Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Koga nakon Sušića?
Pa sta i ako je uslov za strucni stab 1-1-1, i tad se mogu naci imena, Jagodić, Barbarez, Bajramović, Tolja 

DD
Nije ništa, eto ti pa onda treniraj.Burundi je napisao/la:Pa sta i ako je uslov za strucni stab 1-1-1, i tad se mogu naci imena, Jagodić, Barbarez, Bajramović, Tolja
Čovjek neće da mu neko drugi bira pomoćnike što je logično, a pošto nama je sve u redu i nema nikakvih problema zato smo na dnu u svakom smislu te riječi

Ma ne treba nama profesionalac,vec nam treba ublehas koji je isti kao i ljudi u savezu.I onako ce nasi "novinari" brzo poceti pljuvati po selektoru,bez obzira ko god bio.Evo vec se pljuje po Vahi zato sto nije odmah u medijima rekao svoje uslove.E da mi je vidjeti gdje se to jos javno bira selektor.Jos samo fali da se trazi tv prenos pregovora:mrgreen:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Novi trener jos nije ni proglasen ali je pljuvanje vec pocelo!!! Bem ti ljude, pa i nezasluzujemo nista bolje kakvi smo.
Ovo se vuce po svim temam, pljuje se Edin, Vedo, Emir, Mire, Safet, Ciro itd., nema koga nismo popljuvali (neko to cak naziva kritikom)...stoka je kulturnija od nekih forumasa!
Ovo se vuce po svim temam, pljuje se Edin, Vedo, Emir, Mire, Safet, Ciro itd., nema koga nismo popljuvali (neko to cak naziva kritikom)...stoka je kulturnija od nekih forumasa!
Pa i ti vec branis trenera koji nije proglasen pa sta. Imaju li ljudi po tebi pravo na misljenje ili forum postoji samo za hvalu. Smiri se covjece i postani svjestan da je onaj koji je kako ti kazes pljuvan dobio otkaz sto znaci da su tkzv. pljuvaci bili u pravu. I tu cinjenicu uzmi u obzir kada budes branio novog trenera. Nemoj pogrijesiti jos jednom. Jer ovo te je iskustvo valjda necemu naucilo. Ako nije nemam ti sta vise ni za reci.MaksuzBaksuz je napisao/la:Novi trener jos nije ni proglasen ali je pljuvanje vec pocelo!!! Bem ti ljude, pa i nezasluzujemo nista bolje kakvi smo.
Re: AW: Koga nakon Sušića?
Ma nisam znao da Magath nema posao 4 godine... auuuu, bas drma krizaAjax je napisao/la:Slazem se sve sto si rekao i svi ostali kandidati nemaju posao vec 4 godine ne 2 godine. A za ove neznalice koji misle da Vaha kao nesto sam sebi povecava cijenu. Istina je sasvim drugacija Vaha ako prihvati isao bi daleko ispod svega sto mu drugi nude. I to samo zbog ljubavi do svoje drzave jer on za razliku od drugih kandidata ima ponude finansijski mnogo bolje.pinoglavi je napisao/la:Kolko smarate sa komentarima da se Vaha preserava i sl. Genijalci on jedini od ostalih kandidata ustvari ima i drugih ponuda,nije mu problem nac posao,dok ovi nasi obje ruke prihvataju posao preko medija.Pa i ja bi nemam posao 2 godine.Covjek nece da kaze preko novina nista konkretno,i odma komentari jojjj preserava se,fuj,ne treba nikog molit i sl.
E dabogda nam Saner bio selektor,tacno boljeg nismo ni zaslužili,a i preko novina ne reko da hoce da vodi repku.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
kako nema pa bio je u fulhamu ove godine_dreamer_ je napisao/la:Ma nisam znao da Magath nema posao 4 godine... auuuu, bas drma krizaAjax je napisao/la:Slazem se sve sto si rekao i svi ostali kandidati nemaju posao vec 4 godine ne 2 godine. A za ove neznalice koji misle da Vaha kao nesto sam sebi povecava cijenu. Istina je sasvim drugacija Vaha ako prihvati isao bi daleko ispod svega sto mu drugi nude. I to samo zbog ljubavi do svoje drzave jer on za razliku od drugih kandidata ima ponude finansijski mnogo bolje.pinoglavi je napisao/la:Kolko smarate sa komentarima da se Vaha preserava i sl. Genijalci on jedini od ostalih kandidata ustvari ima i drugih ponuda,nije mu problem nac posao,dok ovi nasi obje ruke prihvataju posao preko medija.Pa i ja bi nemam posao 2 godine.Covjek nece da kaze preko novina nista konkretno,i odma komentari jojjj preserava se,fuj,ne treba nikog molit i sl.
