Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
eeee jbg, pa nece bit zanimljivo gledat ako ti sve kazem sad, al et reci cu ti da ce biti punooooooooooo iznenadjenja...ma najjaca serija ubjedljivo... 
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- majestic24
- Kontakt:
Problem je sto nisam gledao sve ispocetka. Znam da mu je onaj brat bio u zatvoru pa ga je izvlacio. Pa onda zavrsili u drugonm zatvoru (Sona),i na kraju se sad bore protiv Kompanije. Ali zbog cega,kakve veze oni imaju s njom??Stivi_Dzi je napisao/la:eeee jbg, pa nece bit zanimljivo gledat ako ti sve kazem sad, al et reci cu ti da ce biti punooooooooooo iznenadjenja...ma najjaca serija ubjedljivo...
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ma prica je mnogo dublja od toga sto se sve desavalo u zatvoru, vidjeces kasnije ce se pojaviti i "Scylla"majestic24 je napisao/la:Problem je sto nisam gledao sve ispocetka. Znam da mu je onaj brat bio u zatvoru pa ga je izvlacio. Pa onda zavrsili u drugonm zatvoru (Sona),i na kraju se sad bore protiv Kompanije. Ali zbog cega,kakve veze oni imaju s njom??Stivi_Dzi je napisao/la:eeee jbg, pa nece bit zanimljivo gledat ako ti sve kazem sad, al et reci cu ti da ce biti punooooooooooo iznenadjenja...ma najjaca serija ubjedljivo...
to je kao crna knjiga Kompanije, Scylla sadrzi sve misije, zadatke koje je kompanija obavljala, oni ce pokusati da je uzmu i iznesu u javnost kako bi srusili Kompaniju, al opet se ispostavi da nije to to, pa opet prica ode u drugom smjeru...itd itd...ma puno raspleta, zapleta najbolje ces skontati ako pogledas sve sezone i epizode...
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- majestic24
- Kontakt:
Pa sad su poceli da provaljuju u kompaniju..ustvari vec su provalili,jos ih samo jedan zid djeli do toga. A i onaj mora na operaciju ici.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
majestic24 je napisao/la: Umro je i onaj politicar Enes. Gleda li ko od vas zakon brace?? Ja gledam preko rtl-a,al bas me zanima kako ce zavrsiti. Hoce li onaj Michael umrijeti na kraju???
ja sam gledao jedno vrijeme ali sam prestao, nije mi se dalo pratiti, propustiš dvije-tri epizode i odmah nisi u toku
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
joj rukfas kakvu sam pjesmu napravio neda se slusat. ova je meni najjaca sinoc.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Emir_ZENICA je napisao/la:Joj sto me dobro prodrma zemljotres...joj sta je ovo ....imal kod vas ?
kod mene ništa
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Emir_ZENICA je napisao/la:Joj sto me dobro prodrma zemljotres...joj sta je ovo ....imal kod vas ?
Aha, vidim ja nešto mi se trese komp
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
I onako sredina...polako doci ce i do vas....lezim i gledam tv...a prozori mi idu s desne na ljevu stranu hahaMirza_Hordas je napisao/la:
kod mene ništa![]()
jel jak bio
A C A B !
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
nek ne dolazi, ne treba miEmir_ZENICA je napisao/la:I onako sredina...polako doci ce i do vas....lezim i gledam tv...a prozori mi idu s desne na ljevu stranu hahaMirza_Hordas je napisao/la:
kod mene ništa![]()
jel jak bio
Jel to onaj sto su svi osjetili, a ja izrod nisamMirza_Hordas je napisao/la:
nek ne dolazi, ne treba mikrajem prošle godine bio je zemljotres oko 2-3 ujutro a ja spavao
joj kad me prodrmao prepao sam se pravo
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
e za taj zemljotres raja pricala kako su se prodrmala a ja izrod ko lejla nisam nista osjetio. nemoze me top probudit.lejla je napisao/la:Jel to onaj sto su svi osjetili, a ja izrod nisamMirza_Hordas je napisao/la:
nek ne dolazi, ne treba mikrajem prošle godine bio je zemljotres oko 2-3 ujutro a ja spavao
Spavala ko beba
Dosli u skolu svi istraumatizirani, ja veze nemam o cemu oni pricajuA_d_0 je napisao/la:
e za taj zemljotres raja pricala kako su se prodrmala a ja izrod ko lejla nisam nista osjetio. nemoze me top probudit.
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
lejla je napisao/la:Jel to onaj sto su svi osjetili, a ja izrod nisamMirza_Hordas je napisao/la:
Spavala ko beba
jest to je taj
Zadnja izmjena: Mirza_Hordas, dana/u 22 mar 2010, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
kod vas sve neki zemljotresi samo kod mmene toga nema

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
to prepricavaju dogadjaj a ja i jaran se samo blijedo gledamo i kontamo o cem ba ovi pricaju.lejla je napisao/la:Dosli u skolu svi istraumatizirani, ja veze nemam o cemu oni pricajuA_d_0 je napisao/la:
e za taj zemljotres raja pricala kako su se prodrmala a ja izrod ko lejla nisam nista osjetio. nemoze me top probudit.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Kod vas dole zemljotresi postali uobicajeni
Ja se sjecam samo prije jednu 6 7 godina ,bio zemljotres ,a ja bio kod dajdze ! Izasli mi na balkon kad ce ti neka nane :" da nije sudar bio "

ja samo jedan u zivotu osjetio i to prije jedno godinu ovdje u srednjoj Bosni toga nema 
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 20 gostiju.