Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

Ajax
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la Ajax » 27 nov 2014, 21:31

Goalgetter je napisao/la:Nego, gdje su insideri koji su tvrdili da su pregovori obavljeni u ponedjeljak kad je Vaha stigao u Mostar? ;)
:thumbup: :thumbup: :lol: :lol:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 nov 2014, 21:33

ako Vaha neće, daj Magatha :opaopa:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 nov 2014, 21:33

Head je napisao/la:

Kod: Označi sve

Nakon sastanka u Makarskoj između predstavnika NSBIH i Vahida Halilhodžića, zaključka nema, ali razgovori će se nastaviti u narednih nekoliko dana.

Vahid Halilhodžić je izjavio da ne krije da su šanse da preuzme reprezentaciju Bosne i Hercegovine minimalne.

"Mnogo smo pričali, ali nije bili niti riječi o uslovima, a niti o novcu, koji je nebitan. Jako mi je teško, ali sam u vrlo nezgodnoj situaciji. Kada te tvoj narod zove, to se ne može platiti novcem, ali moji razlozi su privatne prirode i o njima sam upoznao i čelnike NSBiH", rekao je Halilhodžić za Avaz nakon sastanka.

Također, kako je za Avaz izjavio predsjednik NSBIH Elvedin Begić, razgovori će biti nastavljeni u narednih nekoliko dana.

- 
Suplja.Sa Mamicem se dogovorio isti tren.......nakon ponudjene cifre od jednog broja sa plus sest nula.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 27 nov 2014, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 27 nov 2014, 21:33

Koji li su to razlozi privatne prirode ?
15.10 - 15.06 ...

mrjasmin
Kontakt:

Post Postao/la mrjasmin » 27 nov 2014, 21:35

Ako vaha nije zainteresiran onda cemu drugi sastanak ? Ja bih rekao da je ovo dobar znak da su zakazali jos jedan sastanak. Vidjet cemo aBd.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 27 nov 2014, 21:38

HarisHelic je napisao/la:Sinan Sinanovic, pa pizda ti bre materina usljiva.

Eto ko se krije iza ovog smijesnog prenosa.

:evil:

On i onaj smijesni i prije svega NEPISMENI Jusuf Becirevic, glavni klovnovi.
Nije tačno, ovo nije Avazov sport, nego sportska redakcija Dnevnog avaza, ako nisi znao ili ne znaš razliku, a očito ne znaš. Ovaj novinar sa lica mjesta je samo takav mangup ispao, jedini saznao informaciju od svih ostalih novinara gdje će se sastanak održati i mangupski otišao, još prenosi šta se izdešavalo, a tebi ne valja. E moj napaćeni Bošnjo.

Treba odati poštovanje kad se zasluži! :salut: Gdje su ostali novinari da izvještavaju o ovome? :oops:
Grbavica naš je Hram!!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 nov 2014, 21:40

Lafo saznao info, to je sramota nekog iz saveza sto mu je rekao, sve je mogao da upropasti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 27 nov 2014, 21:43

Clutch je napisao/la:Zakazana je nova runda pregovora u Dubrovniku a tu uz Avaz putuje i delegacija Premier kladionice, pa ćemo uz live prijenos imati i priliku za live klađenje. Kvota je već u padu na Salem Prolić naručuje jelo više od 2.5 puta i iznosi 1,73.
Čekaj, što bi on išta naručivao? Logičnije je da konobar naleti svakih 5 minuta s punom platom i tako do kraja pregovora, ne treba se Salem džaba zamarati s narudžbama :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 27 nov 2014, 21:44

Elegant je napisao/la:Lafo saznao info, to je sramota nekog iz saveza sto mu je rekao, sve je mogao da upropasti.
Šta je mogao upropasiti? Jeste eto Vaha bi rekao radi ovog novinara ja neću voditi Bosnu! :lol: I on se previše bahato ponaša, te hoću , te neću, te nije vrijeme, ma mrš, ako nećeš ima ko hoće i vozdra!
Grbavica naš je Hram!!!

Nydalen
Kontakt:

Post Postao/la Nydalen » 27 nov 2014, 21:46

Ovo samo kod nas ima, tajni sastanak, a ono lajv prenos.I sta onda vaha da kaze na to? **** i avaz i avazovu redakciju sve u savezu koji su otkrili gdje ce se sastat.

U ostalom dajem glavu da su ovi iz ss.ba znali sve isto ko i ove uslje iz avaza al nisu htjeli da se mjesaju eventualno nesto pokvare.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 27 nov 2014, 21:46

anonimni je napisao/la:
Clutch je napisao/la:Zakazana je nova runda pregovora u Dubrovniku a tu uz Avaz putuje i delegacija Premier kladionice, pa ćemo uz live prijenos imati i priliku za live klađenje. Kvota je već u padu na Salem Prolić naručuje jelo više od 2.5 puta i iznosi 1,73.
Čekaj, što bi on išta naručivao? Logičnije je da konobar naleti svakih 5 minuta s punom platom i tako do kraja pregovora, ne treba se Salem džaba zamarati s narudžbama :mrgreen:
slika

Salem kad je bio mali

Mada mislim da bi u ponudi bilo koliko puta restoran mora narucivati robu dok je Salem tu 2,5 granica
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

123456
Kontakt:

Re: Odg: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la 123456 » 27 nov 2014, 21:50

Batko je napisao/la:
123456 je napisao/la:
Batko je napisao/la:Ja sam za Rajevca.. Ubjedljivo najveći uspjeh je ostvario.. Bolji CV i od Vahe ima a ne zanovjeta previše... Jedini problem je sto je Srbin jer su navijači BiH posebno oni najvjerniji, veliki nacionalisti pa im to nece odgovarati!!!

