Karamele nastavljaju gdje su sinoć stali Topnici

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Red Bull je dobio smijesnu grupu s nikad losijim Celticom i nikad losijim Dinamom, plus se tu dodaju nemocni Rumunji i svaka ekipa koja ista zna tu grupu prekuca. Pricekajmo proljece, mislim da oni nece daleko. Oni su takodjer posmijesan klub koji se moze usporedit i sa Dinamom. Toliko godina ulazu, a bas nikad nisu usli u LP, u EL ispadnu u sesnaestini finala, prosle sezone su dogurali do osmine. Oni su jedan od onih klubova koji imaju blokadu i bez obzira na sve jednostavno ih ne ide. Ako dodju do cetvrtfinala mogu se napucat nogom u guzicu.megaffon je napisao/la:Red Bull osvaja, moja skromna prognoza
Po meni, nisu ni u Top 10 favorita... Oni izgledaju mocno protiv ekipa iz srednjeg i donjeg razreda euro fudbala, ali postala je rutina da, cim im dodje neka malo ozbiljnija ekipa, ispadaju rutinski. Za njih prognoziram osminu/cetvrtfinale.megaffon je napisao/la:Red Bull osvaja, moja skromna prognoza
Muzika od MotDrob do bagro je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
od tvojih favorita jedino sevilja ima neke šanse, ovo ostalo daj bože da dohvati 1/4....totenhem možda dokuči 1/2....Consigliere je napisao/la:Po meni, nisu ni u Top 10 favorita... Oni izgledaju mocno protiv ekipa iz srednjeg i donjeg razreda euro fudbala, ali postala je rutina da, cim im dodje neka malo ozbiljnija ekipa, ispadaju rutinski. Za njih prognoziram osminu/cetvrtfinale.megaffon je napisao/la:Red Bull osvaja, moja skromna prognoza
Moji favoriti: Everton, Inter, Dinamo K, Sevilla, Tottenham.
Osvajanje donosi plasma u LP... Bice ekstra zanimljivo na proljece
Po cemu si to zakljucio?DANTES je napisao/la:
od tvojih favorita jedino sevilja ima neke šanse, ovo ostalo daj bože da dohvati 1/4....totenhem možda dokuči 1/2....
ja tipujem da bi neko iz ls mogao... možda bazel ako ispadne,
Dinamo.... Minsk?Lillard je napisao/la:Pogodite tko je najgori klub u povijesti EL, nije tesko, materem'
Jedna ekipa koja je sredila Partizana na JNA, al rusi ih Slovan ove sezoneLillard je napisao/la:Pogodite tko je najgori klub u povijesti EL, nije tesko, materem'
MrMuscle je napisao/la:Vidim hejteri osobnog kluba izasli ranije I ne cekaju posljednji sudijski zvizduk....ima jos 3 kola do kraja.... dinamo ce nasamarati astru...LE ce se igrati na proljece u Zagrebu bez dileme....
Kakav Fernandes? Uveo ga nakon primljenog gola da bi poslije pricao kako igraci s klupe ne mogu napraviti prevagu kad udju. Stavi onu bukvu, ne panja nego cijelu bukvu od Wilsona i ocekuje pobjedu. Fernandes mu sjedi na klupi zbog osobnog odnosa. Kakav je to trener koji zbog osobnog odnosa zapostavlja ekipu? To je k* od trenera. Fernandes i Machado su usli s klupe i napravili su vise od prosjeka koji je Dinamo pruzio u cetvrtak. I panja Copa uveo vjerojatno u nadi da ce zabit i da ce ga utopit zimus.MrMuscle je napisao/la:takve treba otjerati odmah.. tj Fernandesa i onog dr. sto pravi probleme
Dobar napadac i zao mi je sto ga Feyenoord ljetos nije kupio i ako su bili u pregovorima sa Rijekom.BakaSliskovic je napisao/la:Kramarić se fino pokazao. Neće on još dugo ostat u Rijeci...
Respektabilni rezultati mora se priznat.Pozdrav kalču,mister muskolu i profesoreu13 poraza na zadnjih 13 gostovanja u Europi (EL).
Od čega ih je 10 bilo u hendikepu.
U 8 od 13 utakmica GNK prima gol u prvih 20.min.
Od 5 datih golova na 13 utakmica četiri su pala kada su gubili 4 ili više razlike.
Prvi gol u prosjeku primaju već u 22.min.
Samo dvije od 13 utakmica nisu bile jedinice već na poluvremenu.
Rijeka 7 bodova ove sezone što je dva više nego GNK zadnje 4 godine u Europi.
Trenutno korisnika/ca: aqarius, Bejker, Google Adsense [Bot], Invincibles14, Shategabri, signalidunapark, Zaboljesutra i 31 gost.