Pa molim vas, zar da top20 reprezentacija svijeta moli nekoga da joj bude selektor? Slazem se da nemamo boljeg strucnjaka od Vahe, ali brate mili nek i on odvadi malo. Ako te vec tvoj narod zove pa prihvati, ne budi pakaš
Mnogi od vas govore kako on nece da mu se iko mijesa u posao, zbog politike itd.., pa ljudi on je vodio Obalu Slonovace, to je zemlja koja je bukvalno podijeljena na dva dijela i vi stvarno mislite da tu nema uplitanja politike u repku? Kao sto vec neko rece njemu je ovo veca sansa da se probije, pa ako on do sada nije uzeo masne novce onda ne znam ko je, pa zar mu je cilj u zivotu da vodi repke iz Afrike i tako to, a da ne pokusa sa svojom domovinom koja ima jednu od jacih reprezentacija u Evropi i u slucaju kvalifikovanja na EP uvjeren sam da cemo imati zapazenu ulogu. Uglavnom, ako nista od ovoga ne bude, ocekujem od obje strane da u javnost izadju sa DIREKTNIM informacijama zbog cega nije doslo do dogovora, jer ako ovako ostane za mene ce Vaha uvijek biti pakaš
P.S. pogledajte naslov u Sportu, i onda se pitate sto Dzeko ne daje intervjue nasim novinarima? Ni rodjena majka mu nakon par ovakvih naslova ne bi dala intervju.