Sa ovim se vec u potpunosti slazem. Svaka cast na komentaru, mislim da si pogodio u srz problema.samba je napisao/la:Glavni grobar RKB je BH Telecom, koji nije želio produžiti ugovor za aktuelnu sezonu. Praktično RK Bosna besplatno nosi njihov reklamu, jer je postojao usmeni dogovor. Ali Emir Gutošić to opstruira. A skoro svi klubovi iz federalnog dijela nose (plaćenu!!!) reklamu BH Telecoma. Samo sarajevska Bosna ne može dobiti sponzorstvo.
Ako imamo Sarajevsku pivaru, koja se nigdje ne reklamira osim vlastite promocije u par "nezavnisnih" dnevnika i sedmičnika; ako Sarajevo osiguranje sponzorira samo svoje direktore; ako skoro pa nemamo domaćih banaka, a Austrijance ne zanima BH rukomet i općenito sport; ako neftaši Petrol i OMV ne ulažu 1 KM u BH vrhunski sport; ... ako ... KAKO DA OPSTANE NAŠ SPORT!?
RK Bosna
Re: RK Bosna
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja
Ljudi dragi nešto smo zaspali na ovu temu???Megaloman je napisao/la:Sa ovim se vec u potpunosti slazem. Svaka cast na komentaru, mislim da si pogodio u srz problema.samba je napisao/la:Glavni grobar RKB je BH Telecom, koji nije želio produžiti ugovor za aktuelnu sezonu. Praktično RK Bosna besplatno nosi njihov reklamu, jer je postojao usmeni dogovor. Ali Emir Gutošić to opstruira. A skoro svi klubovi iz federalnog dijela nose (plaćenu!!!) reklamu BH Telecoma. Samo sarajevska Bosna ne može dobiti sponzorstvo.
Ako imamo Sarajevsku pivaru, koja se nigdje ne reklamira osim vlastite promocije u par "nezavnisnih" dnevnika i sedmičnika; ako Sarajevo osiguranje sponzorira samo svoje direktore; ako skoro pa nemamo domaćih banaka, a Austrijance ne zanima BH rukomet i općenito sport; ako neftaši Petrol i OMV ne ulažu 1 KM u BH vrhunski sport; ... ako ... KAKO DA OPSTANE NAŠ SPORT!?

Ljudi dragi nešto smo zaspali na ovu temu???
...imali kaki novosti iz rk bosna??? očemo dobiti kaka pojačanja,očeli biti para,jel nam ostaje Evropa za iduču godinu i jeli nam ostaje naš Pipe veliki?????
[/quote]
Pipe je najveće trenersko ime u regiji.
Iako dedo Halid ne odustaje od povratka na kormilo njemu omiljene bordo klupe. Ako su Purivatra i Selman levati, onda...
Treba vratiti Kaleta Stojanovića, Toreta i jednog beka ala Terza.

Pipe je najveće trenersko ime u regiji.
Iako dedo Halid ne odustaje od povratka na kormilo njemu omiljene bordo klupe. Ako su Purivatra i Selman levati, onda...
Treba vratiti Kaleta Stojanovića, Toreta i jednog beka ala Terza.
Ima novosti, ima...Aikon je napisao/la:Sa ovim se vec u potpunosti slazem. Svaka cast na komentaru, mislim da si pogodio u srz problema.
Ljudi dragi nešto smo zaspali na ovu temu???...imali kaki novosti iz rk bosna??? očemo dobiti kaka pojačanja,očeli biti para,jel nam ostaje Evropa za iduču godinu i jeli nam ostaje naš Pipe veliki?????
![]()
![]()
Evo izgubili u 'po Saraj'va' od Sloge u Kupu!!!!
Ipak, poraz nema takmičarskog značaja, jer smo ih dobili u Doboju s dovoljno razlike....
Ipak, ovaj poraz im nije trebao,....a mozda i jeste, zbog nekih koji misle da su igracine - neka se vidi ko je kakav

Bosno moja poharana....
Eto Trigger ubode "corava" Sloga "zrno" dvaput...Trigger je napisao/la:Ima novosti, ima...
Ipak, poraz nema takmičarskog značaja, jer smo ih dobili u Doboju s dovoljno razlike....
Ipak, ovaj poraz im nije trebao,....a mozda i jeste, zbog nekih koji misle da su igracine - neka se vidi ko je kakav

TONEMMMMOOOOOO KO TITANICH1N1 je napisao/la:Eto Trigger ubode "corava" Sloga "zrno" dvaput...Trigger je napisao/la:Ima novosti, ima...
Ipak, ovaj poraz im nije trebao,....a mozda i jeste, zbog nekih koji misle da su igracine - neka se vidi ko je kakav![]()
![]()

H1N1 je napisao/la:Eto Trigger ubode "corava" Sloga "zrno" dvaput...Trigger je napisao/la:Ima novosti, ima...
Ipak, ovaj poraz im nije trebao,....a mozda i jeste, zbog nekih koji misle da su igracine - neka se vidi ko je kakav![]()
![]()
Jah!
I opet ostade gladna....

Bosno moja poharana....
Bio na utakmici i mogu reci sramotaaa
Onako se "boriti" i "truditi" ma nemam reci
Svaka cast Grahi i Pucelju na trudu,zelji i volji
Ovo ostalo ko da su iz groba ustali i dosli u dvoranu
Damir Doborac izgubljen u vremenu i prostoru,nema ni trunke volje i zara,sta mu je ne znam,ocigledno kasni plata pa gospodin odlucio da tersa malo,dobro ga je Pipe par puta napao,sa razlogom
Ovo ostalo sve ispod prosjeka,mislim da je Melic iduci koji ce letiti iz teama,jer Imperator mu svaku gresku broji i za svaku sitnicu ga izbacuje i gura Vrazalica koji je gori od njega sto jest jest
A Melic vala vidi se da se trudi i ima zelju i volju,ali lopta nece pa nece nikako u gool jbg
Budu li ovako igrali ko danas i imali pristup igri pitanje je hocemo li iduce sezone imati LP u Sarajevu

Damir Doborac izgubljen u vremenu i prostoru,nema ni trunke volje i zara,sta mu je ne znam,ocigledno kasni plata pa gospodin odlucio da tersa malo,dobro ga je Pipe par puta napao,sa razlogom
Ovo ostalo sve ispod prosjeka,mislim da je Melic iduci koji ce letiti iz teama,jer Imperator mu svaku gresku broji i za svaku sitnicu ga izbacuje i gura Vrazalica koji je gori od njega sto jest jest
A Melic vala vidi se da se trudi i ima zelju i volju,ali lopta nece pa nece nikako u gool jbg

Budu li ovako igrali ko danas i imali pristup igri pitanje je hocemo li iduce sezone imati LP u Sarajevu

[quote="Janez"]Bio na utakmici i mogu reci sramotaaa
E JANEZU...imaš pravo što se tiče ko se borijo...al kontam ja da nema plata,da nemaš zašto igrat,ali nije mi jasno zašto momci ne izkoriste makar to znanje što Pipe nudi
.....a to što se tiče iduče sezone LP,mislim da od toga neče biti ništa jer dugovanja su prevelika,jedino ako se nadje kaki šejk....pa da to sve poplati...
....ali možda več neki drugi igrači imaju več klubove za iduču godinu?????
....pa jedva čekaju kad če kraj ove sezone,i da možda več je njima sveejedno ako osvoje koju krunu??????....ja znam da Pipe ima užasan tempo 10 treninga,plus 2 utakmice,znam da je umor...a j....nemoreš tako igrati!!!!....

E JANEZU...imaš pravo što se tiče ko se borijo...al kontam ja da nema plata,da nemaš zašto igrat,ali nije mi jasno zašto momci ne izkoriste makar to znanje što Pipe nudi

-
- Kontakt:
Mislim da je sinocnjom utakmicom dokazano da Pieptov teror i tiranija koju provodi prema igracima ide u pogresnom smjeru. Ovo je zaista apel svim pametnim ljudima u klubu,a hvala Bogu ima ih dovoljno (Purivatra,Salman, Hadjic..) da stanu u kraj eksperimentima tiranina koji svojom ublehom koju prosipa ljudima iz kluba pokusava oprati svoje greske u porazima Bosne (2 najveca poraza u historiji-Rajnekar i Vesprem, 2 poraza u Ligi i Kupu...). Sinoc nakon utakmice gledam kako sekretaru Tariku tersa za sudije kako ih je on doveo da mu ekipa izgubi. Kako ga nije sramota, ima 2 razlike i 2 igraca vise i ne moze pobjediti Sloge u kojoj je Dokic i trener i skeretar i sve!
Citam neke postove o Salmanu i tome kako se bogati na racun Bosne. To je covjek koji je idejni tvorac ove Bosne i covjek koji jedini ima pravu viziju kluba, samo mi nije jasno kako mu ovaj strucnjak prognanik iz hrvatskog rukometa prodaje ublehu i dan danas ili se toliko povukao iz kluba da ga to vise ne zanima. Ako jeste, nazalost, jer nema Bosne bez njega. Zato, Salmane, vrati se u RK Bosnu i rastjeraj ovu gamad zajedno sa onim celavim "prijateljem" bosne ridjicem i "cuvenim kondicionim trenerom" njeradijem. Meni je 10 puta veci gospodin bio onaj sforovac, ne znam mu prezime, sto je radio sa gregorom i radjom.
Sve u svemu, ako se uskoro ne pokrenu ljudi u klubu i ne otjeraju ovaj strucni stab zajedno sa pitomcima njihovim, Nekicem, Arnaudovskim, Udovicem i ostalim, bojim se da Bosna finansijski nece moci podnijeti do kraja sezone.
Citam neke postove o Salmanu i tome kako se bogati na racun Bosne. To je covjek koji je idejni tvorac ove Bosne i covjek koji jedini ima pravu viziju kluba, samo mi nije jasno kako mu ovaj strucnjak prognanik iz hrvatskog rukometa prodaje ublehu i dan danas ili se toliko povukao iz kluba da ga to vise ne zanima. Ako jeste, nazalost, jer nema Bosne bez njega. Zato, Salmane, vrati se u RK Bosnu i rastjeraj ovu gamad zajedno sa onim celavim "prijateljem" bosne ridjicem i "cuvenim kondicionim trenerom" njeradijem. Meni je 10 puta veci gospodin bio onaj sforovac, ne znam mu prezime, sto je radio sa gregorom i radjom.
Sve u svemu, ako se uskoro ne pokrenu ljudi u klubu i ne otjeraju ovaj strucni stab zajedno sa pitomcima njihovim, Nekicem, Arnaudovskim, Udovicem i ostalim, bojim se da Bosna finansijski nece moci podnijeti do kraja sezone.
rukomet_24 je napisao/la:Mislim da je sinocnjom utakmicom dokazano da Pieptov teror i tiranija koju provodi prema igracima ide u pogresnom smjeru. Ovo je zaista apel svim pametnim ljudima u klubu,a hvala Bogu ima ih dovoljno (Purivatra,Salman, Hadjic..) da stanu u kraj eksperimentima tiranina koji svojom ublehom koju prosipa ljudima iz kluba pokusava oprati svoje greske u porazima Bosne (2 najveca poraza u historiji-Rajnekar i Vesprem, 2 poraza u Ligi i Kupu...). Sinoc nakon utakmice gledam kako sekretaru Tariku tersa za sudije kako ih je on doveo da mu ekipa izgubi. Kako ga nije sramota, ima 2 razlike i 2 igraca vise i ne moze pobjediti Sloge u kojoj je Dokic i trener i skeretar i sve!
Ma šta pričaš bolan..oterati Pipeta??? heheheh..oterati ote igrače što si nabrojo???? Pa bolan ko če ti doči onda namesto njih??? S čime če jih platit????A to što si napiso za Tarika...treba malom lažovu neko,da ga podrma svako tolko...heheheheh Ma nema više bosne iduče sezone..ma da se nadam da neče bit tako...zato gledajmo još ove godine rukomet u Sarajevo a onda iduče u Visoko

rukomet_24 je napisao/la:Mislim da je sinocnjom utakmicom dokazano da Pieptov teror i tiranija koju provodi prema igracima ...
Onda Pipeta za selektora ... nek malo 'terorise' i ostatak reprezentativaca ... zasluzili su oni to ...

-
- Kontakt:
Znali ko gdje ce biti Final Four?
Jucerasnja Bosna i ona prije 7 dana potpuno druga ekipa 
Vidi se kad se igra ozbiljno,a kada reda radi

Vidi se kad se igra ozbiljno,a kada reda radi

-
- Kontakt:
Koje sranje od kupa!!!!! Umjesto da se organizacija da nekom slabijem klubu da zaradi nesto novca i izadje iz krize daje se Bosni BH Gas!!! Jos Krivaja dobi Sarajlije, ja nesrece brate moj ;S
Trebali su Zavidovici dobit organizaciju zavrsnice turnira, mislim da zasluzuju!Zavidovićanin je napisao/la:Koje sranje od kupa!!!!! Umjesto da se organizacija da nekom slabijem klubu da zaradi nesto novca i izadje iz krize daje se Bosni BH Gas!!! Jos Krivaja dobi Sarajlije, ja nesrece brate moj ;S

-
- Kontakt:
Hhh, brate Zavidovici su vec jednom imali organizaciju Final Four-a i to su veoma dobro odradili tako da ih nista ne sprjecava da opet to uradi, ali neee.. 

Sta je ovo ?
Momci od veceras i zvanicno peti put uzastopno prvaci Bosne i Hercegovine u rukometu, a niko da cestita ili da napise na zvanicnoj stranici ovog portala. Eto imam cast da budem prvi koji ce RK Bosni cestitati titulu prvaka i nadam se da ce sljedece sezone otici stepenicu dalje kada je u pitanju LP.
Momci od veceras i zvanicno peti put uzastopno prvaci Bosne i Hercegovine u rukometu, a niko da cestita ili da napise na zvanicnoj stranici ovog portala. Eto imam cast da budem prvi koji ce RK Bosni cestitati titulu prvaka i nadam se da ce sljedece sezone otici stepenicu dalje kada je u pitanju LP.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Sramota baš sam to mislio napisati, čestitke i od mene!amerosm je napisao/la:Sta je ovo ?

- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Očigledano navikili da Bosna svake godine osvaja titulu pa je i njima dosadilo.Svaka čast na uspejehu našim momcima.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.