ganjao sam da kupim marica iz dinama al traze 11 M

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Iskljuci antivirus ili u antivirusu stavi da izuzme FM folder..asusmenusend je napisao/la:Ljudi molim vas za pomoc.Instalirao sam fm, i sada mi se ovo pojavi.
http://imageshack.com/a/img673/5153/iZYeC3.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Uradio sam to buraz, međutim ista situacija???tuzlak1987 je napisao/la:Iskljuci antivirus ili u antivirusu stavi da izuzme FM folder..asusmenusend je napisao/la:Ljudi molim vas za pomoc.Instalirao sam fm, i sada mi se ovo pojavi.
http://imageshack.com/a/img673/5153/iZYeC3.png" onclick="window.open(this.href);return false;
J*** ga igrica, Costa mozdani imao. Fabregas hemoroide ima, a Hazarda **** prostata. J*** me tata nesretni.LvG je napisao/la:Ma to je bug, 100%
Instalirao sam, i opet ista situacija.Stvarno ne znam sta vise da radim???Head je napisao/la:instaliraj directx update
Ugasi antivirus pa instaliraj ponovo update, vjerovatno ti antivirus briše neke fajloveasusmenusend je napisao/la:Instalirao sam, i opet ista situacija.Stvarno ne znam sta vise da radim???Head je napisao/la:instaliraj directx update
Subic iz Borca.prasovic89 je napisao/la:Sjećam se da sam igrao FM jutros do 5h otprilike, maloprije se probudim kad miš pored mene, e bolesti![]()
Preporuka za lijevog beka al' da nije fgn, 2. sezona sa Sarajevom.
Burekovic Celikprasovic89 je napisao/la:Sjećam se da sam igrao FM jutros do 5h otprilike, maloprije se probudim kad miš pored mene, e bolesti![]()
Dino Bevabprasovic89 je napisao/la:Sjećam se da sam igrao FM jutros do 5h otprilike, maloprije se probudim kad miš pored mene, e bolesti![]()
Vedin Musicprasovic89 je napisao/la:Sjećam se da sam igrao FM jutros do 5h otprilike, maloprije se probudim kad miš pored mene, e bolesti![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.