Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

Ajax
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la Ajax » 27 nov 2014, 18:03

STEVIE je napisao/la: to nije uopce znacajan parametar kad je u pitanju kvalitet rajevca!
ta' nije covjek lud da preuzme srbiju koja je u jos goroj situaciji nego nasa repka u svemu trenutno.
Nije tacno Srbija je u jednako losoj situaciji kao i Bosna u ovim kvalifikacijama. On da moze da bira izabrao bi Srbiju 100%. Znaci u situaciji kada nema ko nije trenirao Srbiju ovog trenera oni ni ne spominju kao ozbiljnog kandidata a traze selektora. Osim toga covjek je vec 3,4 godina bez posla i ne zeli da potpise na samo 6 utakmica nego hoce da vodi i sljedece kvalifikacije ;) ( to je njegov uslov ) Porediti njega i Vahu je smijesno. Vaha ima ogromno uspijeha i jos uvijek moze da bira klubove, reprezentacije a Rajovac ima samo jedan veci uspjeh i ne moze da bira koga ce trenirati od reprezentacija a kamoli sto se tice klubova.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 27 nov 2014, 18:06

Ajax je napisao/la:
STEVIE je napisao/la: to nije uopce znacajan parametar kad je u pitanju kvalitet rajevca!
ta' nije covjek lud da preuzme srbiju koja je u jos goroj situaciji nego nasa repka u svemu trenutno.
Nije tacno Srbija je u jednako losoj situaciji kao i Bosna u ovim kvalifikacijama. On da moze da bira izabrao bi Srbiju 100%. Znaci u situaciji kada nema ko nije trenirao Srbiju ovog trenera oni ni ne spominju kao ozbiljnog kandidata a traze selektora. Osim toga covjek je vec 3,4 godina bez posla i ne zeli da potpise na samo 6 utakmica nego hoce da vodi i sljedece kvalifikacije ;) ( to je njegov uslov ) Porediti njega i Vahu je smijesno. Vaha ima ogromno uspijeha i jos uvijek moze da bira klubove, reprezentacije a Rajovac ima samo jedan veci uspjeh i ne moze da bira koga ce trenirati.
Koji veliki uspjeh misliš? Ima ih više!!!!

Sent from Angelina's bed

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 27 nov 2014, 18:08

Gdje se uzivo moze pratiti sastanak s Vahidom :D da nas ne ubije promaja hahahah :D
ABD HAJDE VAHA ako sada ne uzmes neces nikada u zivotu!!!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 27 nov 2014, 18:08

Srbbija je u goroj situaciji nego mi, i plus grupa joj je teža, ako Vahu ne mogu vrbovat nek mole Rajevca jer čovjek je trenerčina, i koga boli briga što je iz Srbije, da je s Grenlanda, poslje Vahe je najbolji izbor.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 27 nov 2014, 18:10

Batko je napisao/la: Gdje god se pomene ime Milan Goran Itd odma problem!

U repki su imali probleme svi... Od igrača do selektora. Preko Bake i Ćire, ovaj drugi nikada nije primljen. BhF mu je **** majku od prvog do zadnjeg dana..

O igračima da ne pričam!!

Da je Rajevac Bošnjak imao bi spomenik 10 m u Sarajevu!!!

Sent from Angelina's bed
Tu ima puno istine, da je neki "Milan" radio deseti dio onoga sto je Safet radio, ne bi izdrzao vise od prvih kvalifikacija, bilo bi svega , bojkota, baklji...Mogu mislit BHF transparenata "Vazniji je obraz od plasmana", "Danas u Brazilu, Sutra u kavezu"...
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 27 nov 2014, 18:19, ukupno mijenjano 1 put.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 27 nov 2014, 18:12

lisander je napisao/la:Srbbija je u goroj situaciji nego mi, i plus grupa joj je teža, ako Vahu ne mogu vrbovat nek mole Rajevca jer čovjek je trenerčina, i koga boli briga što je iz Srbije, da je s Grenlanda, poslje Vahe je najbolji izbor.
Srbija je izabrala Curcica, to je bilo dogovoreno odmah po odlasku Advokata. Srbi ce, vjerovatno, pokusati princip koji Hrvati guraju, mladi treneri, dokazani kroz U21.
Pa eto, mogli bi mi Tulu ili Jagodu :mrgreen:

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 27 nov 2014, 18:13

SjeverniVjetar je napisao/la:Tu ima puno istine, da je neki "Milan" radio deseti dio onoga sto je Safet radio, ne bi izdrzao vise od prvih kvalifikacija, bilo bi svega , bojkota, baklji...
A šta?? Treba neka šaka fanatikosa određivat ko će biti selektor
SjeverniVjetar je napisao/la: Pa eto, mogli bi mi Tulu ili Jagodu :mrgreen:
Il Ibrahima Zukanovića :mrgreen:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 27 nov 2014, 18:15

Batko je napisao/la: Koji veliki uspjeh misliš? Ima ih više!!!!
Jedini veci uspjeh je to sa Ganom i tu se nije prosetao grupom. ( Australija nerjeseno, Srbija jedva pobjeda ) Covjek zeli da potpise ugovor na dva ciklusa a ne jedan dali znas sta to znaci ? Vaha je isto imao uspjehe sa Obalom i Alzirom. Samo osim toga Vaha je imao i uspjehe i sa klubovima Lilliom ( od druge lige doveo ih do lige prvaka ), PSG-om, Casablancom, Dinamom i jos puno toga. Srbija ima daleko najbolje trenere na svijetu u kosarci. Znaci daleko niko im nije bukvalno ravan po tome da ih ne nabrajam sada. Meni daleko najdrazi legenda Obradovic a ima ih jos punooo dobrih. Sto se tice fudbala tu i sami govore da im fali vrhunskih trenera zato su ih i trenirali stranci zadnjih godina. Afrika je Afrika. Balkan je Balkan. A Zapad je Zapad. Mi jesmo fukara i pogani i svakakvi samo jos uvijek nismo Afrika. Ako je nesto proslo kod njih ne znaci da ce i kod ludih Balkanaca.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 27 nov 2014, 18:18, ukupno mijenjano 2 puta.

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 27 nov 2014, 18:15

Batko je napisao/la:
stokton je napisao/la:
Batko je napisao/la:Ja sam za Rajevca.. Ubjedljivo najveći uspjeh je ostvario.. Bolji CV i od Vahe ima a ne zanovjeta previše... Jedini problem je sto je Srbin jer su navijači BiH posebno oni najvjerniji, veliki nacionalisti pa im to nece odgovarati!!!

Ja sam uvijek za dobrobit repke.

Sent from Angelina's bed
E ne može ovaj put.

I prošli put su nam oni teleta predložili, pa sad ovoga, pa da je najbolji ne može.

Neka sada ovi naši predlože, a ovi šumari neka prihvate.

Kakvo je to rotirajuće razmišljanje zar nije interes da selektor bude najbolji kandidat!!! Upravo je to moja poenta i bila sto je nekima bitnije ko je i koga predložio od interesa repke!!!!

Sent from Angelina's bed
Govorim da se ne može uvijek šumarima izlazit u susret, neka oni malo izađu u susret anamo ovim našim,
hoće sve da oni odlučuju, e ne može tako

Vaha, ako neće on Magat i ćao :D

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 27 nov 2014, 18:15

Počelo je počelo! :mrgreen:
Nije Vaha nesalomiv orah čim je pristao na razgovor, zato Begić i kompanija maksimalno angažovano i pregovarački nastrojeno "u akciju" i nek nam je sretno! :D

