FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

dizda22
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la dizda22 » 22 mar 2010, 14:09

ljudi nadjite predhodni tekst,o glasanju za ponavljanje utakmice,brkovica nije bilo u toj komisiji,glasali su dva muslimanska clana da se bodovi daju sarajevu,a po dva hrvatska i srpska clana za ponovno odigravanje,tako da nemojte biti derlad,budite objektivni... i ja bi volio vise ovdje u glavnom gradu titulu nego da uzme borac,siroki il neko treci! pozz

crespo
Kontakt:

Post Postao/la crespo » 22 mar 2010, 15:53

treba sacekati do kraja prvenstva i bodove dati klubu kojem su potrebniji

crespo
Kontakt:

Post Postao/la crespo » 22 mar 2010, 15:56

dizda22 je napisao/la:ljudi nadjite predhodni tekst,o glasanju za ponavljanje utakmice,brkovica nije bilo u toj komisiji,glasali su dva muslimanska clana da se bodovi daju sarajevu,a po dva hrvatska i srpska clana za ponovno odigravanje,tako da nemojte biti derlad,budite objektivni... i ja bi volio vise ovdje u glavnom gradu titulu nego da uzme borac,siroki il neko treci! pozz
po tebi ako željo uzme titulu ona ne dolazi u glavni grad,mislim da bi ti to najmanje pasalo

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 mar 2010, 16:14

crespo je napisao/la:
dizda22 je napisao/la:ljudi nadjite predhodni tekst,o glasanju za ponavljanje utakmice,brkovica nije bilo u toj komisiji,glasali su dva muslimanska clana da se bodovi daju sarajevu,a po dva hrvatska i srpska clana za ponovno odigravanje,tako da nemojte biti derlad,budite objektivni... i ja bi volio vise ovdje u glavnom gradu titulu nego da uzme borac,siroki il neko treci! pozz
po tebi ako željo uzme titulu ona ne dolazi u glavni grad,mislim da bi ti to najmanje pasalo
Bolje da Zeljo uzme titulu "hašov lige" nego Torpedo Ligu prvaka! Makar ce Zeljo to zasluzeno uraditi! :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

alibi

Post Postao/la alibi » 22 mar 2010, 16:18

Probisvjet je napisao/la:
crespo je napisao/la:
Bolje da Zeljo uzme titulu "hašov lige" nego Torpedo Ligu prvaka! Makar ce Zeljo to zasluzeno uraditi! :mrgreen:
De ba glupane bjezi sa nase stranice,i navijaj za svoj klub ako ga imas a ne za "neke" u inat "nekim".

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 22 mar 2010, 17:06

mozda je i bolje sto igramo u srijedu u tz,ocisticemo kartone,ako uspijemo otkinut barem bod ja bi bio zadovoljan,al onda kompletni za vikend moramo uzeti sva tri boda u travniku,a vjerujem da to mozemo.cetiri boda iz ove dvije naredne utakmice i opet smo mi glavni kandidati za titulu.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

shakal
Kontakt:

Post Postao/la shakal » 22 mar 2010, 17:09

Probisvjet je napisao/la:
crespo je napisao/la:
pa vi da nemate zuje, i ove god bi se bukvalno borili za opstanak....ako iko igra posteno u ovoj ligi to je Sarajevo ;)
Do zadnjeg dana zivota mog samo SARAJV'O!!!

THERE IS NOTHING BETTER IN LIFE THAN BEING A GOONER!!!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 22 mar 2010, 18:38

shakal je napisao/la: pa vi da nemate zuje, i ove god bi se bukvalno borili za opstanak....ako iko igra posteno u ovoj ligi to je Sarajevo ;)

bolje ti je da ovo nisi napisao....saće se naći razni forumaši koji će komentarisati to što si napisao :roll: :roll: ne kažem da mi ne namještamo tekme ali sami Bog zna kakve crne radnje rade šuman, baljak i ostali paraziti u klubu
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Old tawn
Kontakt:

Post Postao/la Old tawn » 22 mar 2010, 18:43

Mirza_Hordas je napisao/la:
shakal je napisao/la: pa vi da nemate zuje, i ove god bi se bukvalno borili za opstanak....ako iko igra posteno u ovoj ligi to je Sarajevo ;)

bolje ti je da ovo nisi napisao....saće se naći razni forumaši koji će komentarisati to što si napisao :roll: :roll: ne kažem da mi ne namještamo tekme ali sami Bog zna kakve crne radnje rade šuman, baljak i ostali paraziti u klubu
Nemoj tako pa Suman je jedna takva postenjacina, zato je Sarajevo u takvoj finansijskoj situaciji kakvoj jeste.
PONOSNO I HRABRO

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 22 mar 2010, 20:10

Old tawn je napisao/la:

