GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Lillard
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Lillard » 27 nov 2014, 23:10

Zdravko :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:opaopa:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 27 nov 2014, 23:21

Ovo je prije svega bila sramotna predstava. Igraci nisu pokazali ni trunku zelje. Toliko su pricali o Salzburgu, RBS odradi svoj posao, a oni nemaju ni trunku zelje. Nitko od njih da zadnjih deset minuta ni da potrci, nista, kao da su prodali je*enu utakmicu. Igraci kluba koji ispadne obicno nakon ispadanja leze na terenu, a veceras nisam vidio ni jednog. Mozda im bilo hladno za tugovanje, potrcali u svlacionicu pod topal tus. Ovakva igra vrijedja svakog navijaca Dinama. Ni jedan igrac nije zasluzio da nosi Dinamov dres. Jedino cu kod Eduarda ostat suzdrzan, nije covjek ni imao nekog posla. Machado i Fernandes su odigrali nesto kad su usli. Pinto se trudio u prvom dijelu, u drugom nista. U prvom dijelu igra je i licila na nesto. Mislio sam da ce im rec da RBS vodi i da ce poludit, zabit tri komada u drugom dijelu i sretni kuci, ali ne. U drugom dijelu pad i katastrofa. Domaci nisu ni sami svjesni kako su ovo dobili, jer Astra je bila ubjedljivo najlosiji protivnik Dinama u posljednjih pet godina u grupnim fazama. Samo Astra na Maksimiru je osigrala losije, a vecerasnja Astra dolazi odmah iza te predstave. A kako je tek onda odigrao Dinamo :roll: Jozo Simunovic je problem jednak Zdravku Mamicu. Od veceras ne znam koji od njih dvojice mi vise ide na k*

Nakon onih 5-1 u prvoj utakmici sam mislio da je to to. Onda odigraju fantasticnu utakmicu u Glasgowu, Celtic ni danas ne zna kako je izvukao zivu glavu. Tad mi je bilo bas zao igraca koji su zasluzili tu pobjedu. U Salzburgu se i odigralo nesto, ali se prime cetiri komada, jbg. protivnik jaci i nemas sta puno pregovarat. Onda RBS kuci i nikakva igra, a veceras potpuni debakl. Ovo je davno bilo na razini zalosnog i davno je preslo na razinu smijesnog, a sad je doseglo i tu razinu da vise nije ni smjesno, sad je za sjest i plakat.

Odavno nisam propustio utakmicu Dinama u Europi. Zaista ne pamtim koju zadnju nisam pogledao. Cak sam i ona prva pretkola redovno pratio, kad nije bilo prijenosa gledao sam streamove koji u 90 minuta idu 20 minuta, a ostatak utakmice steka i stoji u mjestu. I nakon svih radosti i jos vecih zalosti, mislim da utakmicu protiv Celtica necu gledat. Mozda ce bit jace od mene pa pogledam, al u ovom trenutku me ne zanima ni najmanje. Pogledat cu rezultat cisto zbog koeficijenta. I na proljece isto, HNL definitivno necu gledat, mozda pogledam finale Kupa ako se plasiraju. Do iduce sezone moram ocistit glavu i smirit zivce.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 28 nov 2014, 08:30

moram vam postaviti fotku iz Španskog, jučer slikanu. Oglas na stupu sa slikom Šukera, a iznad piše izgubljen pas, odaziva se na ime brand :lol: :lol:

kad dođem doma to postavim :D
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

spursman
Kontakt:

Post Postao/la spursman » 28 nov 2014, 08:32

Ova me igra podsjetila na Štimčevu Hrvatsku, pa bi predložio Zdravku da Igor bude slijedeći trener. Nije ni čudo što se ruše negativni rekordi kad vidiš tko je sve bio trener posljednih godina.
audere est facere!

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 28 nov 2014, 08:41

Signore je napisao/la:Ovakva igra vrijedja svakog navijaca Dinama.
Mene igra ne vrijeđa niti sekundu. Mi, navijači Dinama s ovim nemamo problema :D
spursman je napisao/la:Nije ni čudo što se ruše negativni rekordi kad vidiš tko je sve bio trener posljednih godina.
Do trenera je 100% :urnebes:
dubrava je napisao/la:Oglas na stupu sa slikom Šukera, a iznad piše izgubljen pas, odaziva se na ime brand
slika

Prćija :rol:

Četnik :rol:

Život je lijep :opaopa:
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 28 nov 2014, 12:12

Signore je napisao/la:
Odavno nisam propustio utakmicu Dinama u Europi. Zaista ne pamtim koju zadnju nisam pogledao. Cak sam i ona prva pretkola redovno pratio, kad nije bilo prijenosa gledao sam streamove koji u 90 minuta idu 20 minuta, a ostatak utakmice steka i stoji u mjestu. I nakon svih radosti i jos vecih zalosti, mislim da utakmicu protiv Celtica necu gledat. Mozda ce bit jace od mene pa pogledam, al u ovom trenutku me ne zanima ni najmanje. Pogledat cu rezultat cisto zbog koeficijenta. I na proljece isto, HNL definitivno necu gledat, mozda pogledam finale Kupa ako se plasiraju. Do iduce sezone moram ocistit glavu i smirit zivce.
Sto nije tako svake sezone? .... Gledas dinamo u europi do otprilike danasnjeg datuma, HNL nije bas interesantan, eventualno se jos isplati pogledati utakmicu protiv Rijeke i to je to za ovu sezonu. Za koeficiente isto nije bitno dinamu dal ce biti u 1, 2, 3, 4 sesiru jer prolazniju skupinu od ove sumnjam da ce dobiti u kojem god potu bili.

