Ofiraže - smijeh do suza

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Kaunas
Kontakt:

Re: Ofiraže - smijeh do suza

Post Postao/la Kaunas » 27 nov 2014, 19:00

Consigliere je napisao/la:Mi smo znali objavljivati oglase i ostavljati brojeve od nekog iz drustva... Al nesto povoljno da privuce paznju, recimo: prodajem stan na Grbavici 20 000 eura ili Golf 5 za 10 000 maraka... Telefon gori! :rol:
ovo moram isprobati :mrgreen:

@Schwarz :rol: :tokralju:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 27 nov 2014, 23:13

Pozz raja, trenutno zivim u asutriji i danas me policija zaustavila pa sam platio kaznu za pojas! Jos umalo da mi naplati kaznu za vrijedanje policajca? A kako i nebi, kad je policajka stala kod moji vrata i ja procitao njeno prezime pa se puko smijati, nikako stati! Preziva se "P i c k a", pa kuruz te **** ja kad nisam umro, jos treba ima 100kg :urnebes:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 nov 2014, 23:54

Kaunas je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Mi smo znali objavljivati oglase i ostavljati brojeve od nekog iz drustva... Al nesto povoljno da privuce paznju, recimo: prodajem stan na Grbavici 20 000 eura ili Golf 5 za 10 000 maraka... Telefon gori! :rol:

Predlažem ti da stavite neku domaću životinju, i to da je poklanajte, npr. poklanjam kravu, daje 30 l mlijeka, e tu nastaje pravi cirkus, kad 'prava' raja počne da zove :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bagrcavi
Kontakt:

Re: Odg: Ofiraže - smijeh do suza

Post Postao/la bagrcavi » 27 nov 2014, 23:56

Virtu4l je napisao/la:
Kaunas je napisao/la:

Predlažem ti da stavite neku domaću životinju, i to da je poklanajte, npr. poklanjam kravu, daje 30 l mlijeka, e tu nastaje pravi cirkus, kad 'prava' raja počne da zove :mrgreen:

Hahahaha radio sam to jaranima, kakvi su to intelektualni razgovori bili.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 27 nov 2014, 23:57

Virtu4l je napisao/la:
Kaunas je napisao/la:

:rol: :rol: uradjeno prije nekih mjesec-dva. Samo sto nije poklanjam, nego sam stavio smijesnu cijenu. Al kad mi onda jaran udari kontru, nije bas bilo dobro :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 nov 2014, 00:02

Samo ne na pik i ove moderne načine oglašavanja, lagano u avaz, jer to su novine kojima vjeruje prava seoska raja :urnebes:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 28 nov 2014, 01:41

Virtu4l je napisao/la:Samo ne na pik i ove moderne načine oglašavanja, lagano u avaz, jer to su novine kojima vjeruje prava seoska raja :urnebes:
To, to... :rol:

U jednom slucaju mi stavili jaranu da prodaje stan za 15 000 eura, kao hitno, ide u Ameriku itd. Naravno, mobitel se usijao, a on jadnik ceka da mu jave za neki ispit i ne moze ga iskljuciti :mrgreen: Sou :rol:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 28 nov 2014, 02:08

E ovo vam nisam prič'o :D Slavimo mi Novu godinu kod druga u kući i naravno žene,alkohol, standardno :D Kako je noć odmicala svi su po sobama se razilazili s djevojkama.. I taj drug što smo kod njega slavili novu godinu ode s najboljom pičoko.m u sobu. Sutra naveće, " momačko veće " na kafi svi pričamo kako nam je bilo. I dodje red na tog druga. Kaže sve super,bajno, dok mi ne zazvoni telefon, jednom, pa drugi put,treći, i iznervira se ta cura, uze telefon i stavi u gaće (misleći da će drug krenuti u akciju)..I onako svi zainteresovani pitamo šta dalje bi.. Kaže brat : " Ma ja uzeo kućni i prozivao je, nije znala da je na vibraciji bio " :lol: :lol: :lol:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

joey
Kontakt:

Post Postao/la joey » 28 nov 2014, 02:31

Mi smo u Srednjoj vise bili bazirani na dojavljivanje bombi i bacanje istih, pucanje, saketanje itd. Stoka.

Ali jedan od normalnijih dana je bio kada smo ukrali vrecu brasna od 25 kg. Dan prije toga brasno je poskupilo, pa smo se dogovorili da u 7 u jutro napravimo ceku siptarima dok istovaraju robu za pekaru i odradimo to. Sve je dobro proslo, i ukrali smo mi to, i Seljim nas nije mogao stici dok nas je ganjao i psovao nam majku.... medjutim ta vreca je usljed trcanja pukla i otisla u krasni kuraac, tako da smo svi otisli na cas bijeli. Profesorica matematike kontala da je heroin po nama.
sedmi pokusaj...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 nov 2014, 13:51

joey je napisao/la:Mi smo u Srednjoj vise bili bazirani na dojavljivanje bombi i bacanje istih, pucanje, saketanje itd. Stoka.

