Regen, 10 golova u 4 utakmice PLBiH, Vugdalic ga doveo

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
FormacijaZOGLI je napisao/la:Koje team instruction koristite i koju taktiku?
Kad može Guardiola bez napadača pa i Pape onda možeš i ti. Uz tebe smoHeller je napisao/la:Ovaj vunderkid se povrijedi vrati fit, i opet povrijedismigija i harbu prodo, maletic i mujic povrijedjeni neam napadaca u ekipi
Pusno 1-0, evo vratila se obatrojicaprasovic89 je napisao/la:Kad može Guardiola bez napadača pa i Pape onda možeš i ti. Uz tebe smoHeller je napisao/la:Ovaj vunderkid se povrijedi vrati fit, i opet povrijedismigija i harbu prodo, maletic i mujic povrijedjeni neam napadaca u ekipi
Nazalost posto je u pitanju Premier Liga moram se prilagođavatBelmin6 je napisao/la:Koje role koristite vi u veznom redu ?
Regista
Bez njegaBelmin6 je napisao/la:Koje role koristite vi u veznom redu ?
Regista
Ja bih ti preporucio da ovo prebacis u 4312, jer ce ti ovi AMC daleko bolje igrati tu nego na krilu tj lakse ce se snalaziti.prasovic89 je napisao/la:Bez njegaBelmin6 je napisao/la:Koje role koristite vi u veznom redu ?
Regista![]()
Dobitna formacija i taktika se ne mijenjajutuzlak1987 je napisao/la:Ja bih ti preporucio da ovo prebacis u 4312, jer ce ti ovi AMC daleko bolje igrati tu nego na krilu tj lakse ce se snalaziti.prasovic89 je napisao/la:Bez njegaBelmin6 je napisao/la:Koje role koristite vi u veznom redu ?
Regista![]()
A za ta 3 u vezi ti nece biti problem jer imas Cimirota isto, a i napadaca dva u vidu Velkoskog i Bilbije
I od ta 3 stavis jednog da bude ball winning, drugog box to box, a treceg povuceni playmaker
Meni se dobra taktika pokazala 433 wide. Sa njom sam samo i igrao manager, ofanzivna je tj za gol vise i odlicna kada joj se prilagode. Ova 3 u vezi su mi, deep lying playmaker, box to box i ball winning midfielder, ova dva krila inside forward ili winger, a napadac po rolli koja mu odgovara. Poacher ako zelim da bude blizu gola, CF ako zelim da ucestvuje vise u igri..Ali normalno svih 11 mi igra tu gdje treba, ne stavljam AMC na krilo jer im opada performans
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.