Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nama da dodje Klopp nebi nas izvukao iz ovih govana u koje nas uvalio Safke.Ajax je napisao/la:Samo Vaha i neka sam izabere svoje pomocnike. Plata koliko se moze sa ogromnim bonusom u slucaju plasmana na EP![]()
Bio sam za Robija ali...Ajax je napisao/la:To je sve tacno Ahmo nego koga bi ipak ti izabrao kada bi birao ?? Po meni je bitno i da se u ovih 6 utakmica izvuce maksimum i da se naprave odlicni temelji za sljedece kvalifikacije. A ne da se sad neko uci ovih 6 utakmica a onda da neko drugi krene od pocetka u sljedecim kvalifikacijama.
Vodi ga kući.sekretar je napisao/la:Ako Vaha nece ovaj Rajevac je za Osima,Barbareza,Bazdarevica Mourinho.
Podkrijepi to cinjenicama.Ko je imao iole problem jer nije Bosnjak a da je igrao ili radio u reprezentaciji BiH?Znaci pricas gluposti.Batko je napisao/la:Ja sam za Rajevca.. Ubjedljivo najveći uspjeh je ostvario.. Bolji CV i od Vahe ima a ne zanovjeta previše... Jedini problem je sto je Srbin jer su navijači BiH posebno oni najvjerniji, veliki nacionalisti pa im to nece odgovarati!!!
Ja sam uvijek za dobrobit repke.
Sent from Angelina's bed
E ne može ovaj put.Batko je napisao/la:Ja sam za Rajevca.. Ubjedljivo najveći uspjeh je ostvario.. Bolji CV i od Vahe ima a ne zanovjeta previše... Jedini problem je sto je Srbin jer su navijači BiH posebno oni najvjerniji, veliki nacionalisti pa im to nece odgovarati!!!
Sent from Angelina's bed
Gdje god se pomene ime Milan Goran Itd odma problem!123456 je napisao/la:Podkrijepi to cinjenicama.Ko je imao iole problem jer nije Bosnjak a da je igrao ili radio u reprezentaciji BiH?Znaci pricas gluposti.Batko je napisao/la:Ja sam za Rajevca.. Ubjedljivo najveći uspjeh je ostvario.. Bolji CV i od Vahe ima a ne zanovjeta previše... Jedini problem je sto je Srbin jer su navijači BiH posebno oni najvjerniji, veliki nacionalisti pa im to nece odgovarati!!!
Sent from Angelina's bed
stokton je napisao/la:E ne može ovaj put.Batko je napisao/la:Ja sam za Rajevca.. Ubjedljivo najveći uspjeh je ostvario.. Bolji CV i od Vahe ima a ne zanovjeta previše... Jedini problem je sto je Srbin jer su navijači BiH posebno oni najvjerniji, veliki nacionalisti pa im to nece odgovarati!!!
Sent from Angelina's bed
I prošli put su nam oni teleta predložili, pa sad ovoga, pa da je najbolji ne može.
Neka sada ovi naši predlože, a ovi šumari neka prihvate.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.