Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

esprit24
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la esprit24 » 27 nov 2014, 14:43

Interes svih nacionalnih strana u savezu je iskljucivo NOVAC, Brazil im je otvorio oci u pogledu para,sponzora itd,tako da prica o opstrukciji ne pije vodu :kafa:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

DonAhmo
Kontakt:

Post Postao/la DonAhmo » 27 nov 2014, 14:54

Nadamo se da posle Papeta nece biti Pape.

Jer Bazdarevic i Hadzibegic, su cak i veci muljatori :kafa: dok su trenerske lole.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 27 nov 2014, 15:58

Samo Vaha i neka sam izabere svoje pomocnike. Plata koliko se moze sa ogromnim bonusom u slucaju plasmana na EP :bih: :bih:
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 27 nov 2014, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.

komax
Kontakt:

Post Postao/la komax » 27 nov 2014, 16:05

Poslije Vahe, moze Rajevac
http://prntscr.com/5aom34" onclick="window.open(this.href);return false;

samo ne Mešu
http://prntscr.com/5aomo3" onclick="window.open(this.href);return false;

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 27 nov 2014, 16:09

Nece Vaha biti selektor zato sto je u BIH sve zasnovano na nacinalnoj osnovi I mora birati pomocnike na nacinalnom kljucu a on to nece .Nije samo to razlog al je jedan od vise razloga zasto on nece da bude selektor a nadam se da nisam upravu.
Zadnja izmjena: BosnaSTL, dana/u 27 nov 2014, 16:13, ukupno mijenjano 1 put.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 27 nov 2014, 16:11

Evo daj ovog Srbina, dok se još nudi. Naravno, ako već papak Vaha neće. :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

DonAhmo
Kontakt:

Post Postao/la DonAhmo » 27 nov 2014, 16:11

Ajax je napisao/la:Samo Vaha i neka sam izabere svoje pomocnike. Plata koliko se moze sa ogromnim bonusom u slucaju plasmana na EP :bih: :bih:
Nama da dodje Klopp nebi nas izvukao iz ovih govana u koje nas uvalio Safke.
Nisu samo losi rezultati u pitanju jer teletina nas je uvalila.... tako da zaboravite EP :kafa:
Naravno da treba pokusati skupiti sto vise bodova tj. pobjeda pa i u tim prijateljskim tekmama tj. ne pasti u 4 kapu za klf. SP 2018 :kafa:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 27 nov 2014, 16:14

To je sve tacno Ahmo nego koga bi ipak ti izabrao kada bi birao ?? Po meni je bitno i da se u ovih 6 utakmica izvuce maksimum i da se naprave odlicni temelji za sljedece kvalifikacije. A ne da se sad neko uci ovih 6 utakmica a onda da neko drugi krene od pocetka u sljedecim kvalifikacijama.

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 27 nov 2014, 16:16

Miroslav, Safet, pa Milovan. Bilo bi logično u ovoj državi. Bilo bi nenormalno u bilo kojoj drugoj.

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 27 nov 2014, 16:21

Sastanak čelnika Nogometnog saveza BiH i Vahida Halilhodžića održat će se danas u Promajni, saznaje naš portal.Prvobitno je bilo planirano da se sastanak održi u Mostaru, međutim u posljednji čas je odlučeno da mjesto sastanka bude Promajna, mjesto na Makarskoj rivijeri u Hrvatskoj.

Sastanak će započeti sa malim zakašnjenjem.

Ostanite uz Klix.ba…

Da usput potrose koju marku i za svoj ceif, banda savezna!
#Salihović

DonAhmo
Kontakt:

Post Postao/la DonAhmo » 27 nov 2014, 16:31

Ajax je napisao/la:To je sve tacno Ahmo nego koga bi ipak ti izabrao kada bi birao ?? Po meni je bitno i da se u ovih 6 utakmica izvuce maksimum i da se naprave odlicni temelji za sljedece kvalifikacije. A ne da se sad neko uci ovih 6 utakmica a onda da neko drugi krene od pocetka u sljedecim kvalifikacijama.
Bio sam za Robija ali... :kafa:

Opcija Sergeja.
Necemo puno izgubiti a mozemo dobiti.
Istina da Sergej nije nikoga vodio ali nije ni Safke prije rep.BIH nikoga vodio a nemojte mi bogati reci da je vodio turske Kukusporove po sedam dana do 2mj.
Ne treba nam stranac, ni pod koju opciju (nikakav slovenac ne dolazi u obzir).
Postoje sanse da se izvuce maks. iz 6 tekmi ali ne treba se plaho nadati u velikim smo ****, atmosfera je otisla u vraga...neke igrace treba X ali kako stoji novi selektor ce biti Fruti ili Mesi a to znaci da ce duvati u Papeta (na pocetku ce isti pozivati veliki broj Safketovi panjeva koje je nabacao u rep.BIH) samo da bi se izgotivio dugogodisnji kolega... tako da :guz:

Sergej se ne gura, nema lobija u savezu (a ko bira selektora).. tako da :wave: ne ocekujem Sergeja kao ni plasman u baraz. Braco to je surova istina.

