Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Oznaci dole ispod odakle hoces igraceAsharaK je napisao/la:Uzmem bazu large i opet nemam ove igrace o kojim pisete ovde. Wtf?
Zna li iko pls?belson je napisao/la:Imam problem, poceo sam karijeru napravio formaciju i posto su na pocetku pripremne utakmice malo sam izmjesao tim i ubacio omladinu da igra, medjutim na sljedecoj utakmici je ostala ta ista formacija umjesto one koju sam stavio kao glavnu.. Jel poslje svake odigrane tekme moram opet praviti svoju udarnu formaciju ili ima neki nacin da se ovo sredi?
Na fm14 nisam imao ovaj problem..
Mislim da je moraš spasiti i dati joj neko ime. Kasnije samo ideš na ono archived tactic i pokreneš to ime.belson je napisao/la:Zna li iko pls?belson je napisao/la:Imam problem, poceo sam karijeru napravio formaciju i posto su na pocetku pripremne utakmice malo sam izmjesao tim i ubacio omladinu da igra, medjutim na sljedecoj utakmici je ostala ta ista formacija umjesto one koju sam stavio kao glavnu.. Jel poslje svake odigrane tekme moram opet praviti svoju udarnu formaciju ili ima neki nacin da se ovo sredi?
Na fm14 nisam imao ovaj problem..
Meni Zizou poslao ovu taktiku i rado je se sjećamEvolution87 je napisao/la:pa nikog da dobijem **** ti zivot
vi koji igrate sa Sarajevom pomagajteee
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.