E dabogda nam Saner bio selektor,tacno boljeg nismo ni zaslužili,a i preko novina ne reko da hoce da vodi repku.
Pa veli Ajax da nema 

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
- Kontakt:
Ma neće Vaha doci 99%.. Svi mi želimo da dodje, samo on ne želi. A nešto tu ima zašto neće. Baždarević, Hadžibegić su već izjavili da u slučaju da dobiju poziv Saveza da bi prihvatili odmah, zašto Vaha ne kaže. Glumi čitavo vrijeme nešto samo neće da kaže, ne želim preuzeti. Daj Bože da se riješi šta, ali kako kad koči milion stvari.
Mislio sam na ove "domace" kandidate iz bivse Jugoslavije. Priznajem da sam zaboravio na Magatha mada mi nije jasna ova tvoja reakcija iskreno. A i inace nisam za izbor stranca iz razloga jer mislim da nece puno raditi na nagovaranju potencijalnih igraca iz dijaspore kao sto to rade selektori susjednih reprezentacija. A znamo da je ogromna vecina igraca ove reprezentacije bas iz dijaspore. Nama treba neki strucnjak koji razumije nas mentalitet. Eto komsije se nisu usrecile sa doduse velikim i dokazanim trenerom Advocaatom._dreamer_ je napisao/la: Ma nisam znao da Magath nema posao 4 godine... auuuu, bas drma kriza
_dreamer_ je napisao/la:Pa veli Ajax da nema
sorry neupratio prepucavanje odranije

Zadnja izmjena: arius, dana/u 28 nov 2014, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
Vjerovatno je mislio na strucnjake iz BiH i iz EX-Yu, jer mozemo poprilicno sigurno iskljuciti da ce selektor biti stranac, jer tesko da mu svi clanovi IO dadnu podrsku._dreamer_ je napisao/la:Pa veli Ajax da nema
Ne treba nam selektor
Kakav Vaha, kakvi bakraci. Nasi igraci su se plasirali na SP, nije selektor igrao. Znaci bez selektora i ikakvih smetnji, to je sad vec zagarantovano. Dzeko, de nam postavi ekipu sa Spahom.
Naravno da i ja zelim dobrog selektora kao Vahu, ali sam skeptican. Malo zajefrkancije u postu iznad 
Da vas jos jednom podsjetim......
[youtube][/youtube]

Da vas jos jednom podsjetim......
[youtube][/youtube]
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Procitao sam komentare,bolje reci pokusaje komentara,na moj osvrt koji se uglavnom sastoje od tri stvari:
Prva:
Druga:whaaaaaaaaaat?(ovome bih jedino odgovorio,ono sto si boldao se naravno odnosi na nas plasman i ucesce na EP koje je tek pred nama a u Vahidovom kontekstu to je u smislu ogromnog izazova.Kad i ako Vahid izvede Zmajeve na Park Princeva(Vahid,Francuz)to ce biti kruna njegove karijere,to ce zasjeniti sve sto je do sada ucinio u karijeri.A ako sa Zmajevima napravi rezultat vrijedan paznje na tom Euru on ce dobiti priliku da umjesto za milion na godinu u Dinamu ili Bastiji uzima deset miliona u Liverpoolu,Barceloni,Bayernu,PSG-u.Je li to izazov za trenera i sta tu tacno nije logicno?Sigurno ce vlasnik Chelsea biti odusevljen sto je Vahid sa zagrebackim Dinamom pomeo konkurenciju u HNL-u i reci ce,odmah mi dovedite tog Vahu,razvaljiva Dragovoljce
)
Treca:logika ti(meni)nije jaca strana.
Da ne duljim,stvarno moram u firmu moram neke fosne nosit,ja bih samo poentu ako moze.
Poenta:Mi nismo slabija reprezentacija nego sto smo bili prije pet,sest mjeseci,cak mislim da smo i jaca,mi smo samo pali u svakom smislu zahvaljujuci Podravki koji je rastimao jedan ustimani orkestar.