Ceka se iduca sezona :mrgreen:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 28 nov 2014, 13:15

Insect_terminator je napisao/la:
Signore je napisao/la:
Sto nije tako svake sezone? .... Gledas dinamo u europi do otprilike danasnjeg datuma, HNL nije bas interesantan, eventualno se jos isplati pogledati utakmicu protiv Rijeke i to je to za ovu sezonu. Za koeficiente isto nije bitno dinamu dal ce biti u 1, 2, 3, 4 sesiru jer prolazniju skupinu od ove sumnjam da ce dobiti u kojem god potu bili.

Ceka se iduca sezona :mrgreen:
Nije. Gledao sam poraz od Ludogoretsa prosle sezone, jer je Dinamo tad odigrao odlicno prvu s PSV-om, bili su bolji u obe od Chernomoretsa, bili su na kraju bolji i u toj zadnjoj utakmici, jednostavno se imalo sta za gledat. Onda sam i tamo u LP gledao Kieva jer sam nekako bas vjerovao u taj je*eni bod :mrgreen: Prva sezona u LP je bila ipak prva i nije se propustalo nista. Prije te LP je bio PAOK. Tu utakmicu posmatrah direktno s Maksimira :mrgreen: Tad se moglo proci. Onda prije tog dodje Temisvar. Tad je trebala pobjeda i poraz Anderlechta za prolaz. Sezona prije te je bilo gostovanje u Udinama, takodjer za prolaz. I opet sezona prije gostovanje kod Rennesa i pobjeda 2-0 za prolaz.

Doista, evo gledam sve, sve sam to pogledao, od prvog kola kvalifikacija pa do ispadanja u grupnoj fazi. Primorje 2-0, to nisam gledao. Sjecam se onih 4-0, 2-0 pojma nemam tako da to 100% nisam ni gledao. Znaci od 2004. nisam propustio europsku utakmicu Dinama. Deset punih godina. Koliko je to zivaca, dobro je da nisam na psihijatriji zavrsio.

HNL vec par sezona ne gledam redovno, al pogledam svake sezone bar petnaestak utakmica Dinama. Ove sezone sam pogledao mozda 3-4, al vise necu ni jednu. Eventualno Rijeka, al potrudim se da ni nju ne gledam. Dosao je dan kad su zivci bitniji od Dinama.

Sto se koeficijenta tice, pobjedi se nadam vise zbog nacionalnog nego zbog Dinamovog.

I nakon svega, opet cu bit ludjak koji ce za 13 dana sjest pred TV i gledat morone u plavom. :cry:

Zompir
Kontakt:

Post Postao/la Zompir » 28 nov 2014, 16:00

Dinamo je pravi pitarski klub, samo da se lova vrti! Smijeh, nekako s proljeca tamo nije pola stoljeca!
"Combat, Oltre La Gloria, Combat, evo Spirito Vive ancora!".

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 nov 2014, 23:12

13 gostujucih poraza u nizu.Tatta :tokralju:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 nov 2014, 10:33

Zadnjih 25 u grupnoj:1-2-22.Tatta :tokralju:

slika

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 30 nov 2014, 15:02

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Kakvo će sutra ludilo bit :tokralju: :tokralju: :tokralju:

zlockob
Kontakt:

Post Postao/la zlockob » 01 dec 2014, 20:34

1429 :kafa:
Hoćemo pobjedu ! :cool:
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 01 dec 2014, 21:37

" onclick="window.open(this.href);return false;

Prejebeno :tokralju:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

zlockob
Kontakt:

Post Postao/la zlockob » 01 dec 2014, 21:58

Lillard je napisao/la:

Plavi pakao u Ciboni...a neki govorili da Dinamo više nema navijače...??? :rol:
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 01 dec 2014, 22:54

Je*eni kaos u Ciboni :tokralju:
Ako nisam oglusio u drugom poluvremenu necu nikad.

5 komada,totalna dominacija.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 02 dec 2014, 00:20

Lillard je napisao/la:

Ovo nije ništa,tek početno zagrijavanje :mrgreen: Kaos kod drugog i treceg gola,kaos kod obranjenog penala :tokralju:
Mislim da sam vidio da snimaju.Nadam se snimci utakmice jer neke dijelove moram još jednom odvrtit :tokralju:
slika
slika
slika
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
https://www.facebook.com/video.php?v=10203332621822556
http://sportske.jutarnji.hr/video--ludn ... -/1245297/

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 02 dec 2014, 11:59

I sve je zapravo podsjećalo na onu davnu „petardu“ starijeg brata, delirij, krcate tribine, obranjen kazneni udarac, kao povratak u neka prošla vremena koja će se sigurno ponovno vratiti jer ovi navijači to zaslužuju.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 02 dec 2014, 12:09

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Jbt gledam sad ovo i odlične su snimke,al ovo je ništa naspram onoga doživljaja u dvorani.Je*eno ludilo :tokralju:

Kod: Označi sve

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/zagrebacki-otpor-najezite-se-s-dinamom-/787609.aspx#lightbox

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 02 dec 2014, 16:59

[youtube][/youtube]

http://www.hrsport.net/vijesti/479579/n ... ovog-doma/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportske.jutarnji.hr/video--ludn ... -/1245297/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.goal.com/hr/news/6971/sve-pr ... ne?ICID=OP" onclick="window.open(this.href);return false;
http://gol.dnevnik.hr/galerija/nogomet/ ... 401/363137" onclick="window.open(this.href);return false;

slika

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 03 dec 2014, 14:57

slika
U petak 1/2 finale kupa protiv Rugvice.

[youtube][/youtube]
Penal je sve ikad :tokralju:

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.