Kod mene jug 0272 jel ti znaci nestoibrakadabra je napisao/la:Jesu li godisnje karte za sjever,jug i zapad numerisane 0001.
Na mojoj godišnjoj za sjever pise 2383

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kod mene jug 0272 jel ti znaci nestoibrakadabra je napisao/la:Jesu li godisnje karte za sjever,jug i zapad numerisane 0001.
themaniaks je napisao/la:strah me da u ove dvije tekme kuci jednu ne kiksamopogotovo me travnika strah,krkanska ekipa sa klasicnim bunkerom tesko se dobije al eto nadam se da to nece biti
kod mene na polugodisnjoj za jug, u prvoj polusezoni pise 0004..Esii TM87 je napisao/la:Kod mene jug 0272 jel ti znaci nestoibrakadabra je napisao/la:Jesu li godisnje karte za sjever,jug i zapad numerisane 0001.
Esii TM87 je napisao/la:Kod mene jug 0272 jel ti znaci nestoibrakadabra je napisao/la:Jesu li godisnje karte za sjever,jug i zapad numerisane 0001.
Ne pravim ja igracima pritisak vec sam sebilottdogg je napisao/la:ova euforija nas je sve ponijela , takodje i mene , al ja prvenstveno i dalje gledam da je nama cilj europa koju su obecali , sve vise od toga je bonus i prekoracenje nasih ciljeva , budemol sad stavljali sebi do znanja da zelimo duplu krunu , samo bezveze pravimo igracima bespotreban pritisak a nama moguce razocaranje
Ne moramo nista osvojiti, ja bi bio zadovoljan i plasmanom u kvalifikacije u Eiroligu, ali gledajuci nas raspored do kraja mislim da bi mi ili maleni trebali uzetdrop je napisao/la:Ne pravim ja igracima pritisak vec sam sebilottdogg je napisao/la:ova euforija nas je sve ponijela , takodje i mene , al ja prvenstveno i dalje gledam da je nama cilj europa koju su obecali , sve vise od toga je bonus i prekoracenje nasih ciljeva , budemol sad stavljali sebi do znanja da zelimo duplu krunu , samo bezveze pravimo igracima bespotreban pritisak a nama moguce razocaranjehocemo duplu krunu i mi to možemo.
Dosta je bilo zayebancije i ismijavanja za Željinim imenom, valja sad to sve naplatiti sa kamatama.
Neke cemo poštediti koji su bili korektni a neki ce nayebati krvavo (a zna se ko prvi)
Ja gledajući raspored prošlih sezona donosim isti zaključak...lisander je napisao/la:Ne moramo nista osvojiti, ja bi bio zadovoljan i plasmanom u kvalifikacije u Eiroligu, ali gledajuci nas raspored do kraja mislim da bi mi ili maleni trebali uzetdrop je napisao/la:Ne pravim ja igracima pritisak vec sam sebilottdogg je napisao/la:ova euforija nas je sve ponijela , takodje i mene , al ja prvenstveno i dalje gledam da je nama cilj europa koju su obecali , sve vise od toga je bonus i prekoracenje nasih ciljeva , budemol sad stavljali sebi do znanja da zelimo duplu krunu , samo bezveze pravimo igracima bespotreban pritisak a nama moguce razocaranjehocemo duplu krunu i mi to možemo.
Dosta je bilo zayebancije i ismijavanja za Željinim imenom, valja sad to sve naplatiti sa kamatama.
Neke cemo poštediti koji su bili korektni a neki ce nayebati krvavo (a zna se ko prvi)
Sa ovom upravom jednostavno ne moze biti krize!LFC_LAVOV je napisao/la:Bez veze pravite neka ocekivanja od igraca i strucnog staba. Evo samo da kazem, sta da nekim slucajem tim upade u krizu i ne daj Boze upadnemo u krizu rezultata. Sta ce se onda trazit smjena ljudi u klubu, jer su ti isti ljudi meni vratili nadu za neko bolje sutra, a svi znamo kakva je situacija danas u BiH...
Ja i kada ne bi izborili europu bio bi zadovoljan sa ovim sto su uradili u prvoj sezoni nakon povratika stare(nove) uprave. Moramo biti svijesni da se pravi jedan dugorocni cilj i plan naseg voljenog kluba..
23 godine i 4 mjeseca...1921 je napisao/la:Sa ovom upravom jednostavno ne moze biti krize!LFC_LAVOV je napisao/la:Bez veze pravite neka ocekivanja od igraca i strucnog staba. Evo samo da kazem, sta da nekim slucajem tim upade u krizu i ne daj Boze upadnemo u krizu rezultata. Sta ce se onda trazit smjena ljudi u klubu, jer su ti isti ljudi meni vratili nadu za neko bolje sutra, a svi znamo kakva je situacija danas u BiH...
Ja i kada ne bi izborili europu bio bi zadovoljan sa ovim sto su uradili u prvoj sezoni nakon povratika stare(nove) uprave. Moramo biti svijesni da se pravi jedan dugorocni cilj i plan naseg voljenog kluba..
i MAN UTD sa Fergusonom, preko 15 godina od kad je on na klupi, ne upada u krizu
Dosta tituladrop je napisao/la:Dobro sad smo otišli predaleko sa tim poređenjima sa Manchesterom i Fergusonom, ali imamo pravo da se nadamo duploj kruni...zašto da ne?? imamo sve preduslove.
nije to poredjenje, vec mu navodim primjer, jer su u klubu skolovani ljudi koji vole stariji sarajevski klub.. i nije im u interesu da ukradu ovo malo para sto imamo!drop je napisao/la:Dobro sad smo otišli predaleko sa tim poređenjima sa Manchesterom i Fergusonom, ali imamo pravo da se nadamo duploj kruni...zašto da ne?? imamo sve preduslove.
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, Samba71 i 30 gostiju.