Orkestar nije zaboravio svirati,samo mu treba pravi dirigent koji ce pravilno poredati svoje prve violine,a neke i vratiti) i orkestar opet przi,poslije dvije,tri probe maksimalno.
Jos nesto bih da ponovim ,onaj ko nije u stanju reci,BiH je i dalje jaka reprezentacija,istina malo rastimana Podravkinom vladavinom,i ima realne sanse da se plasira na Euro pa makar i kroz baraz,taj ne smije biti selektor.
To je to.OK.Podravka je napravio golem zulum i nece biti lagano ali unaprijed se predati sa ovakvom reprezentacijom,e to ni jedan pravi navijac nece prihvatiti.
Vec sam pisao,posteni deal:pobijediti Andoru dvije ,Vels i Izrael kuci i Kipar u gostima,ako to uradimo a ne bude dovoljno za baraz necemo razapeti selektora ali svaki onaj koji to ne uradi(realno je jer smo PUNO bolji od ovih protivnika)zasluzuje odmah nogu.Belgija je bonus,ako uspije tu slavit cemo ga ,ako ne uspije niko nikome ali ovih pet je pod moranje.
Ko misli da je to nerealno i da to ne moze nek od.ebe i nek trazi posla negdje drugo.
A isto bih porucio i ovim kvazi navijacima koji se vec halalili Euro,ako ne vjerujete u Zmajeve imate brate druge reprzentacije i klubove(za koje vecina vas svakako "strastvenije"navija)i navijajte a nama ostavite nasu reprezentaciju s kojom se nama nista i niko ne moze porediti,osim familije i prijatelja.
Zivjeli.
Prva:

Druga:whaaaaaaaaaat?(ovome bih jedino odgovorio,ono sto si boldao se naravno odnosi na nas plasman i ucesce na EP koje je tek pred nama a u Vahidovom kontekstu to je u smislu ogromnog izazova.Kad i ako Vahid izvede Zmajeve na Park Princeva(Vahid,Francuz)to ce biti kruna njegove karijere,to ce zasjeniti sve sto je do sada ucinio u karijeri.A ako sa Zmajevima napravi rezultat vrijedan paznje na tom Euru on ce dobiti priliku da umjesto za milion na godinu u Dinamu ili Bastiji uzima deset miliona u Liverpoolu,Barceloni,Bayernu,PSG-u.Je li to izazov za trenera i sta tu tacno nije logicno?Sigurno ce vlasnik Chelsea biti odusevljen sto je Vahid sa zagrebackim Dinamom pomeo konkurenciju u HNL-u i reci ce,odmah mi dovedite tog Vahu,razvaljiva Dragovoljce

Treca:logika ti(meni)nije jaca strana.
Da ne duljim,stvarno moram u firmu moram neke fosne nosit,ja bih samo poentu ako moze.
Poenta:Mi nismo slabija reprezentacija nego sto smo bili prije pet,sest mjeseci,cak mislim da smo i jaca,mi smo samo pali u svakom smislu zahvaljujuci Podravki koji je rastimao jedan ustimani orkestar.
Orkestar nije zaboravio svirati,samo mu treba pravi dirigent koji ce pravilno poredati svoje prve violine,a neke i vratiti) i orkestar opet przi,poslije dvije,tri probe maksimalno.
Jos nesto bih da ponovim ,onaj ko nije u stanju reci,BiH je i dalje jaka reprezentacija,istina malo rastimana Podravkinom vladavinom,i ima realne sanse da se plasira na Euro pa makar i kroz baraz,taj ne smije biti selektor.
To je to.OK.Podravka je napravio golem zulum i nece biti lagano ali unaprijed se predati sa ovakvom reprezentacijom,e to ni jedan pravi navijac nece prihvatiti.
Vec sam pisao,posteni deal:pobijediti Andoru dvije ,Vels i Izrael kuci i Kipar u gostima,ako to uradimo a ne bude dovoljno za baraz necemo razapeti selektora ali svaki onaj koji to ne uradi(realno je jer smo PUNO bolji od ovih protivnika)zasluzuje odmah nogu.Belgija je bonus,ako uspije tu slavit cemo ga ,ako ne uspije niko nikome ali ovih pet je pod moranje.
