Kome smeta Olimpic u evropi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
A ne igraju ga premijerligaši i igra se samo jedno kolo (a Kup RS ima pet kola).Schwarz je napisao/la:koje sluzi kao pretkolo za KUP BiHstaragarda je napisao/la:Paaaaa,Kup Federacije postoji....i igra seSchwarz je napisao/la:Ovo je zalosno sta rade ovi "funkcioeri"saveza.Pa dakle timovi iz RS-e mogu da ociste kartone preko kupa BiH a i preko kupa RS-e, a dok timovi iz Federacije samo preko kupa BiH.Dakle trebali bi nasi timovi oformiti Kup Federacije pa da budemo na istom.....samo nisam znao da se kartoni mogu i preko njega cistit
Šta je Graciću opet od zid udaraš glavom. Shvati nema guzovač.e bodova, oznoji se i uzmi bodove. Kada si prijetio Sarajevu da neće igrati evropu tada je sve bilo uredu. Ima boga sve se vrača i to troduplo, neka ti sada Dalibor Nedić pomogne.Mancini je napisao/la:Kako ne možeš shvatiti da dosađuješ ljudima na raznim temama?Već sam ti to rekao ali izgleda da je to za tebe viša matematika.Od jutra do mraka si na forumu.
Zrinjski je kažnjen sa 2.000, Široki Brijeg sa 100, Željezničar sa 2.000, Čelik sa 1.000, Travnik sa 2.000, Sloboda sa 2.500 i Borac sa 3.000 KM.
Bh. klubovi zbog nedovoljno dobrih organizacija utakmica i neposlušnosti navijača i dalje nastavljaju puniti kasu NSBiH.
terabajt je napisao/la:Borcu kazna za veliku bakljadu i nacionalisticko skandiranje 3000 , treba ovo bojkotovat kao sto hajduk radi inace nece biti promjena.
Treba vas diskvalifikovati na jedno 20 g dok ne dode normalna generacija, al daj boze i tad .vlakanje je napisao/la:terabajt je napisao/la:Borcu kazna za veliku bakljadu i nacionalisticko skandiranje 3000 , treba ovo bojkotovat kao sto hajduk radi inace nece biti promjena.
slazem se da treba bojkotovati! kazna je prestroga!
Nemoj se praviti blesav! Nije ovo prvi put da se u BL pjeva "ubij turicna"! A prethodnih puta nije imalo nikakve veze sa Turskom i ni ubistvom nekog mladica.vlakanje je napisao/la:terabajt nije mi jasno zasto uvijek toliko pjenis?
polako, nije niko nikoga unakazio...
imam osjecaj da je borac kaznjen sa 20 milja da bi bilo malo?!
necu da ulazim u detalje oko razloga kaznjavanja, bio sam na stadionu i to skandiranje nije imalo nikakve veze sa bilo kojim narodom u bh...
ajd da svako gleda svoja posla, to bi bilo najbolje... savez, to se svi slazu, od bl, sa, mostara da nije ni za qrza i umjesto da se tu nesto mijenja ljudi se glodju oko kazni ko je koliko dobio...
ona prica, moj je tata jaci od tvog...
msm, meni je to dosadilo u pm...
a kakve veze skandiranje ima sa ubijenim momkom?vlakanje je napisao/la:terabajt nije mi jasno zasto uvijek toliko pjenis?
polako, nije niko nikoga unakazio...
imam osjecaj da je borac kaznjen sa 20 milja da bi bilo malo?!
necu da ulazim u detalje oko razloga kaznjavanja, bio sam na stadionu i to skandiranje nije imalo nikakve veze sa bilo kojim narodom u bh...
ajd da svako gleda svoja posla, to bi bilo najbolje... savez, to se svi slazu, od bl, sa, mostara da nije ni za qrza i umjesto da se tu nesto mijenja ljudi se glodju oko kazni ko je koliko dobio...
ona prica, moj je tata jaci od tvog...
msm, meni je to dosadilo u pm...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.