Prezadovoljan sam evropa u svakom slucaju

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Mrsko mi skidat sve, da ima samo Bosna, Hr, Srbija pa ajHead je napisao/la:De ubaci svegati prave grbove
ma ja sam to skinuo dok sam igraoHeller je napisao/la:Mrsko mi skidat sve, da ima samo Bosna, Hr, Srbija pa ajHead je napisao/la:De ubaci svegati prave grbove
Yebo te grbovi i SlobodaHeller je napisao/la:Ako nekom nije mrsko nek mi posalje grbove za Premierizbušenlavor Ligu
Davis, Ginobili, DeRozan na prvu, ostali mi smrde, doduse svi smrde, oni najmanjeprasovic89 je napisao/la:Yebo te grbovi i SlobodaHeller je napisao/la:Ako nekom nije mrsko nek mi posalje grbove za Premierizbušenlavor Ligu, daj mi još 3 košarša 'sigurna' večeras uz Mozgova
Curry, Harden, Redick. Howard i Melo su upitni za večeras, ako budu na ponudi manje igrati
Skini bolan sve grbove, najrahatniji, ne košta te ništa 1,2GB![]()
DankeššššššnHeller je napisao/la:Davis, Ginobili, DeRozan na prvu, ostali mi smrde, doduse svi smrde, oni najmanjeprasovic89 je napisao/la:Yebo te grbovi i SlobodaHeller je napisao/la:Ako nekom nije mrsko nek mi posalje grbove za Premierizbušenlavor Ligu, daj mi još 3 košarša 'sigurna' večeras uz Mozgova
Curry, Harden, Redick. Howard i Melo su upitni za večeras, ako budu na ponudi manje igrati
Skini bolan sve grbove, najrahatniji, ne košta te ništa 1,2GB![]()
![]()
A meni se čudiš što sam u 2. sezoni izborio plasman u LPfanatic1991 je napisao/la:Znaci nerealno likovi me ubili u svakom smislu a ja pobijedio 5 1![]()
NKMramor je napisao/la:Da li je neko stigao do sezone 2018/19, da postavi koji SS UEFA Lige Nacija. Zanima me format takmičenja kao i raspored reprezentacija po divizijama.
hajde ako ti nije tesko baci KolašincaHeller je napisao/la:
realno kolasinac je zvijer i u prvoj sezonimanning18 je napisao/la:hajde ako ti nije tesko baci KolašincaHeller je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.