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 27 nov 2014, 17:17

Ako Vaha nece ovaj Rajevac je za Osima,Barbareza,Bazdarevica Mourinho.

DonAhmo
Kontakt:

Post Postao/la DonAhmo » 27 nov 2014, 17:27

Vidi Radomir Antic na anketi :facepalm: :kafa:

nele-BHF
Kontakt:

Post Postao/la nele-BHF » 27 nov 2014, 17:36

sekretar je napisao/la:Ako Vaha nece ovaj Rajevac je za Osima,Barbareza,Bazdarevica Mourinho.
Vodi ga kući.

Batko
Kontakt:

Koga nakon Sušića?

Post Postao/la Batko » 27 nov 2014, 17:42

Ja sam za Rajevca.. Ubjedljivo najveći uspjeh je ostvario.. Bolji CV i od Vahe ima a ne zanovjeta previše... Jedini problem je sto je Srbin jer su navijači BiH posebno oni najvjerniji, veliki nacionalisti pa im to nece odgovarati!!!

Ja sam uvijek za dobrobit repke.

Sent from Angelina's bed

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 27 nov 2014, 17:48

Batko je napisao/la:Ja sam za Rajevca.. Ubjedljivo najveći uspjeh je ostvario.. Bolji CV i od Vahe ima a ne zanovjeta previše... Jedini problem je sto je Srbin jer su navijači BiH posebno oni najvjerniji, veliki nacionalisti pa im to nece odgovarati!!!

Sent from Angelina's bed
Podkrijepi to cinjenicama.Ko je imao iole problem jer nije Bosnjak a da je igrao ili radio u reprezentaciji BiH?Znaci pricas gluposti.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 27 nov 2014, 17:50

Batko je napisao/la:Ja sam za Rajevca.. Ubjedljivo najveći uspjeh je ostvario.. Bolji CV i od Vahe ima a ne zanovjeta previše... Jedini problem je sto je Srbin jer su navijači BiH posebno oni najvjerniji, veliki nacionalisti pa im to nece odgovarati!!!

Sent from Angelina's bed
E ne može ovaj put.

I prošli put su nam oni teleta predložili, pa sad ovoga, pa da je najbolji ne može.

Neka sada ovi naši predlože, a ovi šumari neka prihvate.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 27 nov 2014, 17:53

Rajevac je bolji i od Vahe, samo je pitanje kako bi se snašo ovde, al radio je čovjek po Africi nije kod crnaca gore neg kod nas da ga ****, Pape je jednoglasno izabran jer savezu tad trebalo neko zvučno ime, trebala im je legenda, sam što mi nismo tad pretpostavljali u kako će Tele izrast za po godine

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 27 nov 2014, 17:59

123456 je napisao/la:

Sent from Angelina's bed
Podkrijepi to cinjenicama.Ko je imao iole problem jer nije Bosnjak a da je igrao ili radio u reprezentaciji BiH?Znaci pricas gluposti.
Gdje god se pomene ime Milan Goran Itd odma problem!

U repki su imali probleme svi... Od igrača do selektora. Preko Bake i Ćire, ovaj drugi nikada nije primljen. BhF mu je **** majku od prvog do zadnjeg dana..

O igračima da ne pričam!!

Da je Rajevac Bošnjak imao bi spomenik 10 m u Sarajevu!!!

Sent from Angelina's bed

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 27 nov 2014, 18:01

stokton je napisao/la:

Sent from Angelina's bed
E ne može ovaj put.

I prošli put su nam oni teleta predložili, pa sad ovoga, pa da je najbolji ne može.

Neka sada ovi naši predlože, a ovi šumari neka prihvate.

Kakvo je to rotirajuće razmišljanje zar nije interes da selektor bude najbolji kandidat!!! Upravo je to moja poenta i bila sto je nekima bitnije ko je i koga predložio od interesa repke!!!!

Sent from Angelina's bed

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.