura. Nekako mi to realnije. A ako Krste sta uradi ...dobro je
Mali je beton. Mislim da je bio blizu da prede u Lacio,Partizan je odmah **** jedino da ga Krle vrbuje mada mislim da je preskup za nasfcsforever je napisao/la:VelkoVskiAdo76 je napisao/la:fcsforever je napisao/la:Iako je fakat moja zelja...msm Crnov....mislim da ce vise paznje biti posveceno igracima iz regiona .Hrvatska i Srbija...i naravno Makedonija. Na proslavi kupa u Elementalu ..Krste mi je prico za nekog Makedonca od 19-20god...kaze...ZViJER
Jbg puno pive i zaboravis ime. Sjecam se da je spominjao i obestecenje al da me ubijes ne mogu se sjetiti ...koliko mi je reko
Svi u napad jedan je Hase!!
-
- Kontakt:
Ma ne brinem ja sekunde. Znam da uprava i Ibrak znaju sta rade.
Do juce nismo imali ni milju KM plate da damo. Danas se pregovara sa Misketom...
Do juce nismo imali ni milju KM plate da damo. Danas se pregovara sa Misketom...
Pricali smo mi o tom Velkovskom jednom, pa je jedan napisao da je Inter Milan za njega zagrizo i da nema nista od njega pa sad jel to istina, ko zna. 

-
- Kontakt:
Buzdovan je napisao/la:Pricali smo mi o tom Velkovskom jednom, pa je jedan napisao da je Inter Milan za njega zagrizo i da nema nista od njega pa sad jel to istina, ko zna.
Znam samo da cemo sredinom Decembra saznati prva imena igraca koji ce nas pojacati
Dugo cekat majkumufcsforever je napisao/la:Buzdovan je napisao/la:Pricali smo mi o tom Velkovskom jednom, pa je jedan napisao da je Inter Milan za njega zagrizo i da nema nista od njega pa sad jel to istina, ko zna.
Znam samo da cemo sredinom Decembra saznati prva imena igraca koji ce nas pojacati

Re: Odg: FK Sarajevo
Bas ocam. Daj sta prije bavisokohz je napisao/la:Dugo cekat majkumufcsforever je napisao/la:Buzdovan je napisao/la:Pricali smo mi o tom Velkovskom jednom, pa je jedan napisao da je Inter Milan za njega zagrizo i da nema nista od njega pa sad jel to istina, ko zna.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Meni protiv komsija, a vama?