Nemoj tako pa Suman je jedna takva postenjacina, zato je Sarajevo u takvoj finansijskoj situaciji kakvoj jeste.
ko je suman..jel to onaj sto kod logopeda mora ic..pa covjek nezna prosto prosirene recenice sastavit a da nesto ne zamumla :o :o ...gradski klub,carsija :D
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 22 mar 2010, 20:18

a bog dao i da je vas sabovic glavonja puno bolji,kao da su braca.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 22 mar 2010, 20:29

kupus army je napisao/la:a bog dao i da je vas sabovic glavonja puno bolji,kao da su braca.
:D :D
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 22 mar 2010, 20:32

po tebi ako željo uzme titulu ona ne dolazi u glavni grad,mislim da bi ti to najmanje pasalo[/quote]
Bolje da Zeljo uzme titulu "hašov lige" nego Torpedo Ligu prvaka! Makar ce Zeljo to zasluzeno uraditi! :mrgreen:[/quote]

pa vi da nemate zuje, i ove god bi se bukvalno borili za opstanak....ako iko igra posteno u ovoj ligi to je Sarajevo ;)[/quote]

jel te stid za ovo? ja bi se sramio dodjete na hayat i prosite bodove. fuj! jad od ekipe.

shakal
Kontakt:

Post Postao/la shakal » 22 mar 2010, 20:45

njihova stvar sta ce mislit, ne opterecujem se tim....bar smo posteniji od malih plavih, to je 100%...ovo je cak rekao jedan od najboljih sudija u BiH....Sinisa Zrnic ;)

roki...
Kontakt:

Post Postao/la roki... » 22 mar 2010, 20:47

... u zivotu si mi sve,tebe volim najvise ... :arrow:

shakal
Kontakt:

Post Postao/la shakal » 22 mar 2010, 20:48

A_d_0 je napisao/la:po tebi ako željo uzme titulu ona ne dolazi u glavni grad,mislim da bi ti to najmanje pasalo
Bolje da Zeljo uzme titulu "hašov lige" nego Torpedo Ligu prvaka! Makar ce Zeljo to zasluzeno uraditi! :mrgreen:[/quote]

pa vi da nemate zuje, i ove god bi se bukvalno borili za opstanak....ako iko igra posteno u ovoj ligi to je Sarajevo ;)[/quote]

jel te stid za ovo? ja bi se sramio dodjete na hayat i prosite bodove. fuj! jad od ekipe.[/quote]

samo trazimo ono sto nam po pravilu pripada...isto bi postupili da je vas tim u pitanju, zato ne serite molim vas....

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 22 mar 2010, 20:52

shakal je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:po tebi ako željo uzme titulu ona ne dolazi u glavni grad,mislim da bi ti to najmanje pasalo

jel te stid za ovo? ja bi se sramio dodjete na hayat i prosite bodove. fuj! jad od ekipe.[/quote]

samo trazimo ono sto nam po pravilu pripada...isto bi postupili da je vas tim u pitanju, zato ne serite molim vas....[/quote]
to ja stalno govorim, al jbg neće da upiju. Evo baš sam prošle sedmice pričao sa jednim manijakom, on me ko nešto zezao oko ovoga svega, i ja mu fino kažem da se vama to isto desilo, šta bi ste vi?, a on meni "srušili bi cijeli savez ako treba smao da dođemo do bodova."
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 22 mar 2010, 21:23

Dođem na ovu temu da pročitam nešto pametno i normalno u vezi svog kluba, a vidim uobičajene provokacije od strane jednih nazovi "navijača" i odgovaranje na iste od strane drugih. Nemojte odgovarati na provokacije, samo sebi kidate živce. Svi oni koji vole svoj klub neće ulaziti u rasprave sa svakim. Vidite da svašta ima na ovom forumu, a nekome će prije uči u guzicu nego u glavu, ne možeš ti nešto nekome objasniti kad on sam neće to da shvati, i ne mora ko ga j**e, ignoriraj i gotovo. Na ovom forumu sve je manje forumaša sa kojima možeš normalno raspravljati o nećemu bez vrijeđanja, jer je previše djece koja ne znaju šta će od sebe pa ovdje liječe frustracije, al' to je izgleda postalo normalno za ovaj forum tako da me više ništa ne može začuditi !!!
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

ahmiiic
Kontakt:

Post Postao/la ahmiiic » 22 mar 2010, 21:25

mozda mi neko odgovori...

zasto postoji pored stranice fksinfo.com jos i stranica fcsarajevo.ba gdje pise da je to oficijelna????

i ako moze neko stupit u kontakt sa ljudima iz shopa na stranici fksinfo saljem vec 10 mailova niko neodgovora..
volio bih kupit onu jednu majcu I DVD 2009..platio bi cak i vise da ljudi mogu sebi nabavit neke stvarcice, ali vako haman nista od mene i mojih parica..

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 22 mar 2010, 21:27

Uefina pravila su jasna
Nisu mi jasni ovi iz uprave sarajeva,to je gomila nesposobnjakovica.
Posaljite žalbu u uefu i 3 boda su vasa.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, fera, Tatamata1946 i 56 gostiju.