Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

DeeWa
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la DeeWa » 27 nov 2014, 22:30

Ma ovaj im je garant rekao da hoce da sam bira svoj stab nezavisno od toga hoce li mu tu biti tri srbina ili tri bosnjaka, da tako isto moze odabrati ako treba i u sastavu 23 srbina a ne da mora fatat iz hrvatske i turske druge lige kako bi popunio kvotu i na kraju trazio da se od njega ne trazi za ove kvale nikakav uspjeh. To je ono logicno sto mi je a u drufu ruku i jedino sta ima da trazi i onda su se ovi iz saveza zabrinuli kako ce sve funkcionisat i da li ce ove iz RSa uspjet ubijediti na ovo.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

esprit24
Kontakt:

Re: Odg: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la esprit24 » 27 nov 2014, 22:30

DukeOfWellington je napisao/la:
Clutch je napisao/la:Ne bih ja bio tako siguran u to da nas Vaha ne želi preuzeti. Zbog čega bi se uopšte zakazivao još jedan sastanak ukoliko Vaha ne želi na mjesto selektora?
Epilog ovog prvog sastanka je pozitivan, jer nije se ni očekivalo da će odmah doći do dogovora s Vahom, ali činjenica da se pregovori nastavljaju govori da bi moglo doći do suradnje.
Moje viđenje je da je on sad postavio uslove zbog kojih su ovi počeli da kolutaju očima, pa sad naravno moraju da vide između sebe da li je moguće da pristanu na to sve što se ranije naravno nikad nije tražilo. Halilhodžić je ubijeđen da ovi neće pristati na sve to zbog toga je ovako rezervisan.
Bez obzira na sve, i ako bi ne daj Boze propali pregovori, nek obje strane izadju u javnost i iznesu cinjenice zbog cega do dogovora nije doslo. Da ne bi mi kasnije Vahu proglasili narodnim izdajnikom ili da ocrnimo nas savez. Znaci sve crno na bijelo pa nek narod da sud :kafa:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 27 nov 2014, 22:46

DukeOfWellington je napisao/la:
Clutch je napisao/la:Ne bih ja bio tako siguran u to da nas Vaha ne želi preuzeti. Zbog čega bi se uopšte zakazivao još jedan sastanak ukoliko Vaha ne želi na mjesto selektora?
Epilog ovog prvog sastanka je pozitivan, jer nije se ni očekivalo da će odmah doći do dogovora s Vahom, ali činjenica da se pregovori nastavljaju govori da bi moglo doći do suradnje.
Moje viđenje je da je on sad postavio uslove zbog kojih su ovi počeli da kolutaju očima, pa sad naravno moraju da vide između sebe da li je moguće da pristanu na to sve što se ranije naravno nikad nije tražilo. Halilhodžić je ubijeđen da ovi neće pristati na sve to zbog toga je ovako rezervisan.
vjerovatno je tako. do sada nijedan selektor nije samostalno birao pomočnike, uvijek su tu bili jedan srbin, hrvat i bošnjak. ja se smijem kladiti da je to jedan od Vahinih uslova, a čovjek je takav karakter da se ne da zaebavati po tom pitanju. Ko što neko prije mene napisa pravo je bitno da se tačno objavi šta je zapelo ako Vaha ne bude selektor, pa abemu majku valjda će se i narod malo dići ako sazna da uvijek tu mora biti srbin/hrvat/bošnjak, a to ti je automatska refleksija i na igrače, pa tako Šunjić zaigra protiv Nigerije, Vranješ bez kluba je uvijek tu i tako slično
nema potpisa

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 27 nov 2014, 22:47

Iako nisam eksplicitno napisao i meni se čini da je to jedna od glavnih kočnica.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 27 nov 2014, 23:02

DukeOfWellington je napisao/la:ako nisam eksplicitno napisao i meni se čini da je to jedna od glavnih kočnica.
Vrlo moguće, mada mislim da bi sada bilo krajnje vrijeme da naprave presedan i da, ako već neće interes reprezentacije konačno staviti ispred toga, da onda barem stave svoj interes, jer imaš priliku da dovedeš najboljeg stručnjaka kojeg imaš na raspolaganju, samim tim povećavaš šanse za plasman na ovo EP, a samim tim su veće šanse da će ti u kasu sletjeti i miliončići. Ako je ovo stvarno kamen spoticanja, eto gledajte onda svoju korist, jer mislim da možete mnogo više dobiti nego izgubiti, ne morate gledati na interes reprezentacije.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 27 nov 2014, 23:06

DeeWa je napisao/la:Ma ovaj im je garant rekao da hoce da sam bira svoj stab nezavisno od toga hoce li mu tu biti tri srbina ili tri bosnjaka, da tako isto moze odabrati ako treba i u sastavu 23 srbina a ne da mora fatat iz hrvatske i turske druge lige kako bi popunio kvotu i na kraju trazio da se od njega ne trazi za ove kvale nikakav uspjeh. To je ono logicno sto mi je a u drufu ruku i jedino sta ima da trazi i onda su se ovi iz saveza zabrinuli kako ce sve funkcionisat i da li ce ove iz RSa uspjet ubijediti na ovo.
jes, jes druže.....upravo je tako bilo, Vaha rekao džaba ću raditi, ali ima da biram ko će mi nosati kofere.....nema tu Srbin, Hrvat, Musliman.....onaj ko najbolje nosa kofere.......

de, ne budalesajte.....Vaha neće, samo pokušava da ne ispadne kriv........nego, evo Dinamo izgubio, moglo bi biti kod Maminja mjesta.....a Vahi nije tamo mrsko

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 27 nov 2014, 23:08

Meni je jasno da je ovo etnički koncipirana država ali se interesi naroda brane u političkim institucijama, nikako u sportskim. Ne može se očekivati da neko prihvati matricu u kojoj će sve pa i sport funkcionisati na etničkom principu. Moderni sport jednostavno ne trpi takav način razmišljanja i to će neki morati da shvate.