Ko misli da je to nerealno i da to ne moze nek od.ebe i nek trazi posla negdje drugo.
A isto bih porucio i ovim kvazi navijacima koji se vec halalili Euro,ako ne vjerujete u Zmajeve imate brate druge reprzentacije i klubove(za koje vecina vas svakako "strastvenije"navija)i navijajte a nama ostavite nasu reprezentaciju s kojom se nama nista i niko ne moze porediti,osim familije i prijatelja.
Zivjeli.
Samo jos da pitam ove pametnjakovice,sta vi hocete ustvari,da savez novom selektoru kaze,evo ti 600 hiljada godisnje plus bonusi i premije ali nemas nikakvu obavezu rezultata,samo opusteno,podmladjivaj ekipu?
Jeste li sigurni vi da je sve udure sa vama?
Pa to mogu i sa Dinom Djurbuzovice m,Borcetom,Bracom za dvije hiljade mjesecno.
E svasta.
Ponavljam,sanse postoje,sasvim realne(pet pobjeda)pa preko baraza,preko baraza,izazov je tu,zna se sta se trazi,lova je solidna a bice i odlicna ako se plasiras u vidu posebne nagrade.
Mislis da mozes-bujrum.
Ne mislis da mozes-koji k trazis tu,sto si se prijavio,kazi necu i od.ebi(ovo vazi za sve,ne samo za Vahu)
Je li jednostavnije?
Pa to mogu i sa Dinom Djurbuzovice m,Borcetom,Bracom za dvije hiljade mjesecno.
E svasta.
Ponavljam,sanse postoje,sasvim realne(pet pobjeda)pa preko baraza,preko baraza,izazov je tu,zna se sta se trazi,lova je solidna a bice i odlicna ako se plasiras u vidu posebne nagrade.
Mislis da mozes-bujrum.
Ne mislis da mozes-koji k trazis tu,sto si se prijavio,kazi necu i od.ebi(ovo vazi za sve,ne samo za Vahu)
Je li jednostavnije?
-
- Kontakt:
Koji si ti troler, glupan i neznalica da je to bolno za citati. Evo pogledaj 5 godina mojih postova ovdje - nikad nikome nisam rekao da su mu postovi glupi - ali tvoji su drito idiotski. Pa fakat Calcio je Einstein za tebe.Rusilac je napisao/la:Samo jod da pitam ove pametnjakovice,sta vi hocete ustavri,da savez novom selektoru kaze,evo ti 600 hiljada godisnje plus bonusi premije ali nemas nikakvu obavezu rezultata,samo opusteno,podmladjivaj ekipu?
Pa to mogu i sa Dinom Djurbuzovice,Borcetom,Bracom za dvije hiljade mjesecno.
E svasta.
Mislis da mozes-bujrum.
Je li jednostavnije?
Ti kazes Vahi plafon BH Repka koja je trenutno nakon 4 tekme uzela 2 boda i koja nije ni 20ta repka u Evropi trenutno. Pa neznalico jedna Vaha je preuzeo treceligasa Lillea i prosao kroz Trecu, kroz Drugu, Kroz Prvu ligu PETICE i igrao Ligu Sampiona u roku od 3-4 godine!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jesi li ti NORMALAN???? Pa Lille nije imao 2 dobra igraca a vidi sta su uradili... Sve sami anonimusi - a prosli 3 lige u 3 godine i zavrsili medju prve 2-3 ekipe nakon toga.
Drugo, Vaha je sa isto tako prosjecnom Casablancom uzeo Ligu Sampiona Afrike. Navedi mi ijednog igraca Casablance kojeg ti znas? NIKO! Sve su to anonimusi - a on ih je odveo do vrha.
Trece, Vaha je sa Obalom Slonovace kvalifikovao SP pa radi politike u drzavi nije otisao na SP.
Cetvrto, Vaha je sa Alzirom prosao ne samo kvalifikacije za SP, nego i grupnu fazu i izgubio od Njemacke u 120toj minuti utakmice. Haj ti meni nabroj 3 igraca tog Alzira koju je Njemacku odbijao 120 minuta - dacu ti sta hoces. Covjek je od anonimusa napravio ekipu.
