Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
PIRKE33
-
Kontakt:
formance je napisao/la:Dođem na ovu temu da pročitam nešto pametno i normalno u vezi svog kluba, a vidim uobičajene provokacije od strane jednih nazovi "navijača" i odgovaranje na iste od strane drugih. Nemojte odgovarati na provokacije, samo sebi kidate živce. Svi oni koji vole svoj klub neće ulaziti u rasprave sa svakim. Vidite da svašta ima na ovom forumu, a nekome će prije uči u guzicu nego u glavu, ne možeš ti nešto nekome objasniti kad on sam neće to da shvati, i ne mora ko ga j**e, ignoriraj i gotovo. Na ovom forumu sve je manje forumaša sa kojima možeš normalno raspravljati o nećemu bez vrijeđanja, jer je previše djece koja ne znaju šta će od sebe pa ovdje liječe frustracije, al' to je izgleda postalo normalno za ovaj forum tako da me više ništa ne može začuditi !!!
glas za tebe

-
HORDAS_1987
-
Kontakt:
Postao/la HORDAS_1987 » 22 mar 2010, 21:31
@ahmic Buraz odes u UNFKS
Radno vrijeme udruzenja je:
UTORAK 17 - 21
CETVRTAK 17 - 21
SUBOTA 11 - 15 a ako ne zivis u sa onda se uclani na fksinfo i posalji doticni mail i moras malo sacekat ipak momci imaju previse posla.
SVI KO JEDAN NAVIJAMO! NEMA VELIKE NI MALE UTAKMICE!HZ87 BASCARSIJA...
-
sekac
-
Kontakt:
Baja_Zvjerka je napisao/la:maroonboy je napisao/la:bomber je napisao/la:Vidim da vi opet po Brkovicu. Izgleda po vama da ako Brkovic sam glasa za nesto da ce tako da bude. Eto Brkovic kupio ostala tri glasa da Sarajevo igra novu tekmu. Nisam se htjeo javiti ali mi se cini da ste vec poceli praviti alibi da ako ne bude onako kako ste zamislili da ce vam krivac biti Brkovic. U srijedu pitari u Tuzlu, dobite Slobodu i niko vam nece nista reci a ako zijanite bice vam kriv Brkovic. Jadni ste ako tako razmisljate.
ma nije stvar u igranju. mi smo zasluzili poraz od slobode i dobili smo ga. samo smo ntrazili da se zakon provodi, a ne da nam s edaju druge sanse. i evo dobijemo slobodu 3:0 opet pravda nije ispostovana niti zadovoljena, i zakn zaobisao se poi kozna koji put. trebamo i mi staviti skoru i avdica pa raci da nismo dobro racunali kartone zbunile nas ispisnice koje smo dobili od koubova.
takma je trebala biti registrovana 3:1 ili 0:3 trece opcije nije trebalo biti ali eto ovo je bosna
Ubacite Skoru, pa ce vam se i oduzeti 10 bodova..

to bi ti volio pa hajmo probati nek se i to desi ionako nam je pun k.r.c i saveza i raznih Brkovića i izlazaka u europu eto ima boljih timova pa nek oni idu samo dobar ovaj voz na grbavici samo mi nešto mašinovođa nepoznat ha,ha,ha.....

Sarajevo ljubavi moja!
-
ibrakadabra
-
Kontakt:
Postao/la ibrakadabra » 22 mar 2010, 21:38
izlazaka u europu eto ima boljih timova pa nek oni idu samo dobar ovaj voz na grbavici samo mi nešto mašinovođa nepoznat ha,ha,ha.....

