FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne znam fakat kakva je ovo glupost za karte...prije ce nas biti 12 nego 6 hiljada...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Informaciju sam dobio od igraca Želje. Jos su mi rekli da su igraci Zrinjskog sa velikim respektom gledali na njih prije utakmice te da su fizicki pali vec sredinom prvog pol., i da je prava steta sto nismo pobjedili. Fizicki smo fakat najjaci a kvalitetom jedino nam po meni Široki moze parirati( iako smo ih 2 puta preslusali), tako da mislim da nas na putu do titule moze zaustaviti jedino lopovluk ili neki peh.I na kraju ono najvaznije, da su nasi igraci puni samopouzdanja, da su sigurni u sebe te da su uvidjeli da u nasoj ligi ne igraju nikakvi Manchesteri i Barcelonečamac je napisao/la:Bod ko kuća. Svaka čast. Ovo ako je tačno da je bilo gađanja igraća, ne treba da čudi. Bit će dole svega u narednim godinama jer država Željo je krenula. Dušmana i papaka ima na sve strane, ali nas boli taki. Penal smješan. Selimović ondje da je bio sam nije mog'o ništa, a kamoli među onolikim igraćima. Bezze.
Sutra dobiti kako god samo je bitno gol ne primiti. Ako ovako nastavimo možemo rješiti prvenstvo par kola prije kraja. Korida se usrala. Gore bod je neuspjeh za nas jer oni ne mogu kile. Mogla bi se titula i gore proslaviti. Ne bi bilo prvi put. Slažem se da ne treba dizati euforiju, ali nismo mi krivi što nas ide pravo.
[quote="Seyo_TM"]Ne znam fakat kakva je ovo glupost za karte...prije ce nas biti 12 nego 6 hiljada...[/quote
valja malo para gurnuti u dusek.Protiv zvijezde bude 8000 hiljada (2000 godisnjih),ispade da ko ima godisnju nece ni doci.
valja malo para gurnuti u dusek.Protiv zvijezde bude 8000 hiljada (2000 godisnjih),ispade da ko ima godisnju nece ni doci.
Obzirom da je Kup utakmica, radni dan, 5-6 hiljada...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ne vaze godisnje za kup utakmicecrespo je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:Ne znam fakat kakva je ovo glupost za karte...prije ce nas biti 12 nego 6 hiljada...[/quote
- nikad_izvini
- Kontakt:
Koliko je bilo protiv Zvijezde, radni danVirtu4l je napisao/la:Obzirom da je Kup utakmica, radni dan, 5-6 hiljada...

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
pa to ti i govorim protiv zvijezde prodato 6000 po njihovim racunicama nece niko doci ko ima godisnju jer ne vaze.defender je napisao/la:ne vaze godisnje za kup utakmicecrespo je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:Ne znam fakat kakva je ovo glupost za karte...prije ce nas biti 12 nego 6 hiljada...[/quote
kolika je bila maksimalna posjeta na grbavici?
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
jel to Zrinjski dao bod u ligi za prolaz u kupu 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
27 000 - Protiv Videotonadamirko je napisao/la:kolika je bila maksimalna posjeta na grbavici?

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
hahaha smijesno...ultrasstyle_tz je napisao/la:jel to Zrinjski dao bod u ligi za prolaz u kupu