Tvoje nebuloze su toliko nevjerovatne - da zaista ja se pitam jesi li ti mentalno retardiran. Mozda i nisi, ali tu je to u pet deka. Cuj Vahi ovakvi Zmajevi plafon. Zemljo otvori se!
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Arijuse ne prosipaj se vodi Arapovica kuci **** te on. Neka se taj tvoj patriota sa tvog avatara malo vise zrtvuje i on preuzme reprezentaciju. Covjek ima daleko manje i losije ponude od Vahe pa mu se nesto ne preuzima reprezentacija trenutno. Sto se tice prepucavanja nisi mogao nista ni "upratit" jer nikad nije bilo nicega.
Zao mi je ali mislim da ovo prelazi tvoje kapacitete.MostaracVelezovac je napisao/la:Koji si ti troler, glupan i neznalica da je to bolno za citati. Evo pogledaj 5 godina mojih postova ovdje - nikad nikome nisam rekao da su mu postovi glupi - ali tvoji su drito idiotski. Pa fakat Calcio je Einstein za tebe.Rusilac je napisao/la:Samo jod da pitam ove pametnjakovice,sta vi hocete ustavri,da savez novom selektoru kaze,evo ti 600 hiljada godisnje plus bonusi premije ali nemas nikakvu obavezu rezultata,samo opusteno,podmladjivaj ekipu?
Pa to mogu i sa Dinom Djurbuzovice,Borcetom,Bracom za dvije hiljade mjesecno.
E svasta.
Mislis da mozes-bujrum.
Je li jednostavnije?
Ti kazes Vahi plafon BH Repka koja je trenutno nakon 4 tekme uzela 2 boda i koja nije ni 20ta repka u Evropi trenutno. Pa neznalico jedna Vaha je preuzeo treceligasa Lillea i prosao kroz Trecu, kroz Drugu, Kroz Prvu ligu PETICE i igrao Ligu Sampiona u roku od 3-4 godine!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jesi li ti NORMALAN???? Pa Lille nije imao 2 dobra igraca a vidi sta su uradili... Sve sami anonimusi - a prosli 3 lige u 3 godine i zavrsili medju prve 2-3 ekipe nakon toga.
Drugo, Vaha je sa isto tako prosjecnom Casablancom uzeo Ligu Sampiona Afrike. Navedi mi ijednog igraca Casablance kojeg ti znas? NIKO! Sve su to anonimusi - a on ih je odveo do vrha.
Trece, Vaha je sa Obalom Slonovace kvalifikovao SP pa radi politike u drzavi nije otisao na SP.
Cetvrto, Vaha je sa Alzirom prosao ne samo kvalifikacije za SP, nego i grupnu fazu i izgubio od Njemacke u 120toj minuti utakmice. Haj ti meni nabroj 3 igraca tog Alzira koju je Njemacku odbijao 120 minuta - dacu ti sta hoces. Covjek je od anonimusa napravio ekipu.
Tvoje nebuloze su toliko nevjerovatne - da zaista ja se pitam jesi li ti mentalno retardiran. Mozda i nisi, ali tu je to u pet deka. Cuj Vahi ovakvi Zmajevi plafon. Zemljo otvori se!
Da ne gubim vrijeme,zivio Casablanca.
-
- Kontakt:
I jos nesto - konjoslave - sam savez ti je rekao da o parama uopste nisu sa Vahom ni pricali.Rusilac je napisao/la:Samo jos da pitam ove pametnjakovice,sta vi hocete ustvari,da savez novom selektoru kaze,evo ti 600 hiljada godisnje plus bonusi i premije ali nemas nikakvu obavezu rezultata,samo opusteno,podmladjivaj ekipu?
To jest - CITAV razgovor je bio o svemu drugom osim o parama.
Jaooo koji si ti urnebesss... Fakat me stid takvih sugradjana. Sto bolan nisi Srbin majke ti, ili Hrvat. Idi njima smanjuj prosjecni IQ, nemoj nama.
-
- Kontakt:
Kakve bolan kapacitete? Pa tebi treba rijecnik da skontas sta znaci "kapacitet".Rusilac je napisao/la:Da ne gubim vrijeme,zivio Casablanca.
Cuj Vaha prosjecan trener. Ti si bolan samo kapacitet za sjest negdje u kafanu, dat ti malo meze i pustit te da pricas - da se raja malo nasmije.