DonAhmo
Kontakt:

Post Postao/la DonAhmo » 27 nov 2014, 23:08

Koga nakon Sušića?

Nakon Susica, Susic.

Fruk ili Mesa :kafa: isto pakovanje.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 nov 2014, 23:13

Rajevac je jako dobar upgrade na Papeta, Magath i Vaha perverzija :D kako god, nemoš fulat', jedan od njih trojice mora bit' selektor :D

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 27 nov 2014, 23:24

rekli su da ce do 1. decembra imat selektora, samo da mi je znati ko pregovara s Vahidom, ako je to Beus pisi propalo

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 nov 2014, 23:34

Opa, napokon shvatili zašto je Ognjen Vranješ redovno bio na spisku. Napredujete :salut:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

raja
Kontakt:

Post Postao/la raja » 27 nov 2014, 23:41

JA MISLIM DA NAM NE TREBA SELEKTOR MNOGI SU PISALI DA SELEKTOR NIJE ZASLUŽAN ZA PLASMAN U BRAZIL PREDLAŽEM SPAHIĆA ZA SELEKTORA

DonAhmo
Kontakt:

Post Postao/la DonAhmo » 27 nov 2014, 23:42

Kad moze Pusic moze i... :kafa:

slika

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 27 nov 2014, 23:48

DukeOfWellington je napisao/la:Iako nisam eksplicitno napisao i meni se čini da je to jedna od glavnih kočnica.
Bravo !!! Pojedinci u savezu pokusavaju izvuci maksimum licne koristi a da nam ruze cvatu i da imamo veliko ime! Ljudi prosao je Vaha ove kriminalnuke i udarce ispod koljena i Svaka mu cast jer je jedini koji moze ovom kriminalu stati u kraj ako mu dopuste jer je obostrani licni interes neprocjenjiv! Covjek je skupo platio znanje i iskustvo da u ovom gurbetluku od zemlje izgubi sve krvavo zaradjeno a to je " IME"!!!!!!!!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 28 nov 2014, 00:29

Sacekati jos ovaj zadnji sastanak sa Vahidom pa cemo vidjeti, cim je pristao da se jos jednom porazgovara ima nade.

Inace sto se tice Vahida ja ne vjerujem da on ima neke ponude jer budite sigurni da se ne bi maltretirao i sastajao sa nasima, vec bi davno otisao strancima tj. za parama, sad ako se kojim slucajem vrati u Dinamo sve vam je jasno.

A ko ne uspije sa njime najvjerovatnije da ce se odluciti između Bazdarevica, Hadzibegica, Osima, Rajevca, samo da ne bude nekih podvala ili necasnih radnji koje nikome ne trebaju. Vidim da se mnogi pribojavaju ovih i RS-a kao da nesto mute, valjda toga nece biti.

Uglavnom ova cetri imena su nam izbor nakon Vahida, pa cemo vidjeti sta ce biti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 nov 2014, 00:32

šta će bolan mutit' ovi iz manjeg entiteta, ljudi predložili treću najbolju opciju

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 28 nov 2014, 00:38

I ta funkcija pomocnika je klaunska, minijaturna, nikakva. Ako je tu zapelo koji moraju b-h-s biti onda jeb.ga.
Iako bas moraju biti iz reda tri naroda, sumnjam da Vaha nema takvih i da ih po svojoj zelji ne moze krojiti.
15.10 - 15.06 ...

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 28 nov 2014, 00:45

Nekako mi se cini iz ovog clanka ss.ba da su ovi iz saveza nesto ponudili/predlozili Vahi a on ce kao razmisliti.I posto svi izvjestavaju da o parama nisu pricali onda mi to daje nadu da ce na kraju biti dobro.
Meni ovo mirise na dobro,a svakako se prvi macici u vodu bacaju pa se nadam da ce slijedeci sastanak biti plodonosan.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 28 nov 2014, 01:14

slika
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 28 nov 2014, 01:25

postoji jos jedna varijanta a to je da nisu bas nikako spominjali novac tj da vaha nije spominjao iz razloga sto je svjestan da nema ni teoretske sanse da bi vodio u protivnom bi se makar okvirna cifra spomenula da zna covjek jer ipak nece niko dzabe raditi i kakvi takvi novci trebaju. A isto tako me bio ne cinjenica da sam citao da je izjavio kako bi se vratio u ovoj situaciji u dinamo zagreb bez obzira sta se desilo a znamo svi sta mu se desavalo sa mamicem sto opet hoce reci da ipak nije problem nikakav balkanski mentalitet i ne vracanje u ove krajeve nego odlazak za novcem
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, Mostarska i 39 gostiju.