Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ne bih se iznenadio...
Moze li ko da postavi onu sliku gdje jedan kopa i pise Alexis a ostali stoje okolo njega... Nije bila ovde nikako.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moze li ko da postavi onu sliku gdje jedan kopa i pise Alexis a ostali stoje okolo njega... Nije bila ovde nikako.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Wenger je rekao da ćemo sutra saznati koliko će Jack odsustovati

Misliš na ovu ?Gunner4 je napisao/la:Ne bih se iznenadio...

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ulazim u jedan kafic sa rajom da gledamo tekmu, a vec je ne gdje 5-6 minuta, vec 1-0 vodimo. Na telefonu vidim da je Sanogo postigao gol i ide opsti smijeh, niko ne moze vjerovati.
Alexis jos jednom majstorski, igracina.
Steta za povredu Artete, u zadnje vrijeme zaista igra puno bolje. Dortmund sa onakvom igrom nebi dao gola do sudnjeg dana.

Alexis jos jednom majstorski, igracina.

Steta za povredu Artete, u zadnje vrijeme zaista igra puno bolje. Dortmund sa onakvom igrom nebi dao gola do sudnjeg dana.
Al nas je sudija fino pripazio.
Vec sam tokom tekme govorio da Arsenal igra dobro. Znaci, dobro odigrana tekma.
Meni se cini da se Sanogo uspio izvuci iz ofsajd zamke i da je ono bio cist gol. Za dlaku ali cist gol.
[youtube][/youtube]
Evo sad citam, Gary Neville misli da je Alexis bio perfektan zamjenik za Suareza u Liverpoolu i da su ovi pogrijesili sto ga nisu doveli.
Meni se cini da se Sanogo uspio izvuci iz ofsajd zamke i da je ono bio cist gol. Za dlaku ali cist gol.
[youtube][/youtube]
Evo sad citam, Gary Neville misli da je Alexis bio perfektan zamjenik za Suareza u Liverpoolu i da su ovi pogrijesili sto ga nisu doveli.
SamoZeljo je napisao/la:Vec sam tokom tekme govorio da Arsenal igra dobro. Znaci, dobro odigrana tekma.
[youtube][/youtube]
Čisto ofsajd. Desno koljeno.
Kapiten 6 sedmica out 

A za Jacka se piše da će odsustovati 3-4 mjesecaVGS je napisao/la:Kapiten 6 sedmica out
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Welbecka smatram boljim igracem od Girouda.Brzina i prodornost te osjecaj za kombinatoriku veliki su plus u odnosu na Girouda i bitne stvari koje donose prevagu na terenu.Dok mu je minus to sto promasuje zicere ali isti problem ima i Giroud tako da Francuz bas i nije klasa za njega.rambo16 je napisao/la:Očekivao sam da ćeš se uhvatit da predzadnju rečenicu ne shvatajući da je ta riječ "klasa" dovedena u kontekst sa imenom Welbeck. Normalno da Giroud nije klasa za Aguera,ali je za Welbecka svemirski brod.
Ponavaljam,rezultati govore više od mene!
ARSENAL4ever
Pa Giroud ima barem pet puta bolji osjećaj za kombinatoriku..ukucaj na ytb i pregledaj sve njegove asistencije.
Gol Jacka protiv norwicha,Rosickog protiv sunderlanda,podolski protiv montepeljea su samo neki izvrsni.
Welbek ni u Arsenalu ni u ManUtdu se ne može pohvalit nekom kombinatorikom.
Od Girouda je samo brži što povlači i prodorniji ali tu priča staje.
Gol Jacka protiv norwicha,Rosickog protiv sunderlanda,podolski protiv montepeljea su samo neki izvrsni.
Welbek ni u Arsenalu ni u ManUtdu se ne može pohvalit nekom kombinatorikom.
Od Girouda je samo brži što povlači i prodorniji ali tu priča staje.
Gibbs sinoć naš najmlađi igrač na terenu. Ko bi rekao... a ujedno mu bila i 100. utakmica za klub 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- HighburyHigh
- Kontakt:
topnik1 je napisao/la:Gibbs sinoć naš najmlađi igrač na terenu. Ko bi rekao... a ujedno mu bila i 100. utakmica za klub