Ja sam uvijek za dobrobit repke.

Sent from Angelina's bed
Podkrijepi to cinjenicama.Ko je imao iole problem jer nije Bosnjak a da je igrao ili radio u reprezentaciji BiH?Znaci pricas gluposti.
Gdje god se pomene ime Milan Goran Itd odma problem!

U repki su imali probleme svi... Od igrača do selektora. Preko Bake i Ćire, ovaj drugi nikada nije primljen. BhF mu je **** majku od prvog do zadnjeg dana..

O igračima da ne pričam!!

Da je Rajevac Bošnjak imao bi spomenik 10 m u Sarajevu!!!

Sent from Angelina's bed
Hajde ne jedi govedinu.Daj mi konkretno snimku gdje se to dogodilo.Poprilicno pratim reprezentaciju BiH al to nikada nisam primjetio.Pa sjecam se kada je cijelo B.Polje skandiralo Nemanji Supicu.O Misketu ili Barbarezu da ne pricam

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 27 nov 2014, 21:53

E da se savez ovako aktivno ukljuci u dovođenju nam novih mladih igraca imao bi vecu nadu u ovu repku za buducnost. Cuj jedan ce nam covjek pomoci da sredimo situaciju, mi ako je sami ne sredimo nece nam niko to uciniti pa ni neki "nas covjek" (pitam se je li jos uvijek "nas" jer ga treba moliti da predvodi ovu napacenu drzavu u kojoj i on sam zna koliko je proliveno krvi prije 20-tak godina i u kojoj je i on sam na pocetku rata mogao platiti glave jer je to i sam priznao u intervju koji je dao negdje oko 90. godine, pa kad se sjetim toga iz INATA bi makar 1 godinu vodio ovu repku bila kakva ona bila i u kakvoj situaciji se nalazila). Mi smo izgubili Seferovica, Hrgotau, Alena,.... znaci igrače sa kojima smo mogli pokriti određene pozicije narednih 12 godina a razlog tome je sto ovim guzonjima u savezu je prici jedan covjek nego buducnost ove repke....ne kontaju oni da ce Vaha doci ali Vaha ce Bogami i otici dok igrac kad zaigra za repku on je sebi fakticki odredio sudbinu za koju repku ce igrati.
Jbg bilo je gresaka od Susica zbog ne pozivanja određenih igraca ali tu gresku isto tako snosi i ovaj savez, sad tek vidim kakav smo mi narod sve zelimo da nam se servira bez ikakvog ulozenog truda, pa ako nece trener zavrni rukave ti predsjednice i ostali sto sjedite u udobnim foteljama i odite razgovarajte sa nasom djecom po diaspori.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 27 nov 2014, 21:55

Nydalen je napisao/la:Ovo samo kod nas ima, tajni sastanak, a ono lajv prenos.I sta onda vaha da kaze na to? **** i avaz i avazovu redakciju sve u savezu koji su otkrili gdje ce se sastat.

U ostalom dajem glavu da su ovi iz ss.ba znali sve isto ko i ove uslje iz avaza al nisu htjeli da se mjesaju eventualno nesto pokvare.
Da su znali i oni bi otišli jer im je to posao, šta je vama, šta dižete Vahu, eto radi novinara jednog neće voditi Bosnu, jer mu je to zasmetalo :lol:
Grbavica naš je Hram!!!

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 27 nov 2014, 22:04

Cirkus napravili od običnog razgovora.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 27 nov 2014, 22:09

Wisey je napisao/la:Cirkus napravili od običnog razgovora.
Taman tako. Jbt zivot, ljudi u miru nemogu popit kafu i popricati. E nam drzave i repke i saveza, boljeg od Safeta nismo ni zasluzili. :roll: :roll:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

MP8
Kontakt:

Post Postao/la MP8 » 27 nov 2014, 22:13

Ne znam zasto se gubi vrijeme kad je ocigledno da nas Vaha ne zeli preuzeti, ne treba ga vise moliti, mada mi nikada nece biti jasno zasto mijesa privatni zivot sa poslom, to se nikad ne radi ali eto, ni u subotu nece biti nista drugacije, iako bismo svi voljeli da on bude taj koji ce sjesti na klupu, od toga bojim se, nema nista nazalost.

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 27 nov 2014, 22:16

meni se kroz safeta sve ogadilo..

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 27 nov 2014, 22:20

Ne bih ja bio tako siguran u to da nas Vaha ne želi preuzeti. Zbog čega bi se uopšte zakazivao još jedan sastanak ukoliko Vaha ne želi na mjesto selektora?
Epilog ovog prvog sastanka je pozitivan, jer nije se ni očekivalo da će odmah doći do dogovora s Vahom, ali činjenica da se pregovori nastavljaju govori da bi moglo doći do suradnje.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 27 nov 2014, 22:24

Clutch je napisao/la:Ne bih ja bio tako siguran u to da nas Vaha ne želi preuzeti. Zbog čega bi se uopšte zakazivao još jedan sastanak ukoliko Vaha ne želi na mjesto selektora?
Epilog ovog prvog sastanka je pozitivan, jer nije se ni očekivalo da će odmah doći do dogovora s Vahom, ali činjenica da se pregovori nastavljaju govori da bi moglo doći do suradnje.
Moje viđenje je da je on sad postavio uslove zbog kojih su ovi počeli da kolutaju očima, pa sad naravno moraju da vide između sebe da li je moguće da pristanu na to sve što se ranije naravno nikad nije tražilo. Halilhodžić je ubijeđen da ovi neće pristati na sve to zbog toga je ovako rezervisan.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Blackwargreymon, Coolpanda24, denza, Gifron, Google Adsense [Bot], kakarut, lol89, Shogun, StevieG8 i 56 gostiju.