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 27 nov 2014, 18:21

Batko je napisao/la: U repki su imali probleme svi... Od igrača do selektora. Preko Bake i Ćire, ovaj drugi nikada nije primljen.
CIRO NIKAD NIJE PRIMLJEN :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Nikad se vise nije navijalo za nekog selektora nego za Ciru kod vecine navijaca. Njega je vecina navijaca obozavala. On bi i sada valjao ali samo za ovih 6 utakmica. Za sljedece kvalifikacije ne.

edin20
Kontakt:

Post Postao/la edin20 » 27 nov 2014, 18:23

Milovan Rajevac za Klix.ba: Želim odvesti BiH na Svjetsko prvenstvo u Rusiji

Želim istaći da sam ekipu Vojvodine u sezoni 2007/08. preuzeo kada su bili na posljednjem mjestu, a onda sa njima napravio niz od 16 utakmica bez poraza, pri čemu su pobjeđivali i Zvezdu i Partizan. Nakon Vojvodine sam preuzeo Borac iz Čačka te su prvi put izborili plasman u Evropu", naveo je Rajevac.

Peto mjesto na SP-u 2010.

Navodi i kako je sa reprezentacijom Gane osvojio peto mjesto na SP-u 2010. godine, te sa A selekcijom i reprezentacijom Gane sačinjenom od igrača koji igraju u domaćem prvenstvu dva puta igrao finale Afričkog kupa. Međutim, uslov za preuzimanje Zmajeva bio bi potpisivanje ugovora dužeg od godinu dana.

za mene i vise nego dovoljan dokaz kvaliteta bolji je od safeta 1000 puta

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 27 nov 2014, 18:23

lisander je napisao/la: A šta?? Treba neka šaka fanatikosa određivat ko će biti selektor
Ma ne treba ali , generalno, ima puno nepovjerenja i nacionalizma i medju nama.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 27 nov 2014, 18:24

18:15 Održavanje sastanka je pod znakom pitanja jer je naš stručnjak nezadovoljan zbog prisustva novinara iz BiH.

:eh:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

edin20
Kontakt:

Post Postao/la edin20 » 27 nov 2014, 18:27

sajo10 je napisao/la:18:15 Održavanje sastanka je pod znakom pitanja jer je naš stručnjak nezadovoljan zbog prisustva novinara iz BiH.

samo trazi alibi danas ne preuzme koliko ga molimo kao da je jedni lijek na svijetu za nas spas

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 27 nov 2014, 18:29

sajo10 je napisao/la:18:15 Održavanje sastanka je pod znakom pitanja jer je naš stručnjak nezadovoljan zbog prisustva novinara iz BiH.

Ma **** novinare i sastat se na nekom trecem mjestu. Ovo stvarno ima jos samo u Bosni. Jos samo fali da se sastanu u nekom kaficu gdje jedva cuju jedni druge. Tako ce se bas puno dogovoriti. Neozbiljno i od Vahe sto se nisu sastali bar u Mostaru. Izgleda da Vahi nije u interesu da preuzme repku i ovo je neki reda radi sastanak.

logme
Kontakt:

Post Postao/la logme » 27 nov 2014, 18:34

Batko je napisao/la:
Kakvo je to rotirajuće razmišljanje zar nije interes da selektor bude najbolji kandidat!!! Upravo je to moja poenta i bila sto je nekima bitnije ko je i koga predložio od interesa repke!!!!

Sent from Angelina's bed
Mislim da ćemo najbolje rješenje naći ovdje, među forumašima. Ima ovdje dosta bistrih ljudi, stručnjaka.
Dakle, forumaša za selektora :bih:

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 27 nov 2014, 18:34

gdje citate pratite molim vas ?

Batko
Kontakt:

Koga nakon Sušića?

Post Postao/la Batko » 27 nov 2014, 18:41

Nije valjda da uživo ide tekstualni prenos pregovora sa Vahom...

Ma ne mogu da vjerujem koliki smo mi debili!!!

Sent from Angelina's bed

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 nov 2014, 18:43

Samo da Vaha izgovori sudbonosno da. :pray:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, HariTz i 24 gosta.