Victoria Concordia Crescit.
Treba na sve te komentare dodat da se je Monreal znao gubiti, kao sto se gubi svaku utakmicu. Sumnjivi startovi u sestnestercu, neko "ganjanje" igraca do pola terena, kojee je ostavljalo mnogo prostora nazad. Jos kad uzmes u obzir da je puz cinio tandem jasno je sve...
HighburyHigh je napisao/la:topnik1 je napisao/la:Gibbs sinoć naš najmlađi igrač na terenu. Ko bi rekao... a ujedno mu bila i 100. utakmica za klub
zanimljivo, ja pročitao na skysportsu, a totalno zanemario Chambersa, a i oni su

da ne bude da izmišljam

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
Giroud nekad zna fino odigrati na prvu s nekim i poslati dobru loptu ali sigurno nema bolji osjecaj za kombinatoriku odnosno shvacanje same igre od Welbecka.Ako to nisi primijetio kod njega mi nemamo o cemu pricati.Rosicky je napisao/la:Pa Giroud ima barem pet puta bolji osjećaj za kombinatoriku..ukucaj na ytb i pregledaj sve njegove asistencije.Gol Jacka protiv norwicha,Rosickog protiv sunderlanda,podolski protiv montepeljea su samo neki izvrsni.
Welbek ni u Arsenalu ni u ManUtdu se ne može pohvalit nekom kombinatorikom.Od Girouda je samo brži što povlači i prodorniji ali tu priča staje.
ARSENAL4ever
- OnlyUnited
- Kontakt:
Welbz je velika radilica, mnogo se trosi, ogroman radijus kretanja, ali nema mirnocu u zavrsnici, naprosto cesto prokocka sto prethodno napravi.
Mlad je, sigurno moze biti od pomoci kao poluspic, dok za krilo ima brzinu, ali pas i centarsut su pod znakom pitanja. Moze napredovati i mozda ce iskustvom steci taj njuh za gol. Moglo bi se reci da je zelen za vece stvari.
Mlad je, sigurno moze biti od pomoci kao poluspic, dok za krilo ima brzinu, ali pas i centarsut su pod znakom pitanja. Moze napredovati i mozda ce iskustvom steci taj njuh za gol. Moglo bi se reci da je zelen za vece stvari.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Evo ga ofišl
Wilshere undergoes surgery to left ankle
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... left-ankle" onclick="window.open(this.href);return false;
Wilshere undergoes surgery to left ankle
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... left-ankle" onclick="window.open(this.href);return false;
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
- Kontakt:
Kritikujes Alexisa za kontakte sa loptom dok u isto vrijeme hvalis panja Kazorlu koji je zadnji put odigrao pas na prvi dodir u pjetlicimarambo16 je napisao/la:Izuzetno odigrana utakmica. IZUZETNO!
Ekipa kao tim je djelovala "solid".
Profa je dao loptu Santi-u (kao što rekoh da onog ko kaže da je Santi ubleha ne treba shvatat ozbiljno ni u bilo kom kontekstu) i uzeo je od Alexisovog mrcvarenja koji je opet imao bruku netačnih dodavnja (pogotovo u prvom dijelu)
Za gol naklon! Dokaz koliko je dobar igrač,ali igrač koji mora svesti broj kontakata na minimum.
Ramiz (kao što reče na presici) je opet onaj stari. Izuzetno aktivan i pokretljiv.
OX dominator hvata formu. On i Gibbs djeluju zaista moćno.
btw. Profa našamar'o Kloppa. Čisto da mu vrati za onaj poraz u Švabiji.
Ali Dortmund nam pustio. Nije im trebalo.
Šteta za Mikela. Vjerovatno 3-4 weeks.

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-
- Kontakt:
BAs mi je zao Artete stvarno zadnjih par utakmica nisam vidio razliku izmdju Patricka Vieire iz najboljih dana i njega
jedina steta povrede ovog traktora je sto ce umjesto njega igrati trabant Flamini...

jedina steta povrede ovog traktora je sto ce umjesto njega igrati trabant Flamini...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.