[/quote]
vama ce ove brke glave doci
-
Urban
sekac Jel tebi sta suman u rodu mozda, pa nije vam Zeljo kriv sto se ponavljva utakmica i desavanja u klubu rastjerate indijance iz kluba pa se nece desavat takve stvari i nece te morat krivit komsije za ne uspjehe kako na terenu ta i u nogometnom savezu
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
-
johnnyHZ
-
Kontakt:
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
-
PIRKE33
-
Kontakt:
eto Gargamela i Azraela.........bjezte strumpfovi.........
-
Urban
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
-
PIRKE33
-
Kontakt:
fakat su dosadni ovdje, molim da im ne odgovarate..................
-
ibrakadabra
-
Kontakt:
Postao/la ibrakadabra » 22 mar 2010, 21:45
Urban je napisao/la:sekac Jel tebi sta suman u rodu mozda, pa nije vam Zeljo kriv sto se ponavljva utakmica i desavanja u klubu rastjerate indijance iz kluba pa se nece desavat takve stvari i nece te morat krivit komsije za ne uspjehe kako na terenu ta i u nogometnom savezu
vidjeces u srijedu kuknjave kad ih sloboda opet digne
-
HORDAS_1987
-
Kontakt:
Postao/la HORDAS_1987 » 22 mar 2010, 21:46
Le ole ole ole ole ole ola
Ja ne mogu živjeti bez moga Saraj'va
Uv'jek će se čuti pjesma s tvog sjevera
Nek se pjeva nek se slavi ova pobjeda
Tako nam se opet bliži nova titula
-
ahmiiic
-
Kontakt:
HORDAS_1987 je napisao/la:@ahmic Buraz odes u UNFKS
UTORAK 17 - 21
CETVRTAK 17 - 21
SUBOTA 11 - 15 a ako ne zivis u sa onda se uclani na fksinfo i posalji doticni mail i moras malo sacekat ipak momci imaju previse posla.
ovo ja mislim deseti put pisem i prvi put mi neko odgovori hvala buraze:D:D
nezivim NAZALOST u SA pa moram se handrit vako preko neta da pratim svoju ljubav:D
sad sam se prijavio na fksinfo forumu pa da vidim tamo s ljudima..
vidio sam na suvenir.ba da imaju majce pa da pitam idul te pare 100% vama il je bolje da direkt od vas kupim?
-
ibrakadabra
-
Kontakt:
Postao/la ibrakadabra » 22 mar 2010, 21:49
ahmiiic je napisao/la:HORDAS_1987 je napisao/la:@ahmic Buraz odes u UNFKS
UTORAK 17 - 21
CETVRTAK 17 - 21
nezivim NAZALOST u SA pa moram se handrit vako preko neta da pratim svoju ljubav:D
vidio sam na suvenir.ba da imaju majce pa da pitam idul te pare 100% vama il je bolje da direkt od vas kupim?
imas kod kineza plavih kapa na kojima pise fk.sarajevo
-
sekac
-
Kontakt:
Urban je napisao/la:sekac Jel tebi sta suman u rodu mozda, pa nije vam Zeljo kriv sto se ponavljva utakmica i desavanja u klubu rastjerate indijance iz kluba pa se nece desavat takve stvari i nece te morat krivit komsije za ne uspjehe kako na terenu ta i u nogometnom savezu
Nije mi ništa u rodu ali je činjenica da ste prvi upali na naš forum i njateke.Je li istina da je Brkovićev glas bio presudan kad je odlućivala takmičarska komisija jeste pa šta onda hoćete a na kraju krajeva zaboli me za vas i vaše štele što se mene tiće dabogda vi bili prvaci eto koliko vas mrzim ali morao sam da odgovorim na ono vaše provociranje.J.b.š tri boda i utakmicu vjeruj da mi se sve zgadilo nema tu ništa sportskog pa ida ih sad pobijedimo 10:0 svejedno mi je trebao si pročitati moje prethodne postove a sad vozdra!
Nego kako se zove mašinovođa sa avatara (šala mala)

Sarajevo ljubavi moja!
-
Mirza_Hordas
-
Kontakt:
Postao/la Mirza_Hordas » 22 mar 2010, 21:50
PIRKE33 je napisao/la:fakat su dosadni ovdje, molim da im ne odgovarate..................
ma udarila im euforija u glavu zato što su drugi na tabeli, ipak je za njih to veeeeeliki uspjeh
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
-
formance
-
Kontakt:
@ ahmiiic
Nemoj kupovati te majice sa nekih drugih stranica osim sa Fksinfa. Svaka budala može postaviti da prodaje majicu, a te pare idu toj osobi koja prodaje, a ne direktno Fksinfu.

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
-
ahmiiic
-
Kontakt:
jao jel ovo podvaljivanje dijaspori

:D:
-
HORDAS_1987
-
Kontakt:
Postao/la HORDAS_1987 » 22 mar 2010, 21:52
ahmiiic je napisao/la:HORDAS_1987 je napisao/la:@ahmic Buraz odes u UNFKS
UTORAK 17 - 21
CETVRTAK 17 - 21
imas tamo pod forum pa pitaj i citaj sve pise buraz

-
cena
-
Kontakt:
Ja nevidim uopste sta je u F.K Sarajevu neuspjeh.Pa mora i Zeljo posle deceniju imati vise bod od nas,a u igri smo za titulu .Nedaj boze da Sarajevo 10 god ko Zeljo nije izaso u ovoj jadnoj ligi u evropu mi bi klub zapalili.Sta je Zeljo uradio dobio Olimpika u gostima na Grbavici ,Laktase koje su tad igrale sa juniorima ,uzeli Slaviji bod u Lukavici,da nije bilo 3 boda iz Sirokog prosjek.Izgubili od Sarajeva ,Zrinski im uze bod na Grbavici,Borac ih dobio znaci sve ekipe iz vrha,osim Sirokog.Amar ih popali i uprava napravi reflektore Manijaci polude jer su zeljni utakmica,pa nek mi neko kaze koju je Zeljo u zadnji 10 god odigrao jacu utakmicu nego protiv Sarajeva.Meni je drago da se Zeljo napoklon bori za vrh da nije njihove euforije meni bi na forumu bilo dosadno.Zivio AMAR OSIM!

-
ahmiiic
-
Kontakt:
formance je napisao/la:@ ahmiiic
Nemoj kupovati te majice sa nekih drugih stranica osim sa Fksinfa. Svaka budala može postaviti da prodaje majicu, a te pare idu toj osobi koja prodaje, a ne direktno Fksinfu.

al procitah na forumu fks info gdje jedan glavni tam kaze da se moze i tu kupit pa zato pitam..inace nemam prilike kupit ni DVD ni majcu..a ljudima sam slao par puta mailove al nikad da odgovore..volio bi pomoc kolkotolko, al kad mi nemogu ni odgovorit sta tu ja onda mogu