Sehic se ubio za klupe. ne znam zbog cega onako brani, i zasto onako izlijece kada je lopta 50 metara od gola. ne zna ispucati loptu dobro, iako je u Sirokom bio odlican.
po meni, Radosevic je predobar golman, i steta je sto grije klupu.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
mislio sam ove sezone u premier ligi?Virtu4l je napisao/la:27 000 - Protiv Videotonadamirko je napisao/la:kolika je bila maksimalna posjeta na grbavici?
bio je i protiv zvijezde pa je 8 bilo...Virtu4l je napisao/la:Obzirom da je Kup utakmica, radni dan, 5-6 hiljada...
po tebi predobar golman a gledao ga jednom i to besposlenog (jedna precka, jedna odbrana i jedno hvatanje)...bolje se ti "ubij" za jednog aplauza kad nesto Seha odbrani...1921 je napisao/la:Sehic se ubio za klupe. ne znam zbog cega onako brani, i zasto onako izlijece kada je lopta 50 metara od gola. ne zna ispucati loptu dobro, iako je u Sirokom bio odlican.
bar ne lomi kicmu protivnickom igracu istrcavanjem van kaznenog prostora iako nema nikakve potrebe za tim jer su dvojica nasih igraca u odbrani, i zna ispucati loptu preko centra!Seyo_TM je napisao/la: po tebi predobar golman a gledao ga jednom i to besposlenog (jedna precka, jedna odbrana i jedno hvatanje)...bolje se ti "ubij" za jednog aplauza kad nesto Seha odbrani...
momak ima reflekse, kakve niko nema u ligi, i nadam se da ce biti prilike da to pokaze.
ne znam jesi li bio u Splitu, i imao priliku da ga gledas, ali svejedno.. odlican je!
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
i ja bih vise volio vidjet radosevica ,ali to uopste nije isplativo praviti golmana za drugu ekipu , ako moze raskinuti ugovor sa hajdukom i doci kod nas na duze staze onda bi ga volio vidjet medju stativama , ovako bolje trpiti sehu koji je pod ugovorom i na koga mozemo racunat na duze staze1921 je napisao/la:bar ne lomi kicmu protivnickom igracu istrcavanjem van kaznenog prostora iako nema nikakve potrebe za tim jer su dvojica nasih igraca u odbrani, i zna ispucati loptu preko centra!Seyo_TM je napisao/la: po tebi predobar golman a gledao ga jednom i to besposlenog (jedna precka, jedna odbrana i jedno hvatanje)...bolje se ti "ubij" za jednog aplauza kad nesto Seha odbrani...
momak ima reflekse, kakve niko nema u ligi, i nadam se da ce biti prilike da to pokaze.
ne znam jesi li bio u Splitu, i imao priliku da ga gledas, ali svejedno.. odlican je!
-
- Kontakt:
nije mi jasno zasto pise da ce biti pusteno samo 6500 karata?
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
Bio sam u splitu i opet donosis sud na osnov jedne parade...to i nurkovic moze...pogledaj opet gdje su bili odbrambeni kad je polomio igraca, u tarcinu (lose je izletio al opet bolje od Lemana)...dobio je trazenu konkurenciju i neka je, al ako svi (strucni ljudi) kazu da je Seha odlican golman i bolji od ovoga onda se malo zapitajte...a onima kojima smeta sto on ima dugu kosu iliti kosicu, fino frajera nek sebi nadju pa neka ga osisaju po svom ukusu.
Kritike upucujte na Amarovu adresu jer on odlucuje ko ce igrati...ako Seha ne valja a brani, onda je to Amar kriv a ne Seha. Al ustvari rekao je on sta misli o "kriticarima"...
Ps nisam na sebe mislio pod strucni ljudi
Kritike upucujte na Amarovu adresu jer on odlucuje ko ce igrati...ako Seha ne valja a brani, onda je to Amar kriv a ne Seha. Al ustvari rekao je on sta misli o "kriticarima"...

Seyo slazem se u potpunosti s tvojim misljenjem,neznam zasto ljudi poslije svake tekme natovare se na Sehu,mislim da nije uredu..jer on fakat ovaj drugi dio brani odlicno.Imao je dva "kiksa" protiv Zvijezde,i juce kad je skocio na Mesica...neznam jel se moze nazvaziti da je greska.Seha ce aBg za par sezona zamjeniti Hasagica,uz Begovica biti na gole repke...Seyo_TM je napisao/la:Bio sam u splitu i opet donosis sud na osnov jedne parade...to i nurkovic moze...pogledaj opet gdje su bili odbrambeni kad je polomio igraca, u tarcinu (lose je izletio al opet bolje od Lemana)...dobio je trazenu konkurenciju i neka je, al ako svi (strucni ljudi) kazu da je Seha odlican golman i bolji od ovoga onda se malo zapitajte...a onima kojima smeta sto on ima dugu kosu iliti kosicu, fino frajera nek sebi nadju pa neka ga osisaju po svom ukusu.
1921-2011