Ne bih ja imao hrabrosti na vece pare to jer ludi su oni, prosle godine su izgubili 26 u nizuzgmiky je napisao/la:Philadelphia-Brooklyn 1 4.40 s.t.
ja ću ovo probat pa kud puklo

Hendikep je na 8,5. to je dosta realnije..
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ne bih ja imao hrabrosti na vece pare to jer ludi su oni, prosle godine su izgubili 26 u nizuzgmiky je napisao/la:Philadelphia-Brooklyn 1 4.40 s.t.
gdje pratis utakmicu?King_Dario je napisao/la:Ko ima acc i kesa na mocartu neka prati Paulistano - Unitri Universo (brazilska kosarka) kasni od 2-5 sekundi, ja uhvatio posle trojke dva tiketa pp1. Trenutno je zakljucana...
Rekoh vam ljudi. Real kad štima, štima manje golova..Heller je napisao/la:Slazem se, cuj 1/2 koja je to logika za kladionicu?ado19211 je napisao/la:ipak bi moglo biti zbog beina, da bude od 0-1 gola.Brezovac je napisao/la:Zbog sponzora na dresu Bwin, mozda probati Real 1/2
11 poena, nadam se da si poslušaoakumulator87 je napisao/la:Vučević 19,5 UNDER, šta će ti overi kraj ovakvih ziceraEmirTM87 je napisao/la:Dajte za Nba jednog "sigurnog" za vcrs, ko bi mogao u over?
atletico 4-0akumulator87 je napisao/la:
Sretno ko prepiše
Vojvoda 18 ptsakumulator87 je napisao/la:
Jedan za lagano praćenje![]()
Nadam se da je ko prepisao juče neštoakumulator87 je napisao/la:mirzatele je napisao/la:Ko u Realu ima jedan zuti, mogli bi se veceras cistit, granica je 3.5
Samo Ramos ima 2 I dobice ga sigurno večeras, koliko znam kartone ima igrat na tipicu koji ce igrac dobiti zuti
fixator je napisao/la:odustao sam od Dallasa:fixator je napisao/la:ljudi sta cemo sa ovim dallasom koji je hendikep onako realan????
duplam na 10 eura
zgmiky je napisao/la:Philadelphia-Brooklyn 1 4.40 s.t.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.