Batko je napisao/la:Nije valjda da uživo ide tekstualni prenos pregovora sa Vahom...
Ma ne mogu da vjerujem koliki smo mi debili!!!
Sent from Angelina's bed

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Batko je napisao/la:Nije valjda da uživo ide tekstualni prenos pregovora sa Vahom...
Sent from Angelina's bed
Gledam, i ne vjerujem.Batko je napisao/la:Nije valjda da uživo ide tekstualni prenos pregovora sa Vahom...
Sent from Angelina's bed
Ma novinari su provalili gdje im je sastanak, pa sada opsijedaju taj restoran i salju live informacije na neku stranicu.Papastathopoulos je napisao/la:Daj ba, cuj prijenos pregovora:lol::lol:
A jesmo luda nacija u pm
pppllllllllaaaaaaaaaaaaccccccccccccceeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmGoalgetter je napisao/la:19:00
Nakon sto je konobar donio svima po kolu, Salem Prolic je uzeo jelovnik, proticao, zatim pogledao u konobara i rekao ''Moze''.
Rekao " Moze prva , druga i cetvrta stranica i gajba kisele"Goalgetter je napisao/la:19:00
Nakon sto je konobar donio svima po kolu, Salem Prolic je uzeo jelovnik, proticao, zatim pogledao u konobara i rekao ''Moze''.
Sent from Angelina's bed
ahahahhahahahahaha.....pa koji vam je viseSjeverniVjetar je napisao/la:Rekao " Moze prva , druga i cetvrta stranica, i gajba kisele"Goalgetter je napisao/la:19:00
Otišli na noge Vahidu u Promajnu, on tamo ima vikendicu, valjda mu bilo teško doći u rodni grad.Elegant je napisao/la:Koji su to papci od toliko restorana i mjesta po Sarajevu oni otisli na Makarsku rivijeru.
Za ne povjerovati kako se novci trose.
Papastathopoulos je napisao/la:18:56
"Konobar je nespretno prosuo Sinalco Colu u krilo gospodinu Halilhodzicu nakon cega je ovaj ustao i negodovajuci glasno zagalamio na konobara i nezadovoljno napustio restoran. Elvedin Begic je otrcao za njim. Vise informacija u nastavku na nasem portalu."