Niti je Amar Bog niti neko govori to pa nemoj ni ti ziv bio. Ima nas kojima ovo poredjenje para usi pa bi bilo lijepo da se to dvoje ne poredi.borcev_navijac je napisao/la:da sta ti znaci to navijace, pa imamo i mi navijace, ako govorimo o kupuEsii TM87 je napisao/la:Pod uslovom normalnog sudjenja vi nama nemozete go dati,po onome sto sam gledao u sirokom...nebi da budem preoptimistican,ali fakat je tako.Volio bi da igramo finale kupa s vama pa da se uvjeris u ovo sto ti pricam...nekako mi djelujete jalovo,nemate ni glavu ni rep...a mi iz kola u kolo izgledamo sve mocnije,jer sam bio sve cetri tekme do sada i vjeruj mi da je tako,imamo veci fond kvalitetnih igraca,Amara,navijace i umalo zaboravi...Nijazato su dvije utakmice, oni su vam prednost samo u prvenstvu
a malo mi se cini da od amara pravite malog boga, a ja nisam bas siguran da je to bas tako , da je amar bofg treniro bi liverpul a ne zelju ili bilo koju drugu ekipu iz premijer lige.
i na kraju sta znaci to kad pominjes nijaza?? kakve veze ima on sa utakmicom, izuzev ako ne milis da ce nesto da nasteli, u to necu da ulazim,jer onda vise nema pravila
A da je dobar trener ZA nase lige to ni ne treba spominjati. Dovoljno je pogledati sta je uradio u svom proslom mandatu i sta radi sad. Ekipu je pojacao sa 4-5 prosjecnih igraca iz ove lige od kojih su 2 ili 3 iz nizih liga. On ih je nasao i skontao da mogu igrati u Zelji i biti pojacanja. Ima 25 igraca podjednakog kvaliteta pa se izostanci npr. petorice prvotimaca bitnije ne primjete. Bori se za igrace kad su pare u pitanju. Autoritet medju igracima. Fizicka sprema ekipe je na ODLICNOM nivou za ovu ligu. Bez ikakvih problema mogu odigrati 90 minuta a da svo vrijeme trce, uklizavaju i prave presing. Sa gostovanja je ova ekipa donijela 15 bodova sto se nije desilo u proteklih 5 sezona, mescini, kad se sve sabere. Ne skidaju gace kad odu u goste i ne nose bjele zastave.
Spominjanje Nijaza je bila ironija jer se cesto spominje u posljednje vrijeme od strane nasih komsija ..