Ali jedan od normalnijih dana je bio kada smo ukrali vrecu brasna od 25 kg. Dan prije toga brasno je poskupilo, pa smo se dogovorili da u 7 u jutro napravimo ceku siptarima dok istovaraju robu za pekaru i odradimo to. Sve je dobro proslo, i ukrali smo mi to, i Seljim nas nije mogao stici dok nas je ganjao i psovao nam majku.... medjutim ta vreca je usljed trcanja pukla i otisla u krasni kuraac, tako da smo svi otisli na cas bijeli. Profesorica matematike kontala da je heroin po nama.
pa to nije ofiraza već krivično djelo terorizma i pljačke...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 28 nov 2014, 13:57

Minjore je napisao/la:E ovo vam nisam prič'o :D Slavimo mi Novu godinu kod druga u kući i naravno žene,alkohol, standardno :D Kako je noć odmicala svi su po sobama se razilazili s djevojkama.. I taj drug što smo kod njega slavili novu godinu ode s najboljom pičoko.m u sobu. Sutra naveće, " momačko veće " na kafi svi pričamo kako nam je bilo. I dodje red na tog druga. Kaže sve super,bajno, dok mi ne zazvoni telefon, jednom, pa drugi put,treći, i iznervira se ta cura, uze telefon i stavi u gaće (misleći da će drug krenuti u akciju)..I onako svi zainteresovani pitamo šta dalje bi.. Kaže brat : " Ma ja uzeo kućni i prozivao je, nije znala da je na vibraciji bio " :lol: :lol: :lol:
Oplaka :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 28 nov 2014, 14:20

joey je napisao/la:Mi smo u Srednjoj vise bili bazirani na dojavljivanje bombi i bacanje istih, pucanje, saketanje itd. Stoka.

Đe si krimnalac, heroin je žut
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

spursman
Kontakt:

Post Postao/la spursman » 28 nov 2014, 15:47

Kad sam išao u srednju vozio se u autobusu i bio na prvom sjedištu. Kad stade vozač pred jednu prodavnicu i dade mi 5 Km i reče izađi i kupi mi šprajc. Ja njemu šta, on ponovi kupi mi šprajc. Ništa ja uđem u trgovinu i kažem prodavačici molim vas jedan šprajc, kad mi je žena dala sprite umro sam od smjeha :rol:
audere est facere!

kobac
Kontakt:

Post Postao/la kobac » 28 nov 2014, 15:51

Bario ja jednu trebu.Tako dogovorimo se mi da odemo negdje na kafu,tam vam,uglavnom završimo mi i izađemo iz lokala.Samo što sam ja izašao,ma nisam se udaljio 1-2 metra od ulaza trči konobar niz stepenice i galami ,,BAGRO NISTE PLATILI !!! ,, :oops: :oops:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 nov 2014, 15:54

joey je napisao/la: @Dantes

Cin terorizma je samo zato sto smo Albancu to odradili, da je Bosnjo u pitanju bio normala bi bilo :mrgreen:

Ne znam onda u koju temu da smjestim pricu kada su ovi sa Bistrika krali bakarne zice po Trebevicu, i prilikom toga pola Mahmutovca ostalo bez struje.. :hmmmmm:
jok to... već dio sa bombama jare.... ovaj sa pekarima je pljačka, a bombe su terorizam, i lažne i prave, čak mislim i lažne dojave....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

joey
Kontakt:

Post Postao/la joey » 28 nov 2014, 16:39

DANTES je napisao/la:
joey je napisao/la: @Dantes

Cin terorizma je samo zato sto smo Albancu to odradili, da je Bosnjo u pitanju bio normala bi bilo :mrgreen:

Ne znam onda u koju temu da smjestim pricu kada su ovi sa Bistrika krali bakarne zice po Trebevicu, i prilikom toga pola Mahmutovca ostalo bez struje.. :hmmmmm:
jok to... već dio sa bombama jare.... ovaj sa pekarima je pljačka, a bombe su terorizam, i lažne i prave, čak mislim i lažne dojave....
Nadam se da mi nece SIPA pokucati na vrata radi pisanja :lol:
sedmi pokusaj...

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 28 nov 2014, 16:51

Virtu4l je napisao/la:
Kaunas je napisao/la:

:rol: :rol:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 28 nov 2014, 17:56

Heller je napisao/la:

Đe si krimnalac, heroin je žut
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Allegri je gospodin!

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 28 nov 2014, 19:29

kako se šalju ti oglasi u avaz i nakon koliko dana objave u novinama :?:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 28 nov 2014, 20:59

@Kaunas Predlažem ti za male oglase, koji budu utorkom u avazu. Pošalješ poruku koja je oko marke :D Samo naglasi pozivi u ranim jutarnjim satima, pa da vidiš hahaha :thumbup:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: NebeskaSila96